Jump to content

Moto Zajednica

voznja za Sonju 25.01.

Recommended Posts

• Drug član, 2334 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X

@Bole37 @severian vidim da se ne manjka u predlozima i vidim da se polako kreće iz ravne linije u zakrivljenu :)

Možda bi bilo svrsishodno da se već sad odredi neki broj redara i da se postave neka osnovna pravila vožnje i ponašanja u grupi tog dana...nekako se rasplamsavaju neki predlozi a realno mi ne organizujemo ništa već učestvujemo. Čisto da ne budemo pogrešno shvaćeni usled velikog broja kolega...a i da se neko od nas ne izleti neprimereno.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 423 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1 GT

Nikad ne turiram. I ne podrzavam u tom, da kazem divljackom smislu. Ali sam siguran da bi se na ovaj nacin demonstrirala energija, bodrost i nasa snaznost.

• Svrati ponekad, 234 postova
  • Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4

Prošlog puta sam i ja učestvovao, tako da verujem da je isto ostalo sve nepromenjeno. Te stoga je na licu mesta dogovor bio ovakav, ništa mi ne blokiramo, ne pravimo mi blokade samoinicijativno, ne preuzimamo protest, nego mi izlazimo i pruzamo podšku na blokadama koje prave studenti, takodje svakako je bilo priče bez točkiranja i poštovanje  vožnje u koloni samo redari da obilaze i kontrolisu sta treba, turiranje je bilo ostavljeno ako bas neko zeli jelte njegova stvar, sto volim i sam 😆 ali ako treba nećemo ni mi seljaci da se ističemo😆😆, al je bitno samo da se ne ugrozava bezbednost u voznji.

Promenio član milosducati
  • Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 195 postova
  • Motocikl: Honda NC 750XD

Ide se da se oda pocast nesretno nastradalim ljudima i da se da podrska Sonji i studentima. Znaci, tockarenju i turiranju nije ni vreme ni mesto u subotu...samo normalno i dostojanstveno.

Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 4

• Drug član, 2334 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X
pre 3 minuta, milosducati je napisao:

Prošlog puta sam i ja učestvovao, tako da verujem da je isto ostalo sve nepromenjeno. Te stoga je na licu mesta dogovor bio ovakav, ništa mi ne blokiramo, ne pravimo mi blokade samoinicijativno, ne preuzimamo protest, nego mi izlazimo i pruzamo podšku na blokadama koje prave studenti, takodje svakako je bilo priče bez točkiranja i poštovanje  vožnje u koloni samo redari da obilaze i kontrolisu sta treba, turiranje je bilo ostavljeno ako bas neko zeli jelte njegova stvar, sto volim i sam 😆 ali ako treba nećemo ni mi seljaci da se ističemo😆😆, al je bitno samo da se ne ugrozava bezbednost u voznji.

hehehh seljaci! :sampion: ja kapiram sve ovo kao nešto čemu se treba pridružiti kroz poštovanje i neku vrstu tišine tj. ne uznemiravanja. Samoinicijativno turiranje izaziva podeljene reakcije a mislim da nije primeren gest ako nismo u organizaciji.

Možda bi bilo pametnije da to uradimo zajednički samo i isključivo ako klinci/studenti zatraže u određenom trenutku. Mimo toga bih se uzdržavao...

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Drug član, 1877 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

Treba da budemo u fazonu “govorim tiho i vodim psa sa sobom”

Kada gomila bajkera stane pored svog motora i zacuti svakoga ce uhvatiti jeza

Inace:

IMG_7015.thumb.png.4e7c4b379b6d5e72f99ab403c40f57e4.png

• Sviđa mi se 4

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: BMW S1000RR

Sigurno nas 100+ nema DB kilere i fabričke izduve. Sama naša pojava će biti impozantna, da nas je 10 a ne 100+ i čućemo se i videti.

Stvarno mislim da bilo kakvim egzibicijama nije ni vreme ni mesto. Oni su presrećni sto ćemo se pojaviti i treba iz poštovanja prema njima da se dostojanstveno priključimo, podržimo i stanemo uz njih.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Podržavam 3

• Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 423 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1 GT

Pa jebem li ga, ja sam dao predlog da to bude disciplinovano. Zato i ne spomenuh rec "turiranje". Takvu pocast dajemo i stradalim kolegama. To je nas, bajkerski nacin da se glasno iskazu emocije. Ni pucanje pusaka nije lepo, pa vojska na taj nacin odaje pocast. Nek cuju kakva smo sila. Nek se useru koji trebaju.

