Darko Mihajlovic 5122 Napisano Novembar 14, 2024 Drug član, 1526 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je , prioritetno komplet , jakna i pantalone. ne koza , ne kombinezoni visok sam oko 177 i tezim 82 - 85 kg ( maneken ) ako znate nekog ko se time bavi , kao nekada nas Lacky dajte kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 471 Napisano Novembar 14, 2024 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima Vlacic u Surcinu dosta toga: +381 62 661868 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3880 Napisano Novembar 14, 2024 Ne silazi, 5017 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Potreban mi je , prioritetno komplet , jakna i pantalone. Poslao sam ti poruku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 510 Napisano Novembar 14, 2024 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan @MoToM vidim da ima akcija u maxmomentu, ako si iz BG-a podji pogledaj. djeluje mi bas fer akcija i oprema na oko izgleda bas lijepo. Ja da nemam po 3 kompleta svega i kad bih došao sa novim zena bi me objesila za lijevo 0 a po desnom tukla! Prodavnica | Maxmoment MAXMOMENT.RS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3880 Napisano Novembar 14, 2024 Ne silazi, 5017 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, kokot said: @MoToM vidim da ima akcija u maxmomentu, ako si iz BG-a podji pogledaj. Darko kupuje, a ne ja. Ja prodajem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5122 Napisano Novembar 14, 2024 Drug član, 1526 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, kokot said: @MoToM vidim da ima akcija u maxmomentu, ako si iz BG-a podji pogledaj. djeluje mi bas fer akcija i oprema na oko izgleda bas lijepo. Ja da nemam po 3 kompleta svega i kad bih došao sa novim zena bi me objesila za lijevo 0 a po desnom tukla! Prodavnica | Maxmoment MAXMOMENT.RS isao , probao , nista mi nije privuklo paznju... treba mi , kako bih ti objasnio , odelo koje je vise priblizno civilnom a ne moto ... ne volim da sidjem sa motora i udjem u kafic na kafu kao robokap.. znaci , lone , ok zastita i to , ali na da landarju oko mene i budu dva broja vece da bi mogla da stane unutra postava , aktivni ves , duge gace , trenerke i sve sto uz to ide... naravno , ne ni da budu ultra slip , ali da izgledam u njima kao covek a ne kao 80-godisnjak koji vozi poslednje trzaje dok mu koleno ispada od zime 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Novembar 14, 2024 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Novo, kao novo, polovno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5122 Napisano Novembar 14, 2024 Drug član, 1526 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan sve jedno..da nije samo iz proslog veka ili usrano mnogo , nemam problem ni da je polovno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Novembar 14, 2024 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces pogledaj Ovde da li ima nesto sto ti se svidja pa cemo da organizujemo da stigne kod tebe. Ako ne mozes da se snadjes javi pa cemo zajedno preko Whats ili Vibera. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5122 Napisano Novembar 14, 2024 Drug član, 1526 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan aaaa bravo za sajt !!! hvalaaaaaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3077 Napisano Novembar 14, 2024 Drug član, 1812 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam skoro letnje u Motolandu, nisu naduvane kao sto kazes, nisu ko vreca, bas mi se svidjaju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 510 Napisano Novembar 15, 2024 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Onda imaš 2 opcije DiG i Enter pantalone. Meni više odgovara DiG prosto mi je ljepsi kroj. Dok u Enter-u su pantalone ok i siju po tvojim dimenzijama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3838 Napisano Novembar 15, 2024 Astro Puki krsi sva pravila!, 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i u Barelu moto farmerice sa postavom i protektorima,nisu pederaški uske a nisu široke. Ja sam kupio na prolece. Mogu da poklope dosta vremena sem kiše. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5122 Napisano Decembar 9, 2024 Drug član, 1526 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Up Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 245 Napisano Decembar 9, 2024 U prolazu, 45 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pa uzmi onda textilno odjelo,ja to imam,ima postavu koja se ljeti skine,a u tom kompletu ...Hlace i Jaketa-Textil-,mozes i u grad slobodno,na noge obuci patike i eto...odjelo je lagano,a nije ni skupo...dobro je i protiv classik kiše...ako izvadis protektore...e.,onda si kao u trenerci... evo imam sliku sa Stromom 650...to ti je to Textilno...neces pogrjesiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Decembar 13, 2024 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan BMW tourshell veličina 54 imam crnu i sivu, siva kao nova 180 evra Crna 120 evra nemam slike od nje. 065 555 35 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5652 Napisano Decembar 14, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 1748 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan , Dare i Bmw, odlična kombinacijaPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5122 Napisano Januar 12 Drug član, 1526 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan i dalje sam u potrazi za odelom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5122 Napisano pre 16 sati Drug član, 1526 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno , moze delete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 653 Napisano pre 16 sati Zainteresovan, 355 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Sta si kupio, daj da vidimo kako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5122 Napisano pre 16 sati Drug član, 1526 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Saljem sliku kasnije , samo da skinem tel s punjaca . Sad sam na lap topu , nemam slike ovde. Uzeo sam jaknu Modeka , neki model bas kakav sam trazio ... sport/grad pa malo i turing , nije dzakasta nego za manekene i uzeh lone neke , farmerke , kevlar , sa protektorima na kolenima ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5122 Napisano pre 15 sati (promenjeno) Drug član, 1526 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo. Jakna ima ranfle na rukama , sto mi je do jaja , jer ne koristim rukavice cesto pa pcelice malene nece moci da uNidju . Ima i kapuljacu , koja moze da se skine , a moze i driKerom da se zakaci za ledja . Lone , klasika , nisu dzak. Imam opciju da sidjem s motora i udjem u kafic da popijem kafu a da ne izgledam kao robokap Evo jedan iz radnje Promenio pre 15 sati član Darko Mihajlovic 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5122 Napisano pre 14 sati Drug član, 1526 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da sacekam da sednem na motor , i vidim duzinu pantalona ..mozda ih malo skratim dole , ostalo je top Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 653 Napisano pre 9 sati Zainteresovan, 355 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Vise ne ulazis u kafic kao mindza, sad si pravi nindza Ne zameri na sali, dobro izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 653 Napisano pre 9 sati Zainteresovan, 355 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Na prvoj slici, izgleda kao da je neki motiv na jakni dok se ne zumira, taman ostavis etiketu, ubacis je unutra i jakna postaje windproof Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...