marinko.jovanovic 150 Napisano pre 13 sati U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CRF1100D Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, milosducati said: Ne znam ni ja ko je organizator ove akcije jer ga u sustini nema, jedino ako racunamo ko je započeo temu ovu, ali i ta tema je započeta pričom izmedju bajkera na forumu, plenumski, ajmo neku voznju u znak podrške i to je to. Pa je neko prestigao sve nas i otvorio prvi I mi se složili svi sa time, a ovim što se upisujemo svi smo mi organizatori, a iskusne kolege redari će kolonu učiniti bezbednom. Mislim ja to tako vidim i bolje je možda tako. Takodje ako neko bude imao nekakve nelagodnosti, ne dao bog pretnje, neka piše i sve ide javno bar sa moje strane. Eto mojih pet centi što bi rekli. Kakva protestna voznja???? Lijepo vrijeme pa izasli da se malo provozamo 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 246 Napisano pre 13 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan I naravno, ako neko želi da uzme ulogu organizator ovde od prisutnih i to podržavam, mada nije da me iko pita za misljenje Skapirao sam da svi ovde bar o ovoj temi i voznji imamo isto misljenje i stav. Solidarnost i dostojanstvo. Promenio pre 13 sati član milosducati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17821 Napisano pre 13 sati Integrisan, 8388 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma bez nervoze, sve je ok, a biće nas toliko da će vrlo da odjekne! Osmeh na lice, vatru u srce i idemo. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano pre 13 sati Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Koji god broj : + Ja Vidimo se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17396 Napisano pre 13 sati Integrisan, 5145 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, milosducati said: Ne znam ni ja ko je organizator ove akcije jer ga u sustini nema, jedino ako racunamo ko je započeo temu ovu, ali i ta tema je započeta pričom izmedju bajkera na forumu, plenumski, ajmo neku voznju u znak podrške i to je to. Pa je neko prestigao sve nas i otvorio prvi I mi se složili svi sa time, a ovim što se upisujemo svi smo mi organizatori, a iskusne kolege redari će kolonu učiniti bezbednom. Mislim ja to tako vidim i bolje je možda tako. Takodje ako neko bude imao nekakve nelagodnosti, ne dao bog pretnje, neka piše i sve ide javno bar sa moje strane. Eto mojih pet centi što bi rekli. Pa nije niko, samo kazem da se pojedini profili interesuju, verovatno iz ne dobrih razloga. Kao i pretece poruke na twitteru. Jadni su, kao i uvek sto su bili. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17821 Napisano pre 13 sati Integrisan, 8388 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, veljabandit je napisao: Koji god broj : + Ja Vidimo se ! Ajde, ako nekom nije tesko, neka sredi spisak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 501 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan uskoro ce se znati ko su redari, na licu mesta ce biti objasnjeno ukratko i kako na semaforu ili raskrsnici, a kako u samoj koloni... takodje ce biti dogovorena podela pomoci na fdu i pravni, a ja apelujem da se dodje do 10 jer ce po mojim informacijama broj ucesnika biti veliki, u pola sata treba sve to ispricati... kolko ste navalili razmisljam da ne delim krem bananice nego da prodajem, pare da namlatim, kucu da kucim 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinko.jovanovic 150 Napisano pre 13 sati U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CRF1100D Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 01.bobi krofna 02. Sharky 03. Promaster 04. Sashac 05. Puunktmann 06. milosducati 07. Satelis 08. Borzegi 09. Mimeola 10. Peconibc 11. Drazenye 12. Sara 13. PaPaja 14. Milomir 15. BokyBoy 16. Severian 17. Burbonski 18. Damir 19. Goša 20. Skittles 21. Saxi 22. DraganNS 23. Fika Bg 24. SvetiAtila 25. Marinko 26. Milosn 27. GAGI74 28. Gordak985 29 .Sinclar 30. Sasa Jack 31. Marina 32. yogibear 33. ske 34. Nolanka 35. Boškovski 36. bajatg 37. matori 38. Salem 39. mick 40. sasha 41. Kadezi 42.Milan81 43. Lucky George 44. Niksha 45. Vaske4s 46. kokot ( + 3 ili 4 kolege van foruma). 