Alekre 13852 Napisano Mart 21 Integrisan, 7646 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je mislim jedini vozač koji usija kočnice da svetle na motociklu. Zamislite, ima poslednju reč kočionog sistema i on ga bajko dotera na nekim stazama do limita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3387 Napisano Mart 21 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5526 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Postoje navijači markeza i mi provalnici, ja ću se pohvaliti da sam prvi provalio da je nadčo'ek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1109 Napisano Mart 21 Ne silazi, 5507 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Alekre said: To je mislim jedini vozač koji usija kočnice da svetle na motociklu. Zamislite, ima poslednju reč kočionog sistema i on ga bajko dotera na nekim stazama do limita. Mislim da su Stoner i McCoy bili veći katili za kočnice i gume. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3387 Napisano Mart 21 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5526 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Vjerujem i toprak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3906 Napisano Nedelja u 12:04 Ne silazi, 5038 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.ducati.com/gb/en/bikes/panigale/panigale-v4-tricolore-italia Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3387 Napisano Nedelja u 14:08 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5526 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Je.o im on sve, sjebaše mi užitak...dođem da gledam uživo a dukati plav, pa tek kad prođu ispred nosa skontaš ko je ko...najveća glupost su te promjene kolor šeme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3387 Napisano Nedelja u 17:19 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5526 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kaže forkada da je hondu ubrzao biciklista, da da 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4556 Napisano Nedelja u 17:44 Svrati cesto, 3638 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan “Pirelli’s ethos is to provide a tyre for riders to achieve a quick lap time. Sometimes they don’t last the race distance. “We will see more exciting races where a rider can use his skill to save a tyre. We’ve got a lot to look forward to. Prave gume kao u Formuli 1 2012? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3387 Napisano Nedelja u 18:38 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5526 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Samo jaku karkasu a loš grip i da vidiš zabave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5430 Napisano Ponedeljak u 11:41 Integrisan, 13129 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uvešče za američke debile obavezan box. Gume 100% a možda i gorivo, ko zna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5430 Napisano Ponedeljak u 11:42 Integrisan, 13129 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A tu je Pirelli svoj na svome. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1109 Napisano Ponedeljak u 13:00 (promenjeno) Ne silazi, 5507 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo Martin kaže, da će dati sve od sebe da dođe u Katar, ali čini mi se da nije 100% siguran. Promenio Ponedeljak u 13:06 član mixa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 212 Napisano Ponedeljak u 22:16 (promenjeno) Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan "Rosi mi je oduvek bio idol, ali tek sada shvatam ko je zapravo Markez" rece Fabio https://www.motosan.es/motogp/quartararo-rossi-era-mi-idolo-de-la-infancia-pero-desde-que-estoy-aqui-me-he-dado-cuenta-de-quien-es-marquez/ Promenio Ponedeljak u 22:17 član Mali Ika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10852 Napisano Utorak u 05:47 Hronični Motociklopata, 7478 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Mlad je još, ne shvata on još ko je Rossi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2533 Napisano Utorak u 09:33 Andragog, 5099 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Rossi je legenda. E sada, da sačekamo još neku godinu pa da ih uporedimo. Navijao sam oduvek za Yamahu 99. Voleo sam i da Rossi ponekad pobedi. Za MM nikada nisam navijao a tek ne za Ducati. Sada vidim ko je MM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10852 Napisano Utorak u 10:13 Hronični Motociklopata, 7478 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Svaka njemu čast (MM93) ali, kao trenutni šampion svesno preći sa tada najboljeg motora na najlošiji (sa Honde na Yamahu) za to je imao muda SAMO Rossi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5430 Napisano Utorak u 13:56 Integrisan, 13129 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3387 Napisano Utorak u 14:25 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5526 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Vale je imao tim i mogao je u paketu gdje god hoce a ovaj može sam i kod sisate udovice na stari motor sa nepoznatom ekipom...isto tako ovaj koliko god skače opet je ćaci.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1765 Napisano Utorak u 15:41 Drug član, 2381 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Vale Gumar@Disko Nindža Toliko je to rezonovanje otrcano i toliko se ponavlja da nisam siguran da li se sprdas ili ne? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1765 Napisano Utorak u 15:43 Drug član, 2381 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Gumara nijedan ozbiljan vozac nikada nije spomenuo u kontekstu "vanzemaljske" voznje... U svim drugima (majice, kacketi, zeleni dim, vampirski zubi, cirkus Vargas) definitivno jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10852 Napisano Utorak u 15:58 Hronični Motociklopata, 7478 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Zato na forumu samo Rossi ima sopstveni smajli/gif , to govori koja je covek legenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2533 Napisano Utorak u 18:55 Andragog, 5099 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Rossi proslavio u Ducatiu Lorenco je ipak pokazao kako se tera Duc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10852 Napisano Utorak u 19:01 Hronični Motociklopata, 7478 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Al zato se na Hondi "proslavio" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1300 Napisano Utorak u 23:55 Drug član, 842 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ima sve uslove ali nikad neće biti kao Rosi. Još sto titula i hiljadu pobeda ali pamtiće ga samo statistika i sportski novinari. Eto toliko se usrao sebi u karijeru kad se gurao gde mu mesto nije.Što bi morao da bude "kao Rosi"? Vidim na tribinama mu zvižde, nigde zastave 93 ni majci i kačketa...navijačima nikad ugoditi Sent from my moto g54 5G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 17334 Napisano Sreda u 05:36 Ne silazi, 1240 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Što je Rosi bio u motocilizmu Džordan je bio u košarci, Tajger Vuds u golfu, Devid Bekam u fudbalu, M. Šumaher u F1. Dakle ljudi koji su svoje sportove podigli na viši nivo u komercijalnom i svakom drugom smislu. Mada sam siguran da postoje forumi na kojima im se osporavaju uspesi. Tako je to u navijačkoj prirodi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...