Gliga 4433 Napisano Decembar 9, 2024 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Imam viška po jedan par Alpine MotoSafe Tour i MotoSafe Race čepića za uši. Novi, nekorišćeni. Razlika između Race i Tour modela je u nivou buke koju smanjuju (Race 20dB, Tour 17dB) -Osetno smanjuju buku od vetra. Za razliku od voštanih ili sunđerastih čepića, sa ovima je i dalje moguće voditi normalan razgovor. -Mekani, prijatni za nošenje -Perivi tako da se mogu koristiti duži vremenski period. Dolaze sa torbicom za nošenje i "alatom" za lakše ubacivanje u ušni kanal. Postavljaju se lako i brzo, neosetni su ispod kacige. Cena 3000 dinara za jedan par. Kontakt ovde preko poruka ili na 0642742128 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Decembar 9, 2024 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imam ih obe varijante, moja topla preporuka. Koristim uglavnom race varijantu, a tour čuvam za rezervu. Svake druge su mi postajale neprijatne posle nekog vremena, ove mogu da nosim bukvalno ceo dan, ušna školjka nije potpuno zatvorena pa se ne dešava da zaglunu uši ili da se znoje iza čepa. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Decembar 9, 2024 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je primetna razlika između Tour i Race? Konkretno me samo buka od vetra interesuje. Ja sam sebi ostavio Tour, internet me naplašio da Race nisu pogodni za ulicu (iako godinama koristim voštane čepiće koji me naprave manje/više gluvim) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Decembar 9, 2024 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ima razlike u korist race, bolje prigusuju buku i ja sam bio naplasen, posle probe sam ukapirao bez razloga, da sam znao šta sada znam ne bi touring ni naručivao. Sa race se sasvim korektno čuje sve sto se desava okolo, kako su ih napravili tako ne znam, ali buku vetra prigusuju odlicno, a auspuh i sve ostalo se cuje skoro kao da ih nema 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5694 Napisano Decembar 9, 2024 Drug član, 2006 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Odlična stvar, uzeo sam race skoro na preporuku sa foruma, i baš sam zadovoljan. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4186 Napisano Decembar 9, 2024 Nemanja Stojanović, 1408 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam se šta je ovaj delić, da nisam pročitao oglas do kraja života bih ih stavljao prstima ko seljak Šalu na stranu, odlični su čepovi i ja ih koristim i za koncerte / svirke. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Decembar 9, 2024 (promenjeno) Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja video na nekom YT klipu. A da se ne lažemo, i u Alpine uputstvu ima sličica Nosim ih danas po stanu za probu (moj par, ne ove koje prodajem ). Iznenađenje je koliko malo priguše razgovor i muziku. Čekam neko toplije vreme za test na motoru. Promenio Decembar 9, 2024 član Gliga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Decembar 9, 2024 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto kupio ove dve verzije i kad god krenem na vožnju izletim iz kuće i zaboravim da ih stavim. Još uvek nekorišćeni, čekaju da se budala doseti i ponese na vožnju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Decembar 9, 2024 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Da se zapljunem za touring par. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Decembar 9, 2024 (promenjeno) Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Meni čepovi uvek stoje u džepu jakne. Nekad se setim da ih stavim pre kacige Temu zaključavam. Oba para su prodata Gde bi mi kraj bio da je ovakvo interesovanje i za Tuarega Možda ću do Nove godine imati još nekoliko pari. Kome nije hitno može slobodno da pošalje poruku. Inače, ovde ima fina tema o čepovima. Promenio Decembar 9, 2024 član Gliga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...