Motorcyclist 17788 Napisano Nedelja u 16:16 Integrisan, 5246 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Momci bilo bi lepo ako coveku bude potrebna bila kakva finansijska pomoc da sredi motor, ili za lecenje i slicno da se organizujemo ovde i pomognemo. 12 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 687 Napisano Nedelja u 16:18 (promenjeno) Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Možda sam nešto pobrkao u glavi, ali moguće da je ova Daytona od Bore Imole. Servis mu je nekada bio u Pere Velimirovića. Tata za Alfe. Promenio Nedelja u 16:21 član Sveti Atila 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fika Bg 319 Napisano Nedelja u 16:19 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: F 800 gs Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Motorcyclist said: Momci bilo bi lepo ako coveku bude potrebna bila kakva finansijska pomoc da sredi motor, ili za lecenje i slicno da se organizujemo ovde i pomognemo. U viber grupi je pokrenuta tema samo se ceka kontakt tj broj racuna vlasnika zutog motora 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9840 Napisano Nedelja u 16:22 Drug član, 1981 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da smo njega videli @Darko Mihajlovic i ja juče po povratku u Rakovici, kod onih garaža, na spuštanju sa Pevca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 682 Napisano Nedelja u 16:23 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 428 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ide drugar do bolnice da poseti kolegu. Doterace motor do mene u garazu ako treba. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 682 Napisano Nedelja u 16:24 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 428 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Bora vlasnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4128 Napisano Nedelja u 16:27 Drug član, 1031 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 2. 2025. at 17:16, maza1 je napisao: 846 motora je prošlo kroz Novu Pazovu danas. Do Stare je bilo blizu 900. Posle toga nek drugi broje... Malo bre kiflica bilo. Uaaaa Mazinjanin. Peticija za sledeći put da bude ih više, inače su vrh. U potpisu četvorica gladnih. @goxyvan @ZEMZEM @Blaza ja i mnogobrojna familija. 6 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fika Bg 319 Napisano Nedelja u 16:46 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: F 800 gs Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, Slammer said: Ide drugar do bolnice da poseti kolegu. Doterace motor do mene u garazu ako treba. Neka mu trazi br racuna 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 406 Napisano Nedelja u 17:05 Svrati ponekad, 304 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Ekipo,Evo danas se u NS blokada zavrsila. Bila je produzena za 3 sata. Utisci?Sta god da kazem, znam da cu samo ponoviti sve sto ste vec pisali. Studenti, energija, druzenje, njihova kultura, posvecenost zelja.. Nikada nisam tako nesto video Kolona motora? Kada sam napisao prvimpost mislio sam bice top ako bude 500 motora, taman da ponovimo onu blokadu kod Pravnog. Dolazimo na Miseluk, kaze mi nacelnik saobracajne policije, bice nam mali Miseluk?! Nako jucerasnjeg razgovora shvatamo da je kolona kroz grad bila 8 kilometara i da je bilo okvirno 2,700 motora Sta da vam kazem na to? Veliki ste carevi, ljudi i emotivci, koji su bez sekunde premisljanja dosli u NS i podrzali ovu divnu decu, buducnost Srbije.Hteo sam jos da se zahvalim saobraćajnoj policiji koja je bila fantasticna svih 24 sata, redarima iz NS, kao i redarima iz Beograda koji su majstorski obavili svoj deo.Hvala svima jos jednom i sa nestrpljenjem cekam sledecu akciju! P.S. I na kraju kao da sve ovo nije bilo dovoljno prelepo, danas dolazi 600 taksista da voze decu kuci, sto u BG sto u ostale gradove!Sent from my iPhone using Tapatalk 34 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5450 Napisano Nedelja u 17:34 Drug član, 1609 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Slammer je napisao: Jeste Bora vlasnik Bora je moj drug i prvi komsija... Sta treba tu sam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5450 Napisano Nedelja u 17:35 Drug član, 1609 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Sveti Atila je napisao: Možda sam nešto pobrkao u glavi, ali moguće da je ova Daytona od Bore Imole. Servis mu je nekada bio u Pere Velimirovića. Tata za Alfe. A gde si video koji je motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2296 Napisano Nedelja u 17:37 Drug član, 1000 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Imas na Viber grupi slike motora. Neko je vec pisao da je vlasnik neko iz Rakovice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7604 Napisano Nedelja u 17:42 Drug član, 3132 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5450 Napisano Nedelja u 17:44 Drug član, 1609 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, slobasuper9 je napisao: Imas na Viber grupi slike motora. Neko je vec pisao da je vlasnik neko iz Rakovice. Pa komsija,.drugar dobar E u pm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5450 Napisano Nedelja u 17:47 (promenjeno) Drug član, 1609 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Fika Bg je napisao: U viber grupi A u kojoj vise viber grupi jbmt sunce ?!? PS - nadjoh... Ako treba kontakt ili br racuna - javljajte da organizujemo malu pomoc. Covek nije u sjajnom finasijskom stanju . Zivi od popravke auta , a dok ne radi - nema ni para za rent garaze. Skoro mu je preminula supruga ... jebem mu sunce Promenio Nedelja u 17:52 član Darko Mihajlovic 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fika Bg 319 Napisano Nedelja u 17:52 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: F 800 gs Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Darko Mihajlovic said: A u kojoj vise viber grupi jbmt sunce ?!? PS - nadjoh... Ako treba kontakt ili br racuna - javljajte da organizujemo malu pomoc. Covek nije u sjajnom finasijskom stanju . Zivi od popravke auta , a dok ne radi - nema ni para za rent garaze Treba i jedno i drugo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 63 Napisano Nedelja u 17:56 U prolazu, 35 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶S̶u̶z̶u̶k̶i̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J91 Prijavi odgovor kao problematičan A u kojoj vise viber grupi jbmt sunce ?!? PS - nadjoh... Ako treba kontakt ili br racuna - javljajte da organizujemo malu pomoc. Covek nije u sjajnom finasijskom stanju . Zivi od popravke auta , a dok ne radi - nema ni para za rent garazePozdrav,Poznajem i ja Boru, istina za to da nije u finansijski dobrom stanju, takođe i relativno skoro je izgubio njemu blisku osobu.Dali smo mu broj iz organizacije da da saglasnost za organizovanje prikupljanja pomoći.Sent from my SM-S721B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5450 Napisano Nedelja u 17:58 Drug član, 1609 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, BoxX je napisao: Pozdrav, Poznajem i ja Boru, istina za to da nije u finansijski dobrom stanju, takođe i relativno skoro je izgubio njemu blisku osobu. Dali smo mu broj iz organizacije da da saglasnost za organizaciju. Sent from my SM-S721B using Tapatalk Tako je. E super ako ste ga kontaktirali i pokrenuli bilo sta - super. Javljajte negde , hteo bih da ucestvujem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 63 Napisano Nedelja u 17:58 U prolazu, 35 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶S̶u̶z̶u̶k̶i̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J91 Prijavi odgovor kao problematičan Pre pada..Sent from my SM-S721B using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5450 Napisano Nedelja u 18:06 Drug član, 1609 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Tacno cu da ga prebijem kad izadje iz bolnice... Mislim da prokletinja nije ni registrovana... Nadam se da nece da ga cimaju za to u Q krasni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 682 Napisano Nedelja u 18:15 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 428 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Sreca je da su ambulantna kola bila na 5 metara od pada. Ali i policija... Zaista je vozio sporo i nakon 30 metara zapeo o glupi kanap. Malo pre toga ga je zezao akumulator. Kljucna kost i dva rebra...nadam se samo naprsla. Ali ok je. Koliko znam, motor je u kampusu, verovatno ce ga sutra doterati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1580 Napisano Nedelja u 18:17 Drug član, 599 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Atorn je napisao: Malo bre kiflica bilo Veruj mi, sa kime god sam pričao, to mi jedino ostalo nedorečeno!!! Ko je došao do komada, video je da su genijalne. Ali i najveću procenu broja motora i ljudi smo omašili za duplo. To je svakako razlog više, da se napravi ispravka sa otvaranjem moto sezone! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 63 Napisano Nedelja u 18:18 U prolazu, 35 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶S̶u̶z̶u̶k̶i̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J91 Prijavi odgovor kao problematičan Sreca je da su ambulantna kola bila na 5 metara od pada. Ali i policija... Zaista je vozio sporo i nakon 30 metara zapeo o glupi kanap. Malo pre toga ga je zezao akumulator. Kljucna kost i dva rebra...nadam se samo naprsla. Ali ok je. Koliko znam, motor je u kampusu, verovatno ce ga sutra doterati.Ako neko zna gde je motor neka javi molim vas, njegovo društvo se organizuje da prikolicom odu da ga pokupe.HvalaSent from my SM-S721B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 406 Napisano Nedelja u 18:21 Svrati ponekad, 304 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u dvoristu filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Studenti su ga tamo pregurali. Nije u voznom stanju, mislim da je iscurelo ulje.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 63 Napisano Nedelja u 18:25 U prolazu, 35 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶S̶u̶z̶u̶k̶i̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J91 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u dvoristu filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Studenti su ga tamo pregurali. Nije u voznom stanju, mislim da je iscurelo ulje.Sent from my iPhone using TapatalkA pa to je prirodno stanje na Triumph-u Sent from my SM-S721B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...