Kova45 297 Napisano Subota u 21:27 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kawasaki ZZR500 1993 god. Trenutno na satu 43000km. Kod mene je 5 godina. Kupljen preko foruma, sa poznatom istorijom. Nikad nikakav problem sa njim nisam imao. Pratio me na nekoliko duzih putovanja i vozen je svakodnevno bez bilo kakvih kvarova. 500cc, 4 cilindra i 75 konja. Celokupnu istoriju mozete da procitate na forumu u sekciji Sport Touring - Kawasaki ZZR500. Zaista mazen i pazen. Na njemu je uradjeno sledece: - BOS auspuh 4u1 sa homologacijom (fenomenalno zvuk) - Ivanov povisen vizir - Sediste radjeno kod Srdjana - Kofer 48l Coocase (staju dve fullface kacige) sa punjacem za telefon, ugradenim stop svetlima i alarmom, zakljucava se preko daljinskog upravljaca. Uz njega idu i novi slajderi koji nikad nisu montirani i jos jedan nov filter vazduha. Ima malo ulubljenje na rezervoaru, nastalo kada je pretegao majstoru i on ga je naslonio na zid garaze. Na poslednjoj slici se jasno vidi. Kontakt: PP ili 062652883 Cena za kolege sa foruma - 1300e Sent from my PGT-N19 using Tapatalk 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Subota u 22:15 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze ovo da se vozi sa A2 kategorijom, osim ako je registrovan na 35kw/46ks, inace lep motor, vredi te pare Promenio Subota u 22:39 član Disko Nindža 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Subota u 23:03 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Tacno, sad sam proverio, mislio sam da se gleda po kubikazi. Moja greska. Sent from my PGT-N19 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1723 Napisano Nedelja u 09:29 Drug član, 1212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi se svidja motor, za nekoga ko ulazi u moto svet savršen. Cena više nego korektna Sretna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4717 Napisano Nedelja u 09:50 Drug član, 1478 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Okle crn ram tih godina jbt ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Nedelja u 11:00 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic Louis ga prepoznaje u toj godini proizvodjnje sa crnim ramom... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4717 Napisano Nedelja u 11:21 Drug član, 1478 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Haha ..top. Kraljevi. Crni ram je must have ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1656 Napisano Nedelja u 12:46 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Darko Mihajlovic je napisao: Haha ..top. Kraljevi. Crni ram je must have ! ... ii crne simike, nikad nece izaci iz mode! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4717 Napisano Nedelja u 12:56 Drug član, 1478 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan prastaj , ne znam sta su simike.. mozda i znam , ali se kod nas zovu nekako drugacije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Nedelja u 14:16 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja U#rasmo coveku oglas, al dobro, pri vrhu je... Šimike=gilje=tike'pa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8044 Napisano Nedelja u 14:29 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Nemate pojma, naravno, kada ih niste nosili: muške, špicaste cipele. "Beži mali da ti ne napunim bulju šimikama"! Super ovaj Kawasaki! 3 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Nedelja u 19:34 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Motor kaparisan. Sent from my PGT-N19 using Tapatalk 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...