admiki 1407 Napisano pre 12 sati Drug član, 553 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, živke je napisao: Sve ok, ali šta taj dugo očekivani 800 mtx ima da traži pored Kove 800, koji koristi isti agregat i ima nekih 30kg manje za sličnu cenu - to mi samo nije jasno. A ni kako je Kove uspeo da napravi takav motor. Možda nešto na gedžetima, ali jedino ostaje ram. E sad, da li je u pitanju materijal, tipa vrste metala, ili sama količina materijala, ostaje da se vidi? A i opet se vratimo na dilersku mrežu. Može Kove da bude mnogo bolji, ali meni se ne ide u Beograd da ga kupim ili da ga servisiram. CF je na 30 km od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2373 Napisano pre 5 sati Andragog, 4943 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan WSBK dizu na 1100ccm uskoro. Svi izbacuju modele, verovatno ce i CF moto uskoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...