47. Vlajko 48. Alexanto 49. Light on throttle 50.OgiBG 51. Tumbe 52. Vučko (bez fotelje 53. Veljabandit 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 941 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 722 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bajatg je napisao: Eto, možda bi bilo dobro obavestiti organe reda mira i batine Jes' pa da nas lagano usmere preko ledina i Surcina... bar dok ne prodje blokada 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8161 Napisano pre 12 sati Drug član, 1716 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan 01.bobi krofna 02. Sharky 03. Promaster 04. Sashac 05. Puunktmann 06. milosducati 07. Satelis 08. Borzegi 09. Mimeola 10. Peconibc 11. Drazenye 12. Sara 13. PaPaja 14. Milomir 15. BokyBoy 16. Severian 17. Burbonski 18. Damir 19. Goša 20. Skittles 21. Saxi 22. DraganNS 23. Fika Bg 24. SvetiAtila 25. Marinko 26. Milosn 27. GAGI74 28. Gordak985 29 .Sinclar 30. Sasa Jack 31. Marina 32. yogibear 33. ske 34. Nolanka 35. Boškovski 36. bajatg 37. matori 38. Salem 39. mick 40. sasha 41. Kadezi 42.Milan81 43. Lucky George 44. Niksha 45. Vaske4s 46. kokot ( + 3 ili 4 kolege van foruma). 47. Vlajko 48. Alexanto 49. Light on throttle 50.OgiBG 51. Tumbe 52. Vučko (bez fotelje 53. Veljabandit 54. Draki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1901 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Zainteresovan, 742 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ova vožnja može da bude apel motociklista, pred nastupajuću moto sezonu. Sve u cilju naše bezbednosti u saobraćaju. Podrška je u redu, ali šta mi dobijamo zauzvrat? Tehnički pregled bez kecanja u zdrav mozak, mogućnost izmena ZOBS-a..? Dovoljno je da, samo, vozimo u skladu sa pravilima, bez "filtering-a" (par automobila, nekoliko motocikala, par automobila...) i stvoriće se podugačka kolona vozila i ničim izazvana pažnja javnosti. Bez pozeraja i politikantskih bljuvotina. To bi podrazumevalo da se u startu izvrši podela na više manjih grupa, da se dogovori odredište, stane na crveno i bude spreman na nervozne, vikend, vozače. Grupi koja dolazi sledeća je lakše reagovati na, eventualni, problem kod prethodne grupe. Defile vožnja zahteva organizovano okupljanje, zaustavljanje (blokadu) saobraćaja i raskrsnica, stroga pravila vožnje u grupi. U situaciji gde neka budala (vozač ili simpatizer iz redova pešaka) može da "preseče" (ne)organizovanu kolonu i pri tome poobara nekoliko motocikala, na koje se nanižu oni iza, imamo šta? Da li ste spremni da svi stanemo i da istog linčujemo? Promenio pre 10 sati član feniks 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boshkowski 17 Napisano pre 10 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Pošto FDU ne blokira raskrsnicu možda bolje otići na blokadu Pravnog. Imam kontakt tamo, najavljeni smo i tamo, samo eto da im potvrdim. I jako su srećni. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 218 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan 01.bobi krofna 02. Sharky 03. Promaster 04. Sashac 05. Puunktmann 06. milosducati 07. Satelis 08. Borzegi 09. Mimeola 10. Peconibc 11. Drazenye 12. Sara 13. PaPaja 14. Milomir 15. BokyBoy 16. Severian 17. Burbonski 18. Damir 19. Goša 20. Skittles 21. Saxi 22. DraganNS 23. Fika Bg 24. SvetiAtila 25. Marinko 26. Milosn 27. GAGI74 28. Gordak985 29 .Sinclar 30. Sasa Jack 31. Marina 32. yogibear 33. ske 34. Nolanka 35. Boškovski 36. bajatg 37. matori 38. Salem 39. mick 40. sasha 41. Kadezi 42.Milan81 43. Lucky George 44. Niksha 45. Vaske4s 46. kokot ( + 3 ili 4 kolege van foruma). 47. Vlajko 48. Alexanto 49. Light on throttle 50.OgiBG 51. Tumbe 52. Vučko (bez fotelje 53. Veljabandit 54. Draki 55. bbocko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 246 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, feniks je napisao: Ova vožnja može da bude apel motociklista, pred nastupajuću moto sezonu. Sve u cilju naše bezbednosti u saobraćaju. Podrška je u redu, ali šta mi dobijamo zauzvrat? Tehnički pregled bez kecanja u zdrav mozak, mogućnost izmena ZOBS-a..? Dovoljno je da, samo, vozimo u skladu sa pravilima, bez "filtering-a" (par automobila, nekoliko motocikala, par automobila...) i stvoriće se podugačka kolona vozila i ničim izazvana pažnja javnosti. Bez pozeraja i politikantskih bljuvotina. To bi podrazumevalo da se u startu izvrši podela na više manjih grupa, da se dogovori odredište, stane na crveno i bude spreman na nervozne, vikend, vozače. Grupi koja dolazi sledeća je lakše reagovati na, eventualni, problem kod prethodne grupe. Defile vožnja zahteva organizovano okupljanje, zaustavljanje (blokadu) saobraćaja i raskrsnica, stroga pravila vožnje u grupi. U situaciji gde neka budala (vozač ili simpatizer iz redova pešaka) može da "preseče" (ne)organizovanu kolonu i pri tome poobara nekoliko motocikala, na koje se nanižu oni iza, imamo šta? Da li ste spremni da svi stanemo i da istog linčujemo? Šta bi bilo kad bi bilo, uopšte nema potrebe pričati i razmišljati o tome. Prošla vožnja je prošla skroz bez problema i nema razloga da tako opet ne bude. Što se političkih pozeraja, bljuvotina ne znam na šta se misli, kao što rekoh prošli put je sve bilo u najboljem redu, a sami studenti su rekli da su dobrodošli svi na njihove proteste ali bez ikakvih političkih obeležja itd. Tako da je i tu sve jasno. Svakako šta god da se desi, padne neko od nas ili šta god siguran sam da ga nećemo ostaviti. Promenio pre 9 sati član milosducati 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale HF350 12 Napisano pre 9 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan 01.bobi krofna 02. Sharky 03. Promaster 04. Sashac 05. Puunktmann 06. milosducati 07. Satelis 08. Borzegi 09. Mimeola 10. Peconibc 11. Drazenye 12. Sara 13. PaPaja 14. Milomir 15. BokyBoy 16. Severian 17. Burbonski 18. Damir 19. Goša 20. Skittles 21. Saxi 22. DraganNS 23. Fika Bg 24. SvetiAtila 25. Marinko 26. Milosn 27. GAGI74 28. Gordak985 29 .Sinclar 30. Sasa Jack 31. Marina 32. yogibear 33. ske 34. Nolanka 35. Boškovski 36. bajatg 37. matori 38. Salem 39. mick 40. sasha 41. Kadezi 42.Milan81 43. Lucky George 44. Niksha 45. Vaske4s 46. kokot ( + 3 ili 4 kolege van foruma). 47. Vlajko 48. Alexanto 49. Light on throttle 50.OgiBG 51. Tumbe 52. Vučko (bez fotelje 53. Veljabandit 54. Draki 55. bbocko 56. Sale HF350 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ognjen_Nbg 191 Napisano pre 8 sati U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Harley Davidson Street Glide, Ducati Supersport S Prijavi odgovor kao problematičan 01.bobi krofna 02. Sharky 03. Promaster 04. Sashac 05. Puunktmann 06. milosducati 07. Satelis 08. Borzegi 09. Mimeola 10. Peconibc 11. Drazenye 12. Sara 13. PaPaja 14. Milomir 15. BokyBoy 16. Severian 17. Burbonski 18. Damir 19. Goša 20. Skittles 21. Saxi 22. DraganNS 23. Fika Bg 24. SvetiAtila 25. Marinko 26. Milosn 27. GAGI74 28. Gordak985 29 .Sinclar 30. Sasa Jack 31. Marina 32. yogibear 33. ske 34. Nolanka 35. Boškovski 36. bajatg 37. matori 38. Salem 39. mick 40. sasha 41. Kadezi 42.Milan81 43. Lucky George 44. Niksha 45. Vaske4s 46. kokot ( + 3 ili 4 kolege van foruma). 47. Vlajko 48. Alexanto 49. Light on throttle 50.OgiBG 51. Tumbe 52. Vučko (bez fotelje 53. Veljabandit 54. Draki 55. bbocko 56. Sale HF350 57. Ognjen (+4 sa mnom, van foruma) 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4708 Napisano pre 8 sati Drug član, 1011 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 01.bobi krofna 02. Sharky 03. Promaster 04. Sashac 05. Puunktmann 06. milosducati 07. Satelis 08. Borzegi 09. Mimeola 10. Peconibc 11. Drazenye 12. Sara 13. PaPaja 14. Milomir 15. BokyBoy 16. Severian 17. Burbonski 18. Damir 19. Goša 20. Skittles 21. Saxi 22. DraganNS 23. Fika Bg 24. SvetiAtila 25. Marinko 26. Milosn 27. GAGI74 28. Gordak985 29 .Sinclar 30. Sasa Jack 31. Marina 32. yogibear 33. ske 34. Nolanka 35. Boškovski 36. bajatg 37. matori 38. Salem 39. mick 40. sasha 41. Kadezi 42.Milan81 43. Lucky George 44. Niksha 45. Vaske4s 46. kokot ( + 3 ili 4 kolege van foruma). 