Slammer 706 Napisano Mart 29 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 439 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je profi. Btw, ja se u prirodi najlepse i najbrze iskenjam. Vise me zabole noge dok drndam telefon na solji. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 321 Napisano Mart 29 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan .....Ovo je vrh.Imam manjak samopouzdanja i na čučavcu, večiti mi je problem gde se olakšati, i po manifestacijama na otvorenom.Žena me non stop zeza što se tripujem da ću da ispolivam po nogama na čučavcu...Znam da sam malo sisica po tom pitanju, ali ovako nešto rešava 90% mojih životnih problema.Hvala kolega.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8767 Napisano Mart 29 Solo Rider, 3280 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Copy-Paste moj slučaj. Što da se mučim. Sve stane u torbu...komplet oprema...jest da izgleda kao da se selim ali libo me tuki...meni je lepo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7897 Napisano Mart 29 Drug član, 3014 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Taj deo čučanja mi i jeste blokada. A vidjao sam neka pomagala na Aliju, jel radi to, ili je samo klik za Kineza da dobije donaciju od 15-20 dolara?Kod mene je ćerka jako zainteresovana, a puni 5 godina, i možda bi joj bilo i najbolje vreme da proba tako nešto.Sent from my iPhone using TapatalkZato mede i postoje u sumi da otklone tu blokadu Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2575 Napisano Mart 29 (promenjeno) Andragog, 5138 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mogu smo oni sa GS- da ponesu Promenio Mart 29 član srbac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3973 Napisano Mart 29 Drug član, 2196 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ako pocne nesto nocu da zavija ili krsi po kampu nece vam trebati ta oprema 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8767 Napisano Mart 29 Solo Rider, 3280 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, srbac je napisao: Ovo mogu smo oni sa GS-oda ponesu I FJR-isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6234 Napisano Mart 30 Drug član, 917 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, srbac je napisao: Ovo mogu smo oni sa GS- da ponesu Oni mogu i Toi-Toi umesto jednog kofera.... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5280 Napisano April 4 Drug član, 1128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Mene sad interesuje, jel ova skalamerija ima dno, pa nosiš negde da prazniš ili je samo stolica, pa ostavljaš ostatke iza sebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8767 Napisano April 4 Solo Rider, 3280 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Forsberg ...Naravno da ima dno. Staviš kesu....i posle "odložiš" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano April 17 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan On 3/29/2025 at 10:49 AM, aca-pn said: Ima dve varijante ili poneses wc šolju ili čučneš i uhvatiš se za drvo, pa sta ti je lakše od ta dva Ja obožavam kampovanje i kampovao sam mnogo puta, na zalost nikad porodično jer se supruga i ćerka plaše buba, ne bi verovali, to je panican strah. Moja supruga doživljava bube i guštere, prašinu od putovanja, vrzinu, kao lanjski sneg. Ali na zmije nije posebno ravnodušna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3369 Napisano April 18 Zainteresovan, 741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan U vezi nedavne diskusije o medvedima, o njihovom broju i ponašanju, pre par dana naiđem na tekst u blicu o tome. Medved napao čoveka iz Bajine Bašte dok je išao na posao, u Srbiji crveni alarm WWW.BLIC.RS U okolini Bajine Bašte pre nekoliko dana došlo je do incidenta kada je medved napao čoveka koji je išao na... Nije loše pročitati obzirom da dolazi vreme češćeg zalaženja u šumu i prirodu. Nevezano za izvor, činjenica je da se sve češće čuju priče o susretima sa medama, sad više ne samo u šumi i izolovanim mestima u prirodi, već i po selima. U Cg pre desetak dana medved u selu u okolini Nikšića zaklao vola, kažu od 700 kg. Izgleda da se jesu razmnožili i da se ne boje čoveka, dolaze do sela, pa nije na odmet imati to na umu pri kretanju kroz prirodu Sad, da li bi mene to odvratilo i u kojoj meri od izbora kretanja po planini ne znam, ali mi ipak ove informacije pale alarm za oprez. Bar u smislu da čovek ne ide sam ako ne mora. A ako ide, da bira gde će da spava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2648 Napisano April 18 Drug član, 855 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Rizik uvijek postoji, al taj članak kao da je pisao neko ko je pao s kruške. Ili taj lovac na kog se pozivaju ima u planu da pokrene biznis odstrele medvjeda. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3185 Napisano April 18 Drug član, 1468 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Taj kraj je tu specifičan, kuće su na obroncima Tare u brdima. To nije Bajna Bašta u smislu gradskog jezgra. Dođe meda razvali košnice za med a i beže sa Tare jer ljudi drndaju kvadove i svuda se gradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6653 Napisano April 18 Drug član, 1488 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Džim Džarmuš said: Taj kraj je tu specifičan, kuće su na obroncima Tare u brdima. To nije Bajna Bašta u smislu gradskog jezgra. Dođe meda razvali košnice za med a i beže sa Tare jer ljudi drndaju kvadove i svuda se gradi. Za razliku ovih sto drndaju motore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3369 Napisano April 18 Zainteresovan, 741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, miki said: Rizik uvijek postoji, al taj članak kao da je pisao neko ko je pao s kruške. Ili taj lovac na kog se pozivaju ima u planu da pokrene biznis odstrele medvjeda. Za članak se slažem sasvim, nego ne nađoh bolji. A baš sam se razmišljala dal taj link uopšte da kačim Da me ne shvatite pogrešno, prirodu i životinje obožavam. Ja živim u planini. Preselila sam se iz Beograda u selo da bih bila u prirodi i planini. Ovde sam na dva točka pregazila uzduž i popreko sve moguće zabiti do kojih sam mogla doći. Nisam nikada do sada imala neki bliži susret sa divljim životinjama, posebno ne neprijatan. I sve mi se čini da bih i da sretnem medu, ovako blesava pre posegla za telefonom da ga slikam nego što bih požurila da se udaljim Ali, ono jeste da i nisam razmišljala o mogućim lošim posledicama takvog susreta. E sad, u poslednje vreme češće dolaze do mene razne priče o takvim susretima pa sam kao malo počela o tome i da razmišljam. A i vas da smaram A možda je i zbog toga što po planini ne mogu da idem zbog povrede, mogu samo da je gledam. Pa mi ove razne priče što ih čujem ovde u selu ( biće da mi ih pričaju da me odvrate od lutanja po planini, jer znaju kuda sve bazam sama), i te što pročitam, iz ove perspektive deluju ozbiljnije nego kad sam gore među njima 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 321 Napisano April 18 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za članak se slažem sasvim, nego ne nađoh bolji. A baš sam se razmišljala dal taj link uopšte da kačim Da me ne shvatite pogrešno, prirodu i životinje obožavam. Ja živim u planini. Preselila sam se iz Beograda u selo da bih bila u prirodi i planini. Ovde sam na dva točka pregazila uzduž i popreko sve moguće zabiti do kojih sam mogla doći. Nisam nikada do sada imala neki bliži susret sa divljim životinjama, posebno ne neprijatan. I sve mi se čini da bih i da sretnem medu, ovako blesava pre posegla za telefonom da ga slikam nego što bih požurila da se udaljim Ali, ono jeste da i nisam razmišljala o mogućim lošim posledicama takvog susreta. E sad, u poslednje vreme češće dolaze do mene razne priče o takvim susretima pa sam kao malo počela o tome i da razmišljam. A i vas da smaram A možda je i zbog toga što po planini ne mogu da idem zbog povrede, mogu samo da je gledam. Pa mi ove razne priče što ih čujem ovde u selu ( biće da mi ih pričaju da me odvrate od lutanja po planini, jer znaju kuda sve bazam sama), i te što pročitam, iz ove perspektive deluju ozbiljnije nego kad sam gore među njima Zeznute su te divlje životinje.Ja lično nisam imao iskustvo sa medom, ali sam imao sa Losom na Aljasci. Jeste to krava sa rogovima, ali nekako nije sve jedno.Nego, nekako mi taj medved dođe kao neka egzotika. Nije baš da su naslovi u novinama puni napada medveda. Ali ono što sam primetio prošle godine, dok sam pecao, jeste pojačana aktivnost šakala, i to u prilično naseljenim delovima. (Vikend naselja). Da li ke neko sa njima imao bliski susret?Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6653 Napisano April 18 Drug član, 1488 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sakali su vrlo oprezne i plasljive zivotinje. Ja ne znam u selu nikoga da ih je video, a cuju se nocu. Par lovaca ih je videlo i odstrelilo. Komsija lovac je odstrelio vuka u sred sela, a recimo nikad nije sakala. Iako je vuk samo u prolazu u tom kraju. Od sakala ne preti opasnost coveku. Jedino ukoliko je besan, a za slucaj, takav, nisam cuo nikad. Mecka je po pitanju susreta sa covekom ponekad bas opasna. Od nje ni na drvo nema smisla bezati. To je uglavnom iz slucajnih susreta, gde se zivotinja uplasi pa odreaguje. Mecka s mecicima je jos opasnija. Sve su zveri po prirodi radoznale i svuda traze hranu. Pogotovo su nocu aktivne, a ljudi uglavnom pasivni i uplaseni. S toga bi trebalo imati, u kampovanju satorima, biber sprejeve veceg dometa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3185 Napisano April 18 Drug član, 1468 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, slave74 je napisao: Za razliku ovih sto drndaju motore. I to je tačno,samo kvadove rentaju,pa ih ima više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3185 Napisano April 18 (promenjeno) Drug član, 1468 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @slave74Valja imati i poneku petardu pride. @Bojan_87Ja sam nekad čitao statistiku.Baš je mali broj smrtnih sl. od napada divljih životinja više ljudi strada od nekih banalnih bolesti i situacija.. Promenio April 18 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 321 Napisano April 18 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan @slave74Valja imati i poneku petardu pride. @Bojan_87Ja sam baš čitao statistiku,baš je malo napada divljih životinja više ljudi strada od nekih banalnih bolesti i situacija..Sad je samo pitanje koliko je verovati statistici.Može da se gleda i sa strane da je jako malo ljudi koji kampuju sami u šumi ...Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3185 Napisano April 18 (promenjeno) Drug član, 1468 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Može naravno,ali hajde opet da se vratimo na to što sigurno znamo,da je u vestima/mrežama to redak slučaj. @Bojan_87 Hoću reći,više sam puta čuo.da neko ide u divljinu a skoro nikad da ga je napalo nešto. A da ti se čula izoštre,oprez poraste,kad si sam u divljini,to je realno a i prirodno. Promenio April 18 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 321 Napisano April 18 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Može naravno,ali hajde opet da se vratimo na to što sigurno znamo,da je u vestima/mrežama to redak slučaj. @Bojan_87 Hoću reći,više sam puta čuo.da neko ide u divljinu a skoro nikad da ga je napalo nešto. A da ti se čula izoštre,oprez poraste,kad si sam u divljini,to je realno a i prirodno.Slažem se.Svakako je svaki napad divlje zveri zvučna vest, kako kod nas, tako i u svetu. Tako da to definitivno ide u prilog tome da su susreti retki.Što ne znači da u nedostatku nekog omanjeg topa, ne treba imati barem biber sprej Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 202 Napisano April 18 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам носио увек петарде кад смо ишли у шуму, и бибер спреј, али сам дошао до закључка да је бакља можда још боља, јер може тренутно да се упали за разлику од петарди. Осећам кад би наишао теди да би и петарде и упаљачи поиспадали из руку,а које сам среће вероватно бих узео пувањак Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3185 Napisano April 18 Drug član, 1468 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Znači najbolje Fjodor Tokarev za pas Bila bi frka prvi put sigurno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...