marko_kawa 19 Napisano Februar 2 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: H2 SX SE Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja Marko Cvetanović iz Novog Sada, imam 36 godina, troje dece. Preduzetnik u IT-u, inače bivše vojno lice, specijalac, poručnik. Trenutno vozim Kawasaki H2 SX 2020 i ne planiram da menjam u skorije vreme Volim da putujem uglavnom sam i barem 2x godišnje sa suprugom (da je ispoštujem ) Biće prilika za druženje i priču! Još jednom, poooozdrav svima! 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10437 Napisano Februar 2 Ne silazi, 2364 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5162 Napisano Februar 2 BJB Maxi Scooter Club, 6050 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na ove stranice! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6677 Napisano Februar 2 Drug član, 1918 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10640 Napisano Februar 3 Hronični Motociklopata, 7384 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8304 Napisano Ponedeljak u 13:31 Drug član, 560 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Ево после дуго времена да пожелим некоме добродошлицу па ето прва се задесила мом новосађанину, браво Момчино на троје деце .... хаххахахаааа, од једног раздуженог потпуковника у резерви. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8216 Napisano Ponedeljak u 18:41 Drug član, 1725 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Marko, i dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 57 Napisano Ponedeljak u 18:45 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 109 Napisano Ponedeljak u 19:10 Svrati ponekad, 19 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7648 Napisano Ponedeljak u 19:20 Drug član, 3159 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Prošao si pored mene pre koji dan bulevarom Evrope, čini mi se, nema puno H2se u NSu.. Dobro došo generacijo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17938 Napisano Ponedeljak u 19:46 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 2. 2025. at 23:24, marko_kawa je napisao: Pozdrav svima, ja Marko Cvetanović iz Novog Sada, imam 36 godina, troje dece. Preduzetnik u IT-u, inače bivše vojno lice, specijalac, poručnik. Trenutno vozim Kawasaki H2 SX 2020 i ne planiram da menjam u skorije vreme Volim da putujem uglavnom sam i barem 2x godišnje sa suprugom (da je ispoštujem ) Biće prilika za druženje i priču! Još jednom, poooozdrav svima! Marko sa H2SX-om, a...onim iz Delte, a...? Dobrodosao kolega, lep ti motor... Kad neces da stavis slike masine, evo ja cu... Promenio Utorak u 05:08 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5508 Napisano Ponedeljak u 20:03 Drug član, 1618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, marko_kawa je napisao: Pozdrav svima, ja Marko Cvetanović iz Novog Sada, imam 36 godina, troje dece. Preduzetnik u IT-u, inače bivše vojno lice, specijalac, poručnik. Trenutno vozim Kawasaki H2 SX 2020 i ne planiram da menjam u skorije vreme Volim da putujem uglavnom sam i barem 2x godišnje sa suprugom (da je ispoštujem ) Biće prilika za druženje i priču! Još jednom, poooozdrav svima! Gospodine porucnice , stanje na forumu redovno ! Raportira zastavnik Mihajlovic... Salu na stranu , sve da istrazim na googlu razlike izmedju tih kawa SX i SE i zamlatim se s necim drugim... Jel tvoja ima mono viljsuku ili ne ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 319 Napisano Ponedeljak u 22:40 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 144 Napisano Utorak u 06:47 Svrati ponekad, 42 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko_kawa 19 Napisano Utorak u 08:41 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: H2 SX SE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Prošao si pored mene pre koji dan bulevarom Evrope, čini mi se, nema puno H2se u NSu.. Dobro došo generacijo Hvala! Ja sam jedini, jedan u ZR, jedan u BG i jedan u Nišu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko_kawa 19 Napisano Utorak u 08:46 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: H2 SX SE Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim još jednom i hvala za dobrodošlicu! @BokyBoy dobra slika brt, kupićeš ga jednog dana cenu znaš @Darko Mihajlovic ima mono viljušku. Razlika između H2 SX i SX SE je što ima adaptivno vešanje i brembo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1482 Napisano Utorak u 08:56 Drug član, 425 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan A ti si taj koji je našem Bokiju skinuo kawu ispred nosa? Dobrodošao na forum! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17938 Napisano Utorak u 08:58 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan @marko_kawa Ajde izvozaj se ti malo pa mi ga vrati... cena nije problem .. "I redovno da menjas ulje i nemoj slucajno da si ga ter'o preko dzombi" P.S.imam tvoj broj pa te cimam kad budem tu za neku kafu Preteče me @vucko23... Al bolje Kawu nego ribu.... Promenio Utorak u 09:05 član BokyBoy 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko_kawa 19 Napisano Utorak u 09:05 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: H2 SX SE Prijavi odgovor kao problematičan @vucko23 ko pre devojci.... @BokyBoy vracen na fabriku, bez brige 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17938 Napisano Utorak u 09:06 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, marko_kawa je napisao: @vucko23 ko pre devojci.... @BokyBoy ...sam u nju upada... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5508 Napisano Utorak u 09:15 Drug član, 1618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @marko_kawa Sad si me tek ubacio u rebus ... Pa koji model onda nema mono viljusku ?!? Isto h2 , isto cevast ram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko_kawa 19 Napisano Utorak u 09:17 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: H2 SX SE Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic haha ne brt, H2 ima mono viljušku, 1000sx (odnosno 1100sx) nema. To su dva različita modela. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5508 Napisano Utorak u 09:29 Drug član, 1618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Da da daaa... U kakvom sam ja haosu u glavi , nije realno... Deca porasla , sad sa zenom i drustvom cesto putujem motorom , i gledam k1600 .. S druge strane , taj h2 mi se toliko svidja da jednostavno moram da ga imam, i onda pakao... A da imam bas jednu garsonjeru u dva motora - ne ide.. Opet , gtr mi je toliko dobar i sluzi i relativno je "mlad" motor da nemam apsolutno ni jedan razlog da ga prodam ... A onda opet , jedan dobar drugar mi rece neke gluposti za taj h2 ... Jednostavnije je da se upucam... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko_kawa 19 Napisano Utorak u 09:46 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: H2 SX SE Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic Kawa 1100sx je model za 2025 i ima Brembo. Uglavnom 1000sx serija ti je bas sport touring, nema greske sa tim modelima, jako se lako vozi, imas kofere, sedenje je skoro uspravno, 140ks i vise nego dovoljno. H2 je egzotika, vise je sport nego touring, ali daleko od toga da ne moze da se vozi da duze ture. Ja sam zaljubljenik u Kawasaki, zbog zelene boje, estetike i pouzdanosti. Versys 1000 je isto odlican, pogotovo sad ova novi model 1100. Vozio samo Kawu i uvek cu je voziti Posalji ovu sliku tom drugaru, h2 sx 2019. Promenio Utorak u 09:48 član marko_kawa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7648 Napisano Utorak u 09:47 Drug član, 3159 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Da da daaa... U kakvom sam ja haosu u glavi , nije realno... Deca porasla , sad sa zenom i drustvom cesto putujem motorom , i gledam k1600 .. S druge strane , taj h2 mi se toliko svidja da jednostavno moram da ga imam, i onda pakao... A da imam bas jednu garsonjeru u dva motora - ne ide.. Opet , gtr mi je toliko dobar i sluzi i relativno je "mlad" motor da nemam apsolutno ni jedan razlog da ga prodam ... A onda opet , jedan dobar drugar mi rece neke gluposti za taj h2 ... Jednostavnije je da se upucam... ...razumem te.. Naaa rame.. Isplači se, biće ti lakše.. Tu smo za tebe. ..od iste bolesti i ja patim.. Pošto sam čvrsto rešio da sebi ne dam drugi motor, onda sam bratu kupio jedan.. (pa sad smišljam da za šta njega menjati - ahahahahhaa) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...