47. Vlajko 48. Alexanto 49. Light on throttle 50.OgiBG 51. Tumbe 52. Vučko (bez fotelje 53. Veljabandit 54. Draki 55. bbocko 56. Sale HF350 57. Ognjen (+4 sa mnom, van foruma) 58. Forsberg ...ima nas dovoljno da bi mogao da stane kružni kod opštine NBG #samokažem 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1558 Napisano pre 7 sati Никад не једи жути снег!, 734 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan На листу ствари које нам не требају, треба додати и оно дизање на задњи. Јесте било кратко и само од стране једног појединца (ко год он био) али издржите, колико год тешко било Сент фром мај Шајоми... 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4708 Napisano pre 7 sati Drug član, 1011 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Влајко said: На листу ствари које нам не требају, треба додати и оно дизање на задњи. Јесте било кратко и само од стране једног појединца (ко год он био) али издржите, колико год тешко било Сент фром мај Шајоми... Vidiš, nisam hteo da kenjam prošli put, ali ne treba nam ni "slalomiranje" u traci. Taj jedan da sklizne ugrožava još četvoro koji idu iza, kao i onog pored sebe, jer ipak vozimo po dvoje u traci. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 215 Napisano pre 7 sati U prolazu, 41 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Koje su akcije studenata predvidjene za subotu, i koje je nase planirano vreme dolaska na fakultete? Ko je sa njima u kontaktu neka posavetuje sta bi bilo efektnije, da li blokada nekog kruznog kao sto Forsberg kaze ili neki drugi vid podrske sa nasom mehanizacijom. Nekako sama mirna voznja do faksa i nosenje hrane i potrepstina studentima mi deluje prilicno neiskoriscen potencijal 50 muskaraca na motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1415 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 555 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Milan81 je napisao: neiskoriscen potencijal 50 muskaraca na motorima Ode tema začas off 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boshkowski 17 Napisano pre 7 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Koje su akcije studenata predvidjene za subotu, i koje je nase planirano vreme dolaska na fakultete? Ko je sa njima u kontaktu neka posavetuje sta bi bilo efektnije, da li blokada nekog kruznog kao sto Forsberg kaze ili neki drugi vid podrske sa nasom mehanizacijom. Nekako sama mirna voznja do faksa i nosenje hrane i potrepstina studentima mi deluje prilicno neiskoriscen potencijal 50 muskaraca na motorima Evo direktno od studenata sa Pravnog Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 941 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Zainteresovan, 722 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ok je samo podrska studentima... Mislim da blokada kruznog toka nije bas dobra ideja... ne mogu da kuckam bas da bih objasnio zasto to nislim... Promenio pre 7 sati član salem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 670 Napisano pre 7 sati Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 423 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja se uzdam u tih 12 stepeni da dodjem iz NS. Ono sto mislim da bi takodje ostavilo utisak je jedna gromoglasna, sinhronizovana, auspuhska simfonija u ritmu baaam, baaam, bam, bam, bam. Ima da se najeze 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6493 Napisano pre 7 sati Drug član, 1877 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Izbegao bih to turiranje 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...