Jump to content

Moto Zajednica

Honda NC 750x 2025

Recommended Posts

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: Bilo nekad - BMW R 1200 Rt 2008, Kawasaki zx6r 2005, Suzuki SV650S 2001, Kawasaki KLR 650 2008, Kawasaki Zr-7 2001, Tomos automatik 😊

Aaaaa... 🤣🤣🤣 Propustio sam, sorry

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 363 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
On 8. 6. 2025. at 11:58, RankoBg87 je napisao:

D609 Trailmax

Ne mogu da vam opišem koliko je to lose bilo. 

Drugar i drugarica su uzeli kad i ja, njih dvoje voze god pa im je ono lakse bilo, od prvog dana kazu da je guma losa. 

I sve neto kao u fazonu ne vozi se direktno itd. 

Zamene prvo oni gume, kazu oboje pa ovo je skroz druga dimenzija voznje, bukvalno se vozi jednim prstom. 

I da, bocni su meni ok, jes da ono lepse kacenje mnogo kosta al sta da se radi, ima Givi isto ok resenje, manje bode oci. 

Uzeo sam sebi Kappa bocne kofere i nosace. 

IMG-182dbcc0bcf3df509c6ae46746b5f31f-V.thumb.jpg.a7b6b27a1c3b15e53d3458a64ab1a671.jpgIMG-1ac3a4378fdca946a5539e1df0a319c0-V.jpg.436c4070c753a4fdc75dd993a9d5733c.jpg

Jesu li ovakvi koferi i nosaci jeftiniji od fabrickih i koliko?

Inace mi se ovi kapini bocni najvise svidjaju.

• Svrati ponekad, 290 postova
  • Motocikl: Honda NC 750X

Jučer sam vozio NC 2025- DCT mjenjač. Kupio novu kolega.

Privlačan crveni ton farbe, fensi otvori za zrak, šareni displej, nova grafika svjetla...sve mi se to sviđa.

Ne sviđaju mi se fabričke zloglasne Dunlop gume. Na prošlom modelu liferovali su Metzeler i kod mene su izdržale 14hkm. 

Prednji dupli disk na kočenju mi daje isti osjećaj kao i moj jedan. Doduše nisam vozio brzo, možda ima razlike. 

Da moj glas nešto vrijedi u upravi Honde predložio bi da pare koje su uložili u ovaj dodatni disk zamjene sa utičnicom 12v i vizirom koji se može podizati. Mislim da bi to bilo fer ulaganje.

Sve u svemu poštena cijena (9000eur) za pošten motor.

• Sviđa mi se 2

• Zainteresovan, 339 postova
  • Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X
Pre 10 sati, Limeni67 je napisao:

i vizirom koji se može podizati

Pa valjda se može podizati!

• U prolazu, 27 postova
  • Motocikl: Xmax

Napokon posle 6 meseca cekanja. Napravili su veliki propust. Narucio sam nov motor sa ovom bojom i manuelni menjac. A oni su uvezli samo sa DCT menjacem. Na prvu malo razocaran all sam ih pritisnuo da mi isporuce motor ili da vrate novac i dali su mi automatika (bez doplate). Precutao sam zato sto je ovaj model skuplji. Pre mesec dana otac mi je iz Srbije doneo original centralni nogar i stitnike za ruke (jeftiniji su nego ovde) stavio sam mu zadnji blatobran sa aliexpresa i motor izgleda top. Nema podesavanje vizira, to se dodatno naplacuje. Sto se tice voznje seduste je malo tvrdje ali da se resiti, DCT prvi put vozim i u fazi sam razradjivanja pa jos uvek ne mogu da budem objektivan ali deluje ok. Eco mod prebacuje u niske ibrtaje pa mi cudno malo, ali verujem da je sve stvar navike. Treba mi preporuka za lepe i povoljne crash barove, hvala!

20250913_092007.jpg

20250913_092015.jpg

• Sviđa mi se 12
  • Podržavam 1

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: Honda CB 650 f. 2015, Honda NC 750x DTC 2019, Honda CB 500X 2023, Honda NC 750x 2025

Danas stigao i ugrađen centralni nogar, cijena 128 eura (orginal Honda), čekao preko mjesec dana da dođe :(

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 4 postova
  • Motocikl: NC750X

Zdravo svima. Od kraja juna ponosan vlasnik. Za sad 2200km na satu. Stavljen centralni štender. Poručen original Hondin nosač zadnjeg kofera i zadnji kofer za sada. Sledeći su bočni original Hondini.

Promenio član apesic6
Dodavanje slike
  • Sviđa mi se 2

• U prolazu, 4 postova
  • Motocikl: NC750X
On 9/22/2025 at 4:07 PM, motoze said:

Danas stigao i ugrađen centralni nogar, cijena 128 eura (orginal Honda), čekao preko mjesec dana da dođe :(

Ja čekao tačno 20 dana. 11976 dinara je bio štender.

• Podržavam 1

• U prolazu, 79 postova
  • Motocikl: YAMAHA XMAX 250
On 6/4/2025 at 9:38 PM, RISTA TRAKTORISTA said:

I još bih nešto rekao, a što nije vezano za kvalitet motora, već za generalno ponašanje zastupnika za Srbiju.

Verovatno negde u glavi nekog švrćonje u Hondi je bilo da Delta ima love, pa će račun biti čist, i to je dovoljno. Taj švrćan naravno nema nigde E mail, na nivou Evrope npr, gde bi mogao pišonji da skreneš pažnju da je njegov diler npr mnogo više usemeren na BMljak i KTM (u sranju do guše).

Da njegovom dileru u Sribiji, ne pada na pamet da štampa kačket, majicu, duks, neki kalendar, ili neka ih veze kad većnije sposoban, kao to uvozi odeću pod KTM brendom. Da je jedini u Srbiji koji nikad se nije "setio" da pozove svoje kupce na druženje , zajedničku vožnju, a ne dao blagi Bog da odvoji 10EUR po tanjiru da počasti svoje kupce iz recimo prethodne godine na kraju zajedničke vožnje...Pri tome švrćan u Hondi nema blage predstave da DELTA ima neke marketing menadžere, da ti menadžeri tokom svoje kurcobolje primaju lepe plate za naše uslove, i da ih zabole predmetni organ . To što svi drugi, ama baš svi , se bave ovkvim aktivnostima sa svojim kupcima, to je već faza 2 predmetne bolesti, jer MI SMO FIRMA !.

Poslednji meni poznat primer je "Radulović" koji je kao diler BMljak organizoavo samostalno upravo ovakve aktivnosti za svoje kupce sa sve vožnjom i zajedničkim ručkom.

Pri svemu tome, prvi servis je u DELTI 21.700 dinara, sa sve naplaćenim dihtung uljnog filtera i bakarna podloška ispod čepa kartera. Kako je ta podloška umrla nakon 1000 km, ja bih voleo da čujem, jebeš mi sve...

A servisna podrška u Srbiji ? Pa dal me zajebavate ? Pa nema majstora ni servisa koji u Srbiji zna da opravi HONDU sem majstora u Beogradu. Ti si bajo iz Leskovca rešio da kupiš Hondu ? Pa bato zapucaj 600 km za svaki servis, po mogučnosti rezerviši i prenoćište...

Sve si u pravu sto si reko osim da iz Leskovca moraš za BG.

CARBOX u Nišu ovlašćeni diler i serviser za HONDU.  

• U prolazu, 79 postova
  • Motocikl: YAMAHA XMAX 250
On 9/15/2025 at 2:02 PM, Ckalja said:

Napokon posle 6 meseca cekanja. Napravili su veliki propust. Narucio sam nov motor sa ovom bojom i manuelni menjac. A oni su uvezli samo sa DCT menjacem. Na prvu malo razocaran all sam ih pritisnuo da mi isporuce motor ili da vrate novac i dali su mi automatika (bez doplate). Precutao sam zato sto je ovaj model skuplji. Pre mesec dana otac mi je iz Srbije doneo original centralni nogar i stitnike za ruke (jeftiniji su nego ovde) stavio sam mu zadnji blatobran sa aliexpresa i motor izgleda top. Nema podesavanje vizira, to se dodatno naplacuje. Sto se tice voznje seduste je malo tvrdje ali da se resiti, DCT prvi put vozim i u fazi sam razradjivanja pa jos uvek ne mogu da budem objektivan ali deluje ok. Eco mod prebacuje u niske ibrtaje pa mi cudno malo, ali verujem da je sve stvar navike. Treba mi preporuka za lepe i povoljne crash barove, hvala!

20250913_092007.jpg

20250913_092015.jpg

Pogledaj barove HEED iz Poljske.

Ja sam ih stavio na mom 2024 model.

Meni odgovaraju a i stite plastike skroz do gore.

159 EU u Poljskoj, naručio ih kod druga u Sloveniju i stigli bez sipinga i dodatnih troskova.

Ima i za 2025 godinu mode.

Honda_NC_750_X_2021_4.thumb.jpg.2170f2d56aa2776852cf586f1efc8717.jpgHonda_NC_750_X_2021_2.thumb.jpg.d6b80dcbfe84afd024621f112a6b8cdc.jpgHonda_NC_750_X_2021_1.jpg.3430b781d0efcaee5a2fec531cda9d82.jpg

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja