Rajevic ks 32 Napisano Februar 8, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me sta mi predlazete od ova dva motora koji je pouzdaniji i jaci koje su dobre i lose strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan meni xt 600 bolja JER IMA POUZDANIJI AGREGAT i vise je za makadam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi koji god , nećeš pogrešiti, samo gledaj da je u što boljem stanju za te novce koje si namenio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Februar 9, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih Sstruju da mi da savet oko ova dva motora. vozis XT ubedi me da je kupim druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih Sstruju da mi da savet oko ova dva motora. vozis XT ubedi me da je kupim druze Ne treba nista da te ubedjuje ,pogledaj samo gde je vozi i sta joj radi a motor je 90-to godiste i sve ce ti biti jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre godinu i po bio u istoj dilemi i odlucio se za XT. Za 7000 km koliko sam presao sa njom (pola po putu, pola po bespucu), imam samo reci hvale! A i lepsa je od domindzatora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno XT600. Vozio sam oba motora, a sa dominatorom sam prešao masu kilometara. XT manje troši zbog duplog karburatora - naročito po gradu, ergonomičniji je, lakši i tehnički prostiji motor bez viška bespotrebne plastike i elektrike, i naravno ima kurblu bez koje je po meni nezamisliv enduro motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno XT ,Vozio sam obe ali mi je XT daleko bolja,narocito sam odusevljen sa masinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Februar 11, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam xt600 tenere 1992 gob 33000km presla i ima onaj veliki sirok rezervoar a pozadi dobos. Cena je 1200eura a i taj dobos pozadi na tocku me buni . Recite mi sta da radim da kupim ili ne. pomagaj te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1929 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 2877 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi koji god , nećeš pogrešiti, samo gledaj da je u što boljem stanju za te novce koje si namenio. Potpisujem ja sam gledao i jedan i drugi.XT je malo spartanski u odnosu na NX sto je bolje za OFF ali po izgledu i osecaju u voznji je losije,mada o ukusima ne vredi raspravljati.Sto se tice agregara u odrzavanju su isti samo sto je XT daleko cesci motor kod nas pa zbog toga ima bolju prodju.Bolji poznavaoci kazu da je NX cak i udobniji sto trba dosta kilometara na oba da bi se utvrdilo.Mada definitivno NX moze vise da se usminka.Sve procitaj ima dosta postova o oba motora na forumu ,a uzmi onog koga nadjes u boljem stanju u poredjenju sa ulozenim novcem. Srecna kupovina. PS Prodajem i ja mog Dominatora mada mislim da nisam bio pristrasan da insistiram da kupis moj motor ili uopste Hondu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1059 Napisano Februar 12, 2009 Ol' dirty bastard, 644 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Bem'li ga ja sam jos rookie da bi nesto ozbiljno komentarisao,al evo ovo smem da potpisem:jedna od najlepsih Yami XT600....(po mom ukusu) Prodaje Cika Dragan(Hammer na BJB).... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadKV 25 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam xt600 tenere 1992 gob 33000km presla i ima onaj veliki sirok rezervoar a pozadi dobos. Cena je 1200eura a i taj dobos pozadi na tocku me buni . Recite mi sta da radim da kupim ili ne. pomagaj te Tenera se od 88 pravi sa diskovima i napred i pozadi i sa maskom i vizirom. Video sam tu teneru, mozda je 92. prvi put registrovana ali ona je starije proizvodnje. Nije to neki veliki problem sto ima dobos pozadi. Ima moj drugar takvu. Pogledaj je, a i povoljna je cena ako je u ok stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da se javim i ja posto je tematika u mom domenu i posto je Djokic okacio ovde moju Tenere. Definitivno XT, najbolji jednocilindricni enduro, meni je ovo drugi po redu. Svaki komentar je suvisan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tice Tenere koju si video, moze da bude samo godiste kao moja "86 ili ona starija prva verzija "84.Nema sanse da je 92 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa ako vise imas nameru da kocis zadnjom kocnicom vise i jace nego prednjom onda kupi neku koja ima disk pozadi . razlika izmedju diska i dobosa sto se na disku postize jaca sila kocnice ali mislim da kad je pozadi dobos da to neutice nista na kocenje mozda gresim . po meni to nema nikakve veze jer da ima lose kocnice to bi davno neko prepravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pa ako vise imas nameru da kocis zadnjom kocnicom vise i jace nego prednjom onda kupi neku koja ima disk pozadi . razlika izmedju diska i dobosa sto se na disku postize jaca sila kocnice ali mislim da kad je pozadi dobos da to neutice nista na kocenje mozda gresim . po meni to nema nikakve veze jer da ima lose kocnice to bi davno neko prepravio U pravu si, dobos ne koci nista slabije od diska. ja sa mojim mogu da driftujem kad god hocu ili za nedaj boze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano Februar 13, 2009 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tako je nista slabije ne koci, ali se brze pregreva. Al posto sa endurom neces na trkacku stazu to uopste ne treba da uzimas u obzir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan XT !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja izbroja 8 glasova za XT i jedan za NX. Prema tome druze mislim da ti je sve jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Februar 15, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno uzmi XT. Mnogo sam ih probao - dok sam kupovao sebi motor-a i u zadnjih 6 meseci dok sam trazio za klinca ( pa usput pogledo i poneku XT ) SVAKA ME JE ODUSEVILA na svoj nacin. Jedine zamerke sam imao na sitnice koje su posledica NEODRZAVANJA. A na NX sam jednom seo-provozo jedan krug i NIKAD VISE . Toliko >plastican< osecaj kao kad pogledas nekog koreanca ili kineza pa makar i kroz izlog. A ta NX je bila cak 96-ocuvan primerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2482 Napisano Februar 15, 2009 Andragog, 5066 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam NXa pouzdan motor,puno trosi.Ali zanimljivo je to da Nx je skuplji bar 500 evara po godistu.Nx se lako prodaje.Kad sam dao oglas zvali su ljudi ko ludi svaki dan i prodao sam 89 god za 1550e .zadnjih dana se razmisljam da kupim Xta,ali mi ja malo mali,kratak,mada i Nx nije nesto veci.E pa brate al se ja nalupetah samo tako,balje me ne slusaj.Pozzz i sa srecom,glasam za XTz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I? Jel si se smislio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1059 Napisano Februar 19, 2009 Ol' dirty bastard, 644 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ce uzeti XT600,samo sto jos to nezna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Svako ima svoje misljenje i treba ga uvaziti.Moj prvi ozbiljan motor je bila xt500,koju sam kupio novu 1981.Posle nje sam takodje 1983 kupio novu Hondu FT 500 i lepo se vozio, ali mi je XTprirasla za srce tako da i danas u garazi stoji jedna TENERA 600 mod. 3.AJ iz 88. godine.Baci novcic pa sta padne samo neka su dobri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ce uzeti XT600,samo sto jos to nezna Bolje da pozuri, ponestaje ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...