the_doctor 9335 Napisano Jun 12 (promenjeno) Drug član, 937 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Džim Džarmuš Najjači Promenio Jun 12 član the_doctor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3349 Napisano Nedelja u 16:09 (promenjeno) Drug član, 1573 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam podesio hod ručice kvačila("clutch play" ),ne znam što do sad nisam to uradio.Štelovanjem ova dva navoja reguliše se nivo zategnutosti sajle i hod ručice,prethodno sam odredio udaljenost ručice na 3 od 5 (preko točkića na ručici). Sada je milina,ranije hvata,odvaja kvačilo,brže šaltam,neutral lakše nalazim ,manje je labava ,dozvoljeni hod je 5 mm (strelice na slici). Sitnica koja baš pravi razliku. Promenio Nedelja u 16:14 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 251 Napisano Nedelja u 17:11 Svrati ponekad, 124 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Džim Džarmuš Izgleda kao da ti je saraf za fino podesavanje skoro na kraju hoda - bilo bi ga dobro zavidat do kraja (otpustit sajlu) pa zategnit mrvicu na strani agregata, pa fino podesit na strani rucice, da ti se ne opterecuje navoj bespotrebno. Otprilike ovako : 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3349 Napisano Nedelja u 17:26 Drug član, 1573 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam druže na granici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3349 Napisano Nedelja u 17:44 (promenjeno) Drug član, 1573 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ali moguće da si u pravu da treba malo dotegnuti na drugom kraju ,s'obzirom da meni odgovara kad odšrafim max do granice..Bas cu da vidim.. @balinjera Promenio Nedelja u 17:45 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...