Jump to content

Moto Zajednica

Oprostajnih 3500 km avanture: Motorom kroz Italiju i Sloveniju za 14 dana

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 264 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan
Sa puno emocija napisano svaka cast kao si preneo sve.Krajem 24te ja sam saznao da imam karcinom.Prvo sto sam pitao dr hocu moci na motor kad prodje sve
Samo pozitivno i srecno kolega

Poslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka

Zao mi je da ovo citam. Znas, vidim da imas i osmijeh kada spominjes voznju, drzi se toga. Pobjeda i oporavak zavisi najvise od mentalnog stanja i stava! Zelim ti sto bolji oporavak i sto laksi put prema boljim danima! Cesta, gas, kocnica i auspuh - 4 elementa za srecu. Jer uradi i utiči na ono na sta mozes, to ce ti pomoci da prevazidjes i prihvatis stvari na koje nemas uticaja. Porodica, drustvo i svojih 5 minuta cuda cine!

Ostani pozitivan koliko god da mozes, a kada bude tesko odrzati pozitivu, motor i gas! A ako treba, javi se da pricamo, rado cu te saslusati i pomoci koliko mogu!

Sretno kolega!
  • Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan
Sjajno napisan putopis! Dok sam ga citao kao da sam sve prosao sa tobom!! Puno emocije i iskrenosti!! Bravo!!

Hvala druze! Vidimo se u nedjelju!
  • Sviđa mi se 1

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: Yamaha XVS 1300A Midnight Star

Lep putopis, svaka čast na pisanju, sa puno emocije, nekako kroz čitanje čovek oseti tu tvoju borbu, putovanje....

Glavu gore kao i do sada, samo napred.

Puno pozdrava i još putopisa ti želim.

• Sviđa mi se 1

14 hours ago, Antonov said:

Lep putopis, svaka čast na pisanju, sa puno emocije, nekako kroz čitanje čovek oseti tu tvoju borbu, putovanje....

Glavu gore kao i do sada, samo napred.

Puno pozdrava i još putopisa ti želim.

Hvala puno kolega!

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 60 postova
  • Motocikl: suzuki v- storm 650

Hvala na ljepo putopisu, ja dolazim iz Nove Gorice in sad Sam ist u Njemackoj, ljeti dosta puta skoknem  Do gorice, za viken. Ljepo mije vdeti kako ljudi uzivaju u onom sto  je nemi tako reci normalna fura i sto sve te krajeve poznam vrlo dobro.  Mo zda se Joy retnemo koji put gorici ili na putu. Sretno i drzi se. 

• Sviđa mi se 1

Kolega, lepo napisan putopis. Samo nemoj ovo "oproštajnih" ovo je tek početak. Želim ti sve najbolje i brzo ozdravljenje!

Hvala puno druze!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hvala na ljepo putopisu, ja dolazim iz Nove Gorice in sad Sam ist u Njemackoj, ljeti dosta puta skoknem  Do gorice, za viken. Ljepo mije vdeti kako ljudi uzivaju u onom sto  je nemi tako reci normalna fura i sto sve te krajeve poznam vrlo dobro.  Mo zda se Joy retnemo koji put gorici ili na putu. Sretno i drzi se. 

Zivjo! Drago mi je da sam mogao penijeti svoju perspektivu! Nazalost cesto stvari vidimo normalnim, lako se navici na dobro!

Bilo bi mi drago da se sretnemo! Pozz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja