Jupiter 3379 Napisano Jun 4 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ti kupiš. Priča druga. Jedan od poznatijih serisera mi reče, Hondu otvorim, motor, na 100.000, ništa. Sve na svom mestu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3379 Napisano Jun 4 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A Kawasaki lupa na 40, Suzuki zveči od kada si ga uzeo. Ove druge ne računam u motore. Motor mora da bude iz Japana. Ovo ostalo je ionako sve iz Kine. Ima u stvari i onaj iz Austrije što počinje da se kvari na 5.000. I iz Italije, šminka, skup servis, ako imaš sreće možda ćeš i da ga voziš koju godinu. I to je to. Znači, Honda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3379 Napisano Jun 4 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih Yamahu. Može da bude odlična, nekada sa čudnim kvarovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilovrb57 52 Napisano Jun 6 U prolazu, 19 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tice motornog kocenje, mozda pamti podesavanja pa je zato tako, stariji model ima tri nivoa, ne pamti kad se menjaju modovi. E, zato napisah u standard modu. Baš sam gledao kad sam upoređivao. Testiraću još malo, ali ako je ovo slučaj, ili je do razrađivanja motora, ili euro 5 sa restriktivnim izduvom.Sent from my SM-S918B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trma 37 Napisano Jun 7 U prolazu, 29 postova Lokacija: Niš, Srbija Motocikl: Bilo nekad - BMW R 1200 Rt 2008, Kawasaki zx6r 2005, Suzuki SV650S 2001, Kawasaki KLR 650 2008, Kawasaki Zr-7 2001, Tomos automatik 😊 Prijavi odgovor kao problematičan I konačno... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilovrb57 52 Napisano Jun 7 U prolazu, 19 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan I konačno... Nek je sa srećom! Jel palo i prvih 1000km odmah Sent from my SM-S918B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jun 7 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Uuu crni bas dobar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trma 37 Napisano Jun 7 U prolazu, 29 postova Lokacija: Niš, Srbija Motocikl: Bilo nekad - BMW R 1200 Rt 2008, Kawasaki zx6r 2005, Suzuki SV650S 2001, Kawasaki KLR 650 2008, Kawasaki Zr-7 2001, Tomos automatik 😊 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, danilovrb57 said: Nek je sa srećom! Jel palo i prvih 1000km odmah Sent from my SM-S918B using Tapatalk Palo je 600 . Nikada nisam ni probao motor sa dct-om, u početku mi je bio baš čudan, prvih 100 km, sad mi deluje mnogo bolje. A pali su i koferi! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jun 7 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nabijem ih, opet stavljaju Danlop. Ako budes u mogućnosti baci te gume i kupi nesto drugo, tek ces onda videti cari tog motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trma 37 Napisano Jun 7 (promenjeno) U prolazu, 29 postova Lokacija: Niš, Srbija Motocikl: Bilo nekad - BMW R 1200 Rt 2008, Kawasaki zx6r 2005, Suzuki SV650S 2001, Kawasaki KLR 650 2008, Kawasaki Zr-7 2001, Tomos automatik 😊 Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, RankoBg87 said: Nabijem ih, opet stavljaju Danlop. Ako budes u mogućnosti baci te gume i kupi nesto drugo, tek ces onda videti cari tog motora. Ja sam dobio Danlop sa dct-em, a moj drugar Metzeler sa manuelnim. Meni deluju skroz OK za sada, drugar misli da su bolje od njegovih... Promenio Jun 7 član Trma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jun 7 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bas naprotiv, Danlop je losiji. Cek malo da prodje pa ces videti. Jes da mi prvi motor i da se ucim, ucio. Skinuo sam ih na 9500km,nista od njih nije ostalo, bas su mi pravile probleme u voznji. Zamenim gume, parkiram, nisam vozio par dana, sednem da se vozim, mislim se sta je bre ovo, skrece gde treba, nema klizanja, ma kao da vozim skroz nesto drugo. Bas velika razlika. 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trma 37 Napisano Jun 7 U prolazu, 29 postova Lokacija: Niš, Srbija Motocikl: Bilo nekad - BMW R 1200 Rt 2008, Kawasaki zx6r 2005, Suzuki SV650S 2001, Kawasaki KLR 650 2008, Kawasaki Zr-7 2001, Tomos automatik 😊 Prijavi odgovor kao problematičan Šta si stavio? 9.500 mi deluje ok, iskreno. Ja sam prešao 600 do sada i zadovoljan sam. Za sada! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jun 8 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Miselin road 5 Svaka druga ce trajati vise. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trma 37 Napisano Jun 8 U prolazu, 29 postova Lokacija: Niš, Srbija Motocikl: Bilo nekad - BMW R 1200 Rt 2008, Kawasaki zx6r 2005, Suzuki SV650S 2001, Kawasaki KLR 650 2008, Kawasaki Zr-7 2001, Tomos automatik 😊 Prijavi odgovor kao problematičan More u ovim godinama mi više leži da dobro prianja uz asfalt, nego koliko će dugo da traje... Nemam vremena za oporavak 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 236 Napisano Jun 8 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bas naprotiv, Danlop je losiji. Cek malo da prodje pa ces videti. Jes da mi prvi motor i da se ucim, ucio. Skinuo sam ih na 9500km,nista od njih nije ostalo, bas su mi pravile probleme u voznji. Zamenim gume, parkiram, nisam vozio par dana, sednem da se vozim, mislim se sta je bre ovo, skrece gde treba, nema klizanja, ma kao da vozim skroz nesto drugo. Bas velika razlika. Koji Dunlop?Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16858 Napisano Jun 8 Integrisan, 9548 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nastavljaju tradiciju dugu 10 godina, Trailmax je djubre od gume..... Ni za poklon nije osim sko sr ne vozi samo pravo i umereno. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jun 8 (promenjeno) Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Vojkan je napisao: Koji Dunlop? Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока D609 Trailmax Ne mogu da vam opišem koliko je to lose bilo. Drugar i drugarica su uzeli kad i ja, njih dvoje voze god pa im je ono lakse bilo, od prvog dana kazu da je guma losa. I sve neto kao u fazonu ne vozi se direktno itd. Zamene prvo oni gume, kazu oboje pa ovo je skroz druga dimenzija voznje, bukvalno se vozi jednim prstom. I da, bocni su meni ok, jes da ono lepse kacenje mnogo kosta al sta da se radi, ima Givi isto ok resenje, manje bode oci. Uzeo sam sebi Kappa bocne kofere i nosace. Promenio Jun 8 član RankoBg87 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trma 37 Napisano Jun 9 U prolazu, 29 postova Lokacija: Niš, Srbija Motocikl: Bilo nekad - BMW R 1200 Rt 2008, Kawasaki zx6r 2005, Suzuki SV650S 2001, Kawasaki KLR 650 2008, Kawasaki Zr-7 2001, Tomos automatik 😊 Prijavi odgovor kao problematičan Neka preporuka za crash bar možda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ckalja 12 Napisano Jun 9 U prolazu, 26 postova Lokacija: Limassol Motocikl: Xmax Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 5. 2025. at 15:58, ADV350 je napisao: Da li neko ima info kad stizu prvi motori u Srbiji za 2025.god? Ja sam na Kipru porucio u martu. Kazu da u julu stizu automatici a za moj koji je manuelni u avgustu... Koliko sam ja ukapirao hoce da prodaju predhodne modele. Ali ne mogu da docekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilovrb57 52 Napisano Jun 9 U prolazu, 19 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Neka preporuka za crash bar možda? Ja sam uzeo GP Kompozit. Malo sam se natezao sa njim dok nije legao, najlepše mi izgleda, duplo je jeftiniji od original i deluje mi da najviše štiti.Sent from my SM-S918B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trma 37 Napisano Jun 9 (promenjeno) U prolazu, 29 postova Lokacija: Niš, Srbija Motocikl: Bilo nekad - BMW R 1200 Rt 2008, Kawasaki zx6r 2005, Suzuki SV650S 2001, Kawasaki KLR 650 2008, Kawasaki Zr-7 2001, Tomos automatik 😊 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, danilovrb57 said: Ja sam uzeo GP Kompozit. Malo sam se natezao sa njim dok nije legao, najlepše mi izgleda, duplo je jeftiniji od original i deluje mi da najviše štiti. Sent from my SM-S918B using Tapatalk Koja je cena? Kontakt? Promenio Jun 9 član Trma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 107 Napisano Jun 10 U prolazu, 59 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Je li poboljsano sediste u odnosu na starije modele? Udobnost? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trma 37 Napisano Jun 10 U prolazu, 29 postova Lokacija: Niš, Srbija Motocikl: Bilo nekad - BMW R 1200 Rt 2008, Kawasaki zx6r 2005, Suzuki SV650S 2001, Kawasaki KLR 650 2008, Kawasaki Zr-7 2001, Tomos automatik 😊 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, zoki_poki said: Je li poboljsano sediste u odnosu na starije modele? Udobnost? Ne znam kako je kod starijih, ali ovo nije najudobnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilovrb57 52 Napisano Jun 10 U prolazu, 19 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan @Trma evo link: Honda NC 750X crash bar - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Црасх бар ГП Композит за Хонду НЦ 700X/S, НЦ 750X/S од 12 - 23god. Пружа одличну заштиту од нежељених оштечења, izbocine koje vidite na slikama mogu sluziti za odmaranje nogu na autoputu Cena kao što je na oglasu, mada im u radnji stoji 28k.Što se sedišta tiče, identično kao od prošle godineSent from my SM-S918B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilovrb57 52 Napisano Jun 10 U prolazu, 19 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Evo situacije sa prskanjem od točkova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...