Necu "gaditi" vise. Podrzacu akciju svakako.

• Sviđa mi se 3

• U prolazu, 17 postova
  • Motocikl: F 800 gs

Nista onda mozemo i trolom tako cemo biti jos tiši 😀 Ja ne vidim da na protestima studenti cute sve vreme vec je to odlicna atmosfera sa raznim skandiranjem koje prethodi 15 minutnoj cutnji. Ne vidim nikakav problem da svirnemo i ko hoce da isturira jer ih tako pozdravismo i prosli put pa su klinci bili odusevljeni, snimali, prilazili, slikali, cestitali itd. Da ne offujemo temu previse iskusniji i stariji ce nam sve pojasniti na licima mesta u subotu kao sto su i prosli put i sve je proslo u dobroj atmosferi i bez ikakvih problema.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Integrisan, 8388 postova

Svakako ćemo imati redare, zbog nas i zbog drugih. Već se u tom smeru dogovaramo. Iako je ova vožnja neformalni skup pojedinaca koji zele da jasno iskazu stav i podršku, procenjeni broj motora to traži. 

Kao i prošli put, molim vas sve da budemo mirni, strpljivi i dostojanstveni. Prošli put je to bilo PERFEKTNO, nema razloga da ne bude i sada. 

I da, tu smo da ohrabrimo i podržimo, ako treba zaštitimo. Protest je studentski, neki naši zahtevi i interes ovde nisu tema. To je neka druga priča. Ovde nismo mi ni tema, ni zvezde, ni centar pažnje. Tu smo da podignemo moral i iskažemo solidarnost, a studenti odlučuju šta i kako treba da se ponašamo. Oni su rekli i to je opšte poznato, u 11.52 ćutanje. Pre i posle toga, videćemo na licu mesta šta nalaze trenutak. Kao i prošli put. 

I nismo vojska, ovo je samo predlog i moja molba svima. 

Kao i molba da ne polemišemo mnogo, ako ne mora, tema je operativna, a i rasplinjavanje uništi često sve... 

• Sviđa mi se 5
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS

Ja opet kazem da 50+ muskaraca na motorima ima veci potencijal od nosenja kobasica i vlaznih maramica u koloni stidentima na faksu. Njima treba podrska na ulici, jer ovo u sta su usli nije zajebancija vec jako velika stvar za sve nas. A vi sad kako god hocete, ja svakako dolazim iz Ns

• Sviđa mi se 4

• Zainteresovan, 722 postova
  • Motocikl: Tdm 900

Prosli put je bilo 30 motora lepo je bilo videti tu kolonu

Sada ce nas biti mozda i 100. Mnogo tesko ce biti odrzati to na okupu i da bude sve u redu

Ako ona deca mogu mirno i dostojanstveno da stoje i ne reaguju na direktne provokacije, trebalo bi u tome da ih podrzimo i to na isti nacin

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: BMW S1000RR

Javljam sutra njihov stav po pitanju buke sa naše strane, pa da znamo na čemu smo - jer kao sto je rečeno, tu smo da podržimo njih.

Stvarno ne verujem da će ikakvih problema biti, mi čim u sred zime u januaru vozimo motore to de fakto znaci da nismo normalni ne verujem da će neko bas da se nađe pametan da provocira.

Ja imam 3 voki tokija ukoliko je potrebno redarima.

I možda već krenuti razmišljati kojom trasom ići sa FDU-a na Pravni zbog broja ljudi. Dal Gazela pa Slavija ili Brankov pa Bulevar…

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Drug član, 1011 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000.
36 minutes ago, milosducati said:

Prošlog puta sam i ja učestvovao, tako da verujem da je isto ostalo sve nepromenjeno. Te stoga je na licu mesta dogovor bio ovakav, ništa mi ne blokiramo, ne pravimo mi blokade samoinicijativno, ne preuzimamo protest, nego mi izlazimo i pruzamo podšku na blokadama koje prave studenti

Neću da namećem svoje mišljenje, ali želim da kažem nešto (za dnevnik :D) i prihvatam odluku većine :) Bio sam i ja prošli put i bilo je kako kažeš.

S druge strane, dolazi dosta nas i svakako možemo i trebalo bi da odemo u obilazak fakulteta kao i onda. Bićemo vidljivi i i podići vidljivost i samim studentima na blokadama samom svojom pojavom.

