Jump to content

Moto Zajednica

Поздрав од будућег мотоциклисте!

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Здраво свима, ја сам Слободан, и до сада нисам имао додирних тачака са моторима.

Међутим, већ дуже време планирам да положим за мотор, који бих возио како на путу тако и мимо њега. Сходно томе, жеља ми је да купим нешто налик Scrambler  моторима (Triumph, Honda, Ducati, Royal Enfield), али ме са друге стране привлаче и крузери и олдтајмери.

Имам 23 године и највероватније ћу директно кренути са обуком за А категорију и полагати чим напуним 24. За ово сам се одлучио (уместо за А2) због тога што не журим да одмах купим мотор и кренем с вожњом, а волео бих да касније у животу немам ограничења у виду типа мотора који бих могао да возим, као ни обавезу да поново идем у аутошколу.

Свака врста савета у вези куповине мотора (где наћи половне старије моторе налик горенаведенима?), вожње, итд. је добродошла!

• Sviđa mi se 6

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Solo Rider, 3162 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A

Добро дошао.... све остало можеш да прочиташ....има милион теме и мишљења

SoloRider 🪑

• Hvala 1
  • Podržavam 2

• Svrati ponekad, 121 postova

Dobro dosao, i sa srecom pri izboru motora i na polaganju.

Sta god da odaberes neces pogresiti mada sa spika bih najradije Triumph ako trazis scrambler varijante.

• Hvala 1

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: Suzuki SV650S K3

Добродошао Слободане. Ја сам такође почетник, додуше са дупло више година. Оно што сам до сада схватио, а не на својој кожи је да мотор не прашта грешке. У ауто школи нећеш научити ништа осим да доложиш испит, тако да топла препорука са моје стране је да потражиш додатан курс или мото клуб у коме ћеш стећи искуство а да то није на улици. И вероватно ово нећеш чути, али истеривању правде није место на коловозу. Возачи стално греше, свесно или не, али метални кавез их штити. Крило/браник се лако замени и исправи, ноге, руке или леђа међутим не. Погледај канал на Youtube, "Moto Control", по мени најбољи савети за почетнике. Он препоручује KTM Duke 390, ја нисам ишао тим путем јер ми је буџет био мањи...

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja