Disko Nindža 10440 Napisano pre 14 sati Hronični Motociklopata, 7307 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi voleo Jugića, al onog sa Lančinom mašinom 1600cc i 100+ konjića 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 28 Napisano pre 14 sati U prolazu, 62 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Treba razmišljati i o bezbednosti, recimo sada lako može bilo ko sa najmanje 3 puta težim vozilom da naleti na yugo koji koji je truo. Ne da sam ja nešto opsednut sudarima i tim rizicima ali razlike su velike i između suv i običnih modernih automobila, a ovo iz neke druge ere ne znam ni kako porediti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 801 Napisano pre 14 sati Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, milomir22 said: ja imao 45-icu i daleko mu lepa kuća. Zato ja kažem, samo ne 45ica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14020 Napisano pre 13 sati moto merkat °°, 4879 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Y 45 samo fali servo kocnica, startnija od 55 i dosta manje trosi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8459 Napisano pre 13 sati nekrunisani kralj moto cigana, 3184 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio letos Juga, ok malo da se zezaš, ali ono je strašno. Pisao sam već, kad samo pomislim da smo svi to vozili... Zezanje ok, ibarska strah te uhvati. Jugo je bio 1.1 sa Pežo motorom, zdrav prav. https://vm.tiktok.com/ZMhn2MfTT/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8459 Napisano pre 12 sati nekrunisani kralj moto cigana, 3184 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan 46.000km od prve vlasnice. Otišao dalje za 800e. Kupio ga neki smor deda, zvao svaki dan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 801 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kočnice su užas. Voziti Yuga moraš baš, baš, oprezno, ne bih imao slobodu da se zalepim iza nekoga, ili da se nešto zaletim. Pogotovu u današnjem vreme kada se svaki 10i ukopava kada koči. @bdada Probao sam oba, 55ica u odnosu na 45icu ide, 45ica u četvrtoj držiš gas i samo čuješ zvuk motora da je glasniji, a od ubrzanja ništa. Možda je i do primerka koji sam probao. Vožnja je izazovna i simpatična, meni se dopada. Bezbednost izostaje. Sigurno da bi u nekom trenutku shvatio na magistralnom putu da tu ne pripadaš, a isto tako i u gužvi, npr. na pančevcu, ili na gazeli u kreni stani modu. Za do pijace je i nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14020 Napisano pre 5 sati moto merkat °°, 4879 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je to tehnologija od 40+ godina pa ga tako treba i gledati, oldtimer za povremenu voznju i uzivanje, ko voli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano pre 5 sati Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Luka9905 je napisao: @bdada Probao sam oba, 55ica u odnosu na 45icu ide, 45ica u četvrtoj držiš gas i samo čuješ zvuk motora da je glasniji, a od ubrzanja ništa. Možda je i do primerka koji sam probao. Hehehhh šta ti je mladost...Jugo je trebalo znati voziti...dakle kad se javi zvuk motora a nema ubrzanja to je znak da polako PUŠTAŠ GAS dok auto ne krene da ubrzava To je prvo što su u školi učili buduće vozače Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5541 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Drug član, 1387 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ја кад сам положио одмах сам сео у у Југића 65 ефи, који је ћале возио неких, па скоро 20 година. Ај што је возио него га је он и одржавао, након што је стриц, аутомеханичар, престао да ради. Тај мотор 1.3 са директним убризгавањем је био луд много. Сећам се, један дан седнем да одем нешто до града, ауто само што се не пропиње. Ја по гасу, он цепа 140-150 лагано. Сутрадан причам са маторим, рек'о шта ли му је мимо осталих дана кад иде онако. Каже променио сам му једну свећицу. Одржавање на нивоу. И вожен је док задњег дана, док више стварно није био безбедан за вожњу, а ћале почео да вози унуке. Promenio pre 4 sati član Marko05 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2596 Napisano pre 4 sati Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehhh šta ti je mladost...Jugo je trebalo znati voziti...dakle kad se javi zvuk motora a nema ubrzanja to je znak da polako PUŠTAŠ GAS dok auto ne krene da ubrzava To je prvo što su u školi učili buduće vozače 3:Puštaš gas dok ne osetiš da lamela ne proklizava, ili kad "ventili" prestanu da se čujuJoš mi je muzika iz yuga u životu.Pioneer kasetofonZender pojačaloPioneer kačketi pozadi + vufer u policiPULE vufer u gepekuJoš jedno malo pojačaloSony dvosistemci u vratimaIzkazim iz Koceljeve a cigani u Draginju već počinju da igraju Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 801 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Haha niste me dobro razumeli, znam da prepoznam kada je auto u praznom hodu, nisam baš dibidus Definitivno je samo loše ubrzanje, ubrzava on, ali ne mogu to da nazovem ubrzanjem. 55ica koju sam probao je apsolutno druga priča, mislim da je u njoj pežoov motor. Bilo kako bilo, ima neku svoju draž taj yugić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano pre 4 sati Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Luka9905 je napisao: Haha niste me dobro razumeli, znam da prepoznam kada je auto u praznom hodu, nisam baš dibidus Definitivno je samo loše ubrzanje, ubrzava on, ali ne mogu to da nazovem ubrzanjem. 55ica koju sam probao je apsolutno druga priča, mislim da je u njoj pežoov motor. Bilo kako bilo, ima neku svoju draž taj yugić. Neee dobro smo te razumeli nije to prazan hod već je do cele priče karb/težina/snaga motora kad se karb natopi gorivom uguši motor pa otpuštanje gasa radi kao EFI probaj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 801 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, mick said: Neee dobro smo te razumeli nije to prazan hod već je do cele priče karb/težina/snaga motora kad se karb natopi gorivom uguši motor pa otpuštanje gasa radi kao EFI probaj... Hoću, slušam savet Evo biznis ideje, kupim yuga, fiću, peglicu, golf 1, golf 2, minija, i napravim rent a car, za ove dokone, ili pre da kažem za ove koje često hvataju hirovi, poput mene. Provozaš par dana da te mine želja i vratiš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6578 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 6513 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Što je najluđe, ideja uopšte nije loša...ali podneblje ne valja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9510 Napisano pre 3 sati Drug član, 1008 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Obavezna opreme u jugiću: razvodna kapa,ruka,kablovi,svećice i membrane ac pumpe i voziš gde hoćeš.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14020 Napisano pre 2 sati moto merkat °°, 4879 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Interceptor BP na 45 veliki servis je osovina AC pumpe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3528 Napisano pre 2 sati Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan A jel zna neko zašto se u svakom yugu oseća benzin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14020 Napisano pre 2 sati moto merkat °°, 4879 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Oduska na rezervoaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 801 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, milomir22 said: A jel zna neko zašto se u svakom yugu oseća benzin? Ko nije seo u onog sa izvučenim iberlaufom taj ne zna šta je miris benzina u kabini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9510 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 1008 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Luka9905 je napisao: Ko nije seo u onog sa izvučenim iberlaufom taj ne zna šta je miris benzina u kabini A jel ima neki kome nije iberlauf spušten dole gde dimi više nego na auspuh. Imao sam 55-icu i navozao sam se lepo i to je jedini auto na kom su mi prokuvale kočnice (dva puta) ali sam uspeo da BP - Kotor stignem za manje od 8 sati sa stajanjem od pola sata tada 1997. Promenio pre 1 sat član Interceptor BP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 801 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Interceptor BP said: A jel ima neki kome nije iberlauf spušten dole gde dimi više nego na auspuh. Imao sam 55-icu i navozao sam se lepo i to je jedini auto na kom su mi prokuvale kočnice (dva puta) ali sam uspeo da BP - Kotor stignem za manje od 8 sati tada 1997. Ima ih E sad, u kakvom je stanju filter za vazduh, to je pitanje, ali ih ima. Uglavnom su to ovi noviji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano pre 1 sat Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Dugo se lomim da li da registrujem dedin jugo, odjavio sam ga u februaru, s tim sto bi sada ako ga registrujem skinuo zadnje sediste i koristio kada treba nesto da prevezem, alat neki, kofe itd, znaci bio bi radno vozilo i prilicno bih ga upropastio (nije ni sad pucka ali solidan). Sa druge strane stoji u selu pod supom propasce, misevi mogu da ga unakaze, bas ne znam sta cu sa njim a ne razmisljam o prodaji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...