Pomenuo sam NBG kružni tok zato što nas stvarno ima puno i zato što mislim da je dobro da se blokade prošire na što više pozicija u gradu. Blizu kružnog na NBG nema većih fakulteta, pa tu i nema ko da blokira. U isto vreme, velika je i bitna saobraćajnica koja ako stane, osetiće se, a i videti. 

Ako su stanari blokova blokirali Jurija Gagarina i Gandijevu prošlog vikenda, a načuo sam da postoji šansa da blokiraju i ove subote, nema razloga da bilo ko naš protest protumači kao preuzimanje protesta. Pogotovu što ćemo (bar neki od nas) imati krvave ruke istaknute na vidljivim mestima.

Posle i dalje možemo (i treba) da odemo do što više fakulteta, pa se može razmisliti i o poseti FON-u i Farmaciji. 

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: U potrazi....

Trebalo bi cesce ove voznje organizovati. Zivim za dan da se moto-narod pobuni povodom visine registracije!

• Sviđa mi se 2
  • Haha 1
  • Podržavam 3

• Svrati ponekad, 234 postova
  • Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4
Pre sat vremena, severian je napisao:

Zanimljiv predlog... Ne mogu reći da sam protiv :) Ali, ne bih ni ja da namećem stav. 

I meni zanimljiv, ali mozda bolje ostati u okviru prvobitne inicijative. A tu mozda za sledecu voznju ostaviti, samo kažem.

• Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 105 postova
  • Motocikl: FJR1300A

01. bobi krofna

02. Sharky

03. Promaster

04. Sashac

05. Puunktmann

06. milosducati

07. Satelis

08. Borzegi

09. Mimeola

10. Peconibc

11. Drazenye

12. Sara

13. PaPaja

14. Milomir

15. BokyBoy

16. Severian

17. Burbonski

18. Damir

19. Goša

20. Skittles

21. Saxi

22. DraganNS

23. Fika Bg

24. SvetiAtila

25. Marinko

26. Milosn

27. GAGI74

28. Gordak985

29 .Sinclar

30. Sasa Jack

31. Marina

32. yogibear

33. ske

34. Nolanka

35. Boškovski

36. bajatg

37. matori

38. Salem

39. mick

40. sasha

41. Kadezi

42.Milan81

43. Lucky George

44. Niksha

45. Vaske4s
46. kokot ( + 3 ili 4 kolege van foruma). 
47. Vlajko

48. Alexanto

49. Light on throttle

50.OgiBG

51. Tumbe

52. Vučko (bez fotelje
53. Veljabandit

54. Draki

55. bbocko

56. Sale HF350
57. Ognjen (+4 sa mnom, van foruma)

58. Forsberg

59. Pedja

60. Robi

Dok je bio spisak 15-20, reko' super, taman da se upoznamo... Sad već teško 😀 Svejedno, vidimo se 😉

• Zainteresovan, 742 postova
  • Motocikl: Tomos 14 M 1981
Pre sat vremena, Forsberg je napisao:

na što više pozicija u gradu

Iskoristiti mobilnost motocikala a ne grupisanje i saterivanje u padok.

Brankov most, Gazela, most preko Ade, Topčiderska zvezda, Autokomanda...

Kavalerija, koja se sliva na određeno mesto.

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: Yamaha Tenere 700 Rally Edition

01. bobi krofna

02. Sharky

03. Promaster

04. Sashac

05. Puunktmann

06. milosducati

07. Satelis

08. Borzegi

09. Mimeola

10. Peconibc

11. Drazenye

12. Sara

13. PaPaja

14. Milomir

15. BokyBoy

16. Severian

17. Burbonski

18. Damir

19. Goša

20. Skittles

21. Saxi

22. DraganNS

23. Fika Bg

24. SvetiAtila

25. Marinko

26. Milosn

27. GAGI74

28. Gordak985

29 .Sinclar

30. Sasa Jack

31. Marina

32. yogibear

33. ske

34. Nolanka

35. Boškovski

36. bajatg

37. matori

38. Salem

39. mick

40. sasha

41. Kadezi

42.Milan81

43. Lucky George

44. Niksha

45. Vaske4s
46. kokot ( + 3 ili 4 kolege van foruma). 
47. Vlajko

48. Alexanto

49. Light on throttle

50. OgiBG

51. Tumbe

52. Vučko (bez fotelje
53. Veljabandit

54. Draki

55. bbocko

56. Sale HF350
57. Ognjen (+4 sa mnom, van foruma)

58. Forsberg

59. Pedja

60. Robi

61. Miloshmi

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja