Blackened 1703 Napisano Februar 10 (promenjeno) Drug član, 906 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Da, i meni su trazili u Stojanovu za cb500x, 500e, 2023. godina. Spustili su 300e naspram redovne cene iz ponude (7200e), i za Transalpa su davali nizu ponudu ako se odmah kaparise (10700). Krajem Januara je to bilo, pre izlaska cenovnika za 2023. Promenio Februar 10 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra 1 Napisano Februar 10 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, miki88 said: Zdravo. Juce sam dobio predračun, sa brojem šasije, i izvršio sam uplatu avansa, tako da kod njih nema nista na reč, sve je dokumentovano. U pitanju je Delta NBG. Cena se zna, cini mi se 9600e za najnoviji model. E hvala za info. Sad sam pisao novosađanima. Oni obećavaju da će cena za aprilski kontigent 2026. biti 9.400e. (uz prethodno pomenutu uplatu rezervacije od 100e)... Tako da, uz plaćen transport od NS do BG razlika od tih 200e će skoro da se "istopi" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17557 Napisano Februar 10 Integrisan, 9728 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, andra je napisao: Zdravo, I ja sam zainteresovan za kupovinu ovog modela pa me interesuje da li su ti za rezervaciju tražili neki avansić ili samo podatke? Ovo pitam zato što su meni u NS-u tražili 100e za rezervaciju, pa sam odložio dok ne proverim u Delti. Objasnili su mi da prilikom rezervacije dobijaš broj šasije jer po tome znaš boju i tip menjača. Da li si dobio neku pisanu potvrdu ili je sve bilo "na reč" i da li su znali cenu obzirom da motori tek stižu? Tnx Ajmemene šta neću pročitati. Kolega ne mislim na tebe direktno već samo da se nadovezem na post..... Ovo su neke, ajd da ih nazovemo novine gde Ti kao kuoac možeš misliti nemaš bajk ali imaš br. šasije. Wauuuu al baš wauuu što imam, to što imam....br šasije koji Mi apsolutno ništa ne znači. Stvar je vrlo prosta (mnogo skupa i komplikovana) .... ovlašćena kuća ima određen budžet sa kojim može raspolagati. Na osnovu tih cifara i uslova, ispunjava se povlačenje (kupovina) dvotočkaša (motocikla, tricikla, skutera). Neko pametan, treba da sedne i sračuna traženo ( tu ima kumova, rodbine, starih drugara.... I td) gde se prvi zahtev podrazumeva (ovo u zagradi), drugi ide raji kome šta zapadne. Imati na umu da za svoje novce Vi birate kako će i šta biti.....politika (firme) je politika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan Misita 23 Napisano Februar 10 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X DT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, andra je napisao: Zdravo, I ja sam zainteresovan za kupovinu ovog modela pa me interesuje da li su ti za rezervaciju tražili neki avansić ili samo podatke? Ovo pitam zato što su meni u NS-u tražili 100e za rezervaciju, pa sam odložio dok ne proverim u Delti. Objasnili su mi da prilikom rezervacije dobijaš broj šasije jer po tome znaš boju i tip menjača. Da li si dobio neku pisanu potvrdu ili je sve bilo "na reč" i da li su znali cenu obzirom da motori tek stižu? Tnx Ni meni nisu uzeli nista, samo su upisali sta i kako i zvali me kad je stigao dogovoreni model. Cena je 9600E 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra 1 Napisano Februar 11 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Možda je nekome promaklo, pa da javim, pošto nisam našao na forumu u odeljku "Novosti". Honda je 01. februara na svom sajtu objavila cenovnik za 2026. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 922 Napisano Februar 11 Zainteresovan, 382 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i link, da se ne cimate - https://www.honda-srbija.rs/upload/document/cenovnik_web.pdf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apesic6 21 Napisano Februar 11 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika mog. Vlasnik od juna 2025. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RobertM 2 Napisano Sreda u 14:28 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bački Monoštor Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, Bio sam ovih dana u salonu Stojanov u Novom Sadu, ozbiljno merkam novu Hondu NC 750. Hteo bih da raščistim par detalja oko garancije pre nego što prelomim. Ono što su mi tamo rekli je sledeće: Garancija je evropska – što znači da ako se nešto desi "preko", zvanični servisi u inostranstvu priznaju garanciju. Servisi van Srbije – potvrdili su da se redovni servisi mogu odraditi i van naših granica, a da se garancija ne gubi kod nas. Asistencija (pomoć na putu) – e, tu je caka. Rekli su mi da ta njihova podrška (šlep, pomoć na putu) važi isključivo na teritoriji Srbije. Kako planiram da sa NC-om malo putujem i prelazim granicu, ova stavka sa asistencijom mi je malo upala u oko. Zanima me iskustvo vas koji ste kupili novog NC-a u poslednjih godinu-dve: Da li su i vama rekli isto za asistenciju? Da li je neko imao situaciju da mu je zatrebala pomoć u inostranstvu i kako ste to rešavali? Uzimate li dodatne pakete (Atlas, AMSS, Vozzi i slično) ili se oslanjate na sreću i Hondinu pouzdanost? Voleo bih da čujem iskustva iz prve ruke pre nego što uđem u priču, čisto da znam na čemu sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6691 Napisano Sreda u 14:42 Drug član, 3045 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Paziti na sebe i sto pre od njih otici. Imam kasko i pomoc na putu, sta vise treba. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3403 Napisano Sreda u 14:46 BJB Maxi Scooter Club, 1118 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Malo je neralno očekivati da daju i pomoć na putu za Evropu uz motor ako već imaš Srbiju pokriveni kod njih, uzmeš samo Evropa paket kod nekog. Ja kad sam uzimao prošle godine, imao je samo Atlas, oko 6500 ako se ne varam.. sad ima i Tesla za 5k ali nisam ulazio u detalje. Što se tiče sreće, to je najbitnije, a pouzdanost ne igra preterano ulogu. Ja sam to uzeo najviše zbog problema sa gumama, strujom, ne daj bože povratka motora u slučaju nekog pada... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1703 Napisano Sreda u 17:11 (promenjeno) Drug član, 906 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Da, to je tacno, servise mozes gde hoces, a u slucaju kvara na putu ce ti priznati garanciju gde god da si ali nemaju uvek sve delove, moze se desiti da ces morati cekati. Mada mala je sansa da ti nesto ode. Servisi su negde i jeftiniji nego kod nas (koliko se secam za CB500X je bilo 40tak evra jeftiniji mali servis u Spaniji nego u Stojanovu u NS-u). Za asistenciju ne znam, nisam cuo za to kod Stojanova. I jednom mi se desio problem sa CB500X, negde u pm u planinama Italije, pa platio slep oko 100e. Otisla mi sajla gasa (mislim da je bila pretegnuta kod ugradnje handguards-a). Popravili kod lokalnog mehanicara, a kasnije trazio original sajlu u ovlascenom u Spaniji (cekala se par nedelja i zamenili, takodje operu motor ). Toliko za blizu 60K km. Promenio Sreda u 17:15 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RISTA TRAKTORISTA 118 Napisano Sreda u 18:19 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 12/8/2025 at 6:29 PM, Limeni67 said: Imam za tebe Usermanual za hondu u digitalnom obliku (pdf). Prilozio sam ga ovdje:NC 750X 2021 manual.pdf i ne znam hoce li raditi pa se javi ako ti treba u moj info sa email adresom da ti posaljem Druže moj, zapeo si na jedan veliki stepenik koji se u našem narodu zove "kurcobolja", a to je najbolji izraz za odnos same Honde prema svojim kupcima. Znači kupivši HONDU u Srbiji, ti ne dobijaš niti Uputstvo za korisnika na srpskom jeziku, niti dobijaš garantne uslove za svoj motor. To što je to protiv svih zakona u Srbiji, to nikoga ne interesuje, ponajmanje Inspekciju čiji je to posao. Šta je predmet obaveznog servisa, šta kontrolnih servisa, saznati nećeš. Tvoje je da samo plaćaš.... Ako pokušaš samoj HONDI da skreneš makar pažnju na ponašanje dilera/servisera, ubrzo shvatiš da uopšte ne postoji e mail gde ćeš tu pritužbu moći da pošalješ. Ako uključiš AI da ti pronadje uopšte E mail adresu, videćeš da pola od navedenih ne postoji, a na taj jedan koji je aktivan niko nikada neće odgovoriti. Mimo svih pravila normalne i uljudne komunikacije, njih jednostavno baš zabole da se bakću sa stotom ili hiljaditom pritužbom nekoga ko je odvojio svoj novac da kupi baš Hondin motor. Zato sam i rekao da je u pitanju tipićna "kurcobolja". I zato će im na konu "kinezi" pojesti uši, iz jednostavnog razloga njihove nadobudnosti. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1307 Napisano Sreda u 19:18 BJB Maxi scooter club, 1712 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da me shvatis pogresno,ali zasto bi neko davao podrsku van Srbije ,a ti vozis za Maroko. Gde ces voziti,tvoj je problem...ako dodje do problema,imas garanciju koju trebas dobro da proucis i dovezi im nekako do servisa. Pakete van EU imas,kupis i prst u uvo. Ne treba gledati crno nego uzivati u novom motoru. Kupio si novo,smanjio rizik i to je to. Da su fini samo dok ne prodaju-jesu,ali svugde je tako. Srecno sa kupovinom. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apesic6 21 Napisano Četvrtak u 09:16 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, RobertM said: Pozdrav društvo, Bio sam ovih dana u salonu Stojanov u Novom Sadu, ozbiljno merkam novu Hondu NC 750. Hteo bih da raščistim par detalja oko garancije pre nego što prelomim. Ono što su mi tamo rekli je sledeće: Garancija je evropska – što znači da ako se nešto desi "preko", zvanični servisi u inostranstvu priznaju garanciju. Servisi van Srbije – potvrdili su da se redovni servisi mogu odraditi i van naših granica, a da se garancija ne gubi kod nas. Asistencija (pomoć na putu) – e, tu je caka. Rekli su mi da ta njihova podrška (šlep, pomoć na putu) važi isključivo na teritoriji Srbije. Kako planiram da sa NC-om malo putujem i prelazim granicu, ova stavka sa asistencijom mi je malo upala u oko. Zanima me iskustvo vas koji ste kupili novog NC-a u poslednjih godinu-dve: Da li su i vama rekli isto za asistenciju? Da li je neko imao situaciju da mu je zatrebala pomoć u inostranstvu i kako ste to rešavali? Uzimate li dodatne pakete (Atlas, AMSS, Vozzi i slično) ili se oslanjate na sreću i Hondinu pouzdanost? Voleo bih da čujem iskustva iz prve ruke pre nego što uđem u priču, čisto da znam na čemu sam. Isto je bilo priče, zapravo bila je vest, da Honda od 2025. produžava fabričku garanciju za sve svoje modele na 5 godina. Verovatno kao odgovor na agresivnu politiku Kineza sa svojim motorima krcatih opremom i garancijama. Odem, kupim i dobijem samo 2. Čak i ta garancija ti ne znači ništa, ona je tu radi reda. Bar sam ja takav utisak stekao. Čekaš da istekne i onda ili servisiraš sam ako znaš ili nađeš pouzdanog servisera da ti održava motor. Nikakvu asistenciju mi nisu pominjali u Delti. Uzmeš Atlas internacionalni koji ti važi u Srbiji, Evropi i Turskoj i miran si. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RobertM 2 Napisano Četvrtak u 09:36 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bački Monoštor Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, apesic6 je napisao: Isto je bilo priče, zapravo bila je vest, da Honda od 2025. produžava fabričku garanciju za sve svoje modele na 5 godina. Verovatno kao odgovor na agresivnu politiku Kineza sa svojim motorima krcatih opremom i garancijama. Odem, kupim i dobijem samo 2. Čak i ta garancija ti ne znači ništa, ona je tu radi reda. Bar sam ja takav utisak stekao. Čekaš da istekne i onda ili servisiraš sam ako znaš ili nađeš pouzdanog servisera da ti održava motor. Nikakvu asistenciju mi nisu pominjali u Delti. Uzmeš Atlas internacionalni koji ti važi u Srbiji, Evropi i Turskoj i miran si. Meni su rekli pre nedelju dana da je isto 2 godine garancija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1703 Napisano Četvrtak u 09:39 Drug član, 906 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Da, taj potez 5god ne bi nesto bio bitan, samo bi se ovlasceni uvoznici obradovali. I ovako odraditi glavni ovlasceni posle razrade na 1K, a posle jos na 12K mozete i kraj, pitanje da li i taj jos uraditi ili krenuti sam odmah ako je sve ok. Ne znam je l' neko nekad imao ozbiljan kvar na ovim popularnim Hondinin modelima. A sitniji delovi su generalno i dosta jeftini iz Usa/Azije ako vam nesto treba. Vecina ne upada ni u carinu do 50e. (sajle, filteri, razne plastike) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6691 Napisano Četvrtak u 09:46 Drug član, 3045 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Oko mene niko problema, Dare je pominjao da kaci i nas problem spanera al nisam cuo da se ko zalio. Jedino sto znam da su pricali za dtc, za prekidac da zeza i to je sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 74 Napisano Četvrtak u 11:29 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Blackened said: Da, taj potez 5god ne bi nesto bio bitan, samo bi se ovlasceni uvoznici obradovali. I ovako odraditi glavni ovlasceni posle razrade na 1K, a posle jos na 12K mozete i kraj, pitanje da li i taj jos uraditi ili krenuti sam odmah ako je sve ok. Ne znam je l' neko nekad imao ozbiljan kvar na ovim popularnim Hondinin modelima. A sitniji delovi su generalno i dosta jeftini iz Usa/Azije ako vam nesto treba. Vecina ne upada ni u carinu do 50e. (sajle, filteri, razne plastike) Da ali posle tog od 1K ide na 6k pa tek onda na 12k. Meni tako rekli kad sam kupio u carbox u Nisu prosle god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apesic6 21 Napisano Četvrtak u 11:35 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, R3MAX1989 said: Da ali posle tog od 1K ide na 6k pa tek onda na 12k. Meni tako rekli kad sam kupio u carbox u Nisu prosle god. U uputstvu piše na svakih 4000 milja(6400km) i provera ventila na 256000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apesic6 21 Napisano Četvrtak u 11:36 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam baš pogledao. Piše UK/Europe region od aprila 2025. garancija 6 godina. Izgleda da za nas ovde ne važi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1703 Napisano Četvrtak u 12:57 (promenjeno) Drug član, 906 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, R3MAX1989 said: Da ali posle tog od 1K ide na 6k pa tek onda na 12k. Meni tako rekli kad sam kupio u carbox u Nisu prosle god. Mislim da nema na 6K nista, samo neka vizuelna provera. I za CB500X isto pise u knjizici na 6K, ja sam pitao u Stojanovu i rekli ne treba nista na 6K, poreverite za NC750X, moguce da je ista stvar i samo ulje/mali servis idu tek na 12K. Ovo je zvanicni service manual od NC750X Promenio Četvrtak u 12:59 član Blackened 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6691 Napisano Četvrtak u 13:48 Drug član, 3045 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Na 6k je samo inspekcija, koja se naravno placa, ima prvi na 1k pa 12k je sledeci ili god dana, imao sam 9k tako da sam realno presao 8 sa tim uljem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 74 Napisano Četvrtak u 17:25 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Da ali meni sad u maju godinu dana kako sam ga kupio tako da moram da radim servis zbog “garancije” a negde sam na oko 5000 predjemih. Jer ide godinu dana ili kilometraza pa sta prvo dodje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6691 Napisano Četvrtak u 17:29 Drug član, 3045 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RISTA TRAKTORISTA 118 Napisano pre 10 sati U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 2/19/2026 at 6:25 PM, R3MAX1989 said: Da ali meni sad u maju godinu dana kako sam ga kupio tako da moram da radim servis zbog “garancije” a negde sam na oko 5000 predjemih. Jer ide godinu dana ili kilometraza pa sta prvo dodje. Da, trebao bi da odradiš zamenu ulja posle godinu dana, bez obzira na kilometražu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...