Teshko 10 Napisano Decembar 30, 2024 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, bajkeri. Ja, Srećko iz Beograda, u svojoj 48. godini kupio svoj prvi motocikl. Nemam iskustva vožnje motocikla pre auto škole u koju idem sada. Pazario sam Suzuki SV650S pre mesec dana, najviše zbog odnosa cene i pouzdanosti prema mojoj proceni, jer nisam hteo previše para da dam, a i na dosta mesta je prikazan kao dobar početnički motocikl. Zajebo sam se za S, jer nisam kapirao da je korman drugačije postavljen nego na N modelu. Dosta sam istraživao i u tom procesu shvatio da je vožnja motocikla izrazito netrivijalna, iako nisam bio tog mišljenja ranije. Jasno mi je da ću morati više meseci vežbati upravljanje a naročito kočenje pre nego što budem spreman za Beogradske ulice. U tom smislu svaka preporuka za kurs ili okupljanje za vežbu je dobrodošla. Youtube klipovi imaju dosta ograničen doprinos tome, naročito ako neke stvari vežbam pogrešno. Takođe, danas sam pokrenuo Youtube kanal na kome želim da podelim svoje iskustvo učenja, jer nisam naišao na bilo šta slično u mojim istraživanjima. Prvi klip 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Decembar 30, 2024 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta si čekao do sad Prilično.jak motor si kupio kao totalni početnik, budi oprezan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 10 Napisano Decembar 30, 2024 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3 Prijavi odgovor kao problematičan Pa iz nužde sam se pokrenuo, ali nakon sat vremena vožnje shvatio da je to, to. Da, kapiram to za snagu, naročito u krivini, ali ako može 200 ne znači da mora... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5702 Napisano Decembar 30, 2024 Drug član, 2007 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao. Kreni odavde: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 252 Napisano Decembar 30, 2024 Svrati ponekad, 70 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! Možeš heble da zameniš sa povišenim kormanom na tom modelu, ja sam imao SV1000S isto sa povišenim kormanom. Nije velika investicija a lepše se sedi u vožnji. SV 650 je kvalitetan agregat i mislim da će ti biti ok za prvi motor, samo polako i “hladne glave” što ti na osnovu godina neće biti teško. Srećno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 136 Napisano Decembar 30, 2024 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zapratio sam te (da te krene) i evo ti jedan dobar jutjuber da pratiš - https://www.youtube.com/@MotoControlEn/videos 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8078 Napisano Decembar 30, 2024 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 10 Napisano Decembar 30, 2024 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, markommarko je napisao: Zapratio sam te (da te krene) i evo ti jedan dobar jutjuber da pratiš - https://www.youtube.com/@MotoControlEn/videos Хвала. Да, њега већ пратим. По мени најквалитетнији извор информација за почетнике. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 10 Napisano Decembar 30, 2024 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, živke je napisao: Dobro došao. Kreni odavde: То! Хвала! Тражио сам, али нисам успео наћи. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1703 Napisano Decembar 31, 2024 Drug član, 996 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i evo jos jedan subscribe za srecu I prijatelju, idi bre na parking, mani oko ovih stubova ako si tek krenuo, tvrdi su koliko god da je mala brzina P.S. Ovu Suzu si pazario u Tehnodromu? Gledao sam je u oglasima, jako lepo izgleda sa tom ralicom dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10049 Napisano Decembar 31, 2024 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8209 Napisano Decembar 31, 2024 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao.Nisam ljubitelj dva cilindra,ali mi se tvoj motor sviđa.Nisi pogrešio,samo je možda kubikaža za početnika malo veća.Lagano,dok ne stekneš rutinu,kasnije sve dođe na svoje.I nikako se ne opuštaj u vožnji,jer se svakog dana nauči nešto novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 10 Napisano Decembar 31, 2024 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Abi je napisao: Dobrodosao i evo jos jedan subscribe za srecu I prijatelju, idi bre na parking, mani oko ovih stubova ako si tek krenuo, tvrdi su koliko god da je mala brzina P.S. Ovu Suzu si pazario u Tehnodromu? Gledao sam je u oglasima, jako lepo izgleda sa tom ralicom dole. Hvala za sub. Jes, iz Tehnodroma, a neki dan naišao na plastike na AliExpressu Izlazim iz garaže čim bude lepše vreme i teram ga na tehnički pregled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 104 Napisano Decembar 31, 2024 Svrati ponekad, 23 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4914 Napisano Decembar 31, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na ove stranice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...