Motorcyclist 17108 Napisano Decembar 25, 2024 Integrisan, 5032 postova Prijavi odgovor kao problematičan U redu. Odjavljujem se. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17587 Napisano Decembar 26, 2024 Integrisan, 8347 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti, a molim i ostale da ne razvodnjavamo temu. Ovde je mesto za akciju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Decembar 26, 2024 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Podrška i iz Čikaga. Nažalost, motore nismo imali ovaj put. https://serbiantimes.info/podrska-za-studente-iz-cikaga-15-minuta-cutanja-za-stradale-ispred-konzulata-srbije-fotovideo/ 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 436 Napisano Decembar 27, 2024 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan mozda je prilika da apelujemo na kolege iz nisa, novog sada i kragujevca da se organuzuju slicno nama i pridruze se tamosnjim studentima u nekom trenutku... nase malo je njima malo vise 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 20 Napisano Decembar 27, 2024 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Sto se NSa tice, ima nas koji smo ZA i to odmah ako treba. Javljajte se ljudi! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 436 Napisano Decembar 28, 2024 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, AlekShu said: Sto se NSa tice, ima nas koji smo ZA i to odmah ako treba. Javljajte se ljudi! eto prilike da pozovete i kolegu pa da svoj jed istrese na pravom mestu inace sam ga kontaktirao i izgleda je obrisao svoj komentar, kako i dolikuje i njegovim godinama i njegovom stavu... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 20 Napisano Decembar 28, 2024 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Neka piše ko šta hoće, za to i služe (anti)društvene mreže. Srećom sam se skinuo sa istih pa ne moram gledati... Elem, nosio sam već par puta na ffns, hrane i sredstava za higijenu treba uvek, Rektorat je sad svakako baza, odande se rasporedjuje na druge fakultete. Moral je dobar ali uvek je dobro da vide da imaju podršku šire zajednice i različitih društvenih grupa. Takodje, NS je manji od BGa, zna se ko šta sme da organizuje i odakle se povlače konci i manje više svi znamo zašto ni jedan moto klub neće stati iza ovako neke akcije. Tako da treba razumeti Vuleta i njegovu ogorčenost. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9904 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 1029 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Genijalan naziv za skup studenata najavljen 31-og za doček nove godine „Nema Nove – za staru ste nam još dužni“ 16 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 354 Napisano Decembar 28, 2024 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Obišli smo danas Poljoprivredni pre Dedamrazijade, malo je reći da su se oduševili..Sent from my 23078PND5G using Tapatalk 36 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Decembar 28, 2024 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17587 Napisano Decembar 29, 2024 Integrisan, 8347 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 12. 2024. at 11:55, Interceptor BP je napisao: Genijalan naziv za skup studenata najavljen 31-og za doček nove godine „Nema Nove – za staru ste nam još dužni“ Sjajno zamišljeno. Ja obavezno idem! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5533 Napisano Decembar 29, 2024 (promenjeno) Drug član, 826 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bismo da napravimo jos jednu voznju podrske, ali da nas bude kao danas na Dedamrazijadi... i mnogo vise. Zamislite par hiljada nas...Nije neizvodljivo. Promenio Decembar 29, 2024 član Bole37 13 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4186 Napisano Decembar 29, 2024 Nemanja Stojanović, 1408 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za! Možemo da zalepimo krvavi dlan na vizir svi. Biće jasna poruka. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4590 Napisano Decembar 29, 2024 Drug član, 993 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, Skittles said: Ja sam za! Možemo da zalepimo krvavi dlan na vizir svi. Biće jasna poruka. To je meni palo napamet kad smo stigli onomad na pumpu da bi bilo dobro da smo odradili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljirados 85 Napisano Decembar 29, 2024 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan +1Sent from my SM-S901B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5533 Napisano Decembar 29, 2024 Drug član, 826 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8976 Napisano Decembar 29, 2024 Drug član, 1898 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Možda za Božić? 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Decembar 30, 2024 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan +1 ako bude u plusu temperatura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5533 Napisano Decembar 30, 2024 (promenjeno) Drug član, 826 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Xnikolax je napisao: +1 ako bude u plusu temperatura +8C Promenio Decembar 30, 2024 član Bole37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17587 Napisano Decembar 30, 2024 Integrisan, 8347 postova Prijavi odgovor kao problematičan Božić ili oko Božića je ustvari odličan predlog... Ajde neka odleži dan-dva, pa da konkretizujemo detalje. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 20 Napisano Decembar 30, 2024 (promenjeno) U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, severian je napisao: Božić ili oko Božića je ustvari odličan predlog... Ajde neka odleži dan-dva, pa da konkretizujemo detalje. Ima li zaintresovanih za NS? Bio bi voljan da se prihvatim dela organizacije ako ko želi i ima zaintresovanih... Možemo i pokrenuti novu temu, da ne spamujemo ovde. Ako bi zajednički odradili BG, NIŠ i NS u isto vreme, sigurno bi se poslala mnogo jača poruka. Promenio Decembar 30, 2024 član AlekShu 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
There is no spoon 98 Napisano Decembar 30, 2024 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJ SRT550X, Suzuki Burgman 125, Tomos A3 '82 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, AlekShu said: Ima li zaintresovanih za NS? Bio bi voljan da se prihvatim dela organizacije ako ko želi i ima zaintresovanih... Možemo i pokrenuti novu temu, da ne spamujemo ovde. Ako bi zajednički odradili BG, NIŠ i NS u isto vreme, sigurno bi se poslala mnogo jača poruka. Uvek zainteresovan! Ako je posle 05.01. motor i ja smo spremni, pre toga nisam u Srbiji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 20 Napisano Decembar 30, 2024 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, There is no spoon je napisao: Uvek zainteresovan! Ako je posle 05.01. motor i ja smo spremni, pre toga nisam u Srbiji. Ajde ovako, ako ovde nakupim 4-5 reakcija, čisto da vidim da li ima dobih ljudi i u Novom Sadu i okolini, a znam da ih ima, pokrećem novu temu, Podrška Studentima NS, pa se tamo dogovaramo sve, da ne zagušujemo dobrim kolegama tread. Nemojte udarati reakcije ako niste iz NSa, čisto da vidim uvid u realnu situaciju. Živi, zdravi i srećni bili! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5690 Napisano Decembar 30, 2024 Drug član, 2005 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, taman htedoh da lupim lajk! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 627 Napisano Decembar 30, 2024 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 412 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih se prikljucio akciji u Novom Sadu, ali mogu tek posle 12og, do tad sam na jugu zemlje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...