Jump to content

Moto Zajednica

BMW F450 GS

Recommended Posts

• Zainteresovan, 732 postova
  • Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V)

U da, ovi su opasni sa specifikacijama, eto ko hoce dvocilindrasa za offroad. 500x/800x. Iz kog razloga je 450MT toliko popularniji od ova dva model za offroad, pogotovo naspram 800x, koji je laksi od 450MT-a 15-20kg.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 938 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally
pre 31 minuta, Blackened je napisao:

U da, ovi su opasni sa specifikacijama, eto ko hoce dvocilindrasa za offroad. 500x/800x. Iz kog razloga je 450MT toliko popularniji od ova dva model za offroad, pogotovo naspram 800x, koji je laksi od 450MT-a 15-20kg.

800 je skroz druga klasa jbg.

Ja sam išao na test vožnju Kove 510X u Burnout, išao namerno sa 450MT. Ne znam kako i da li su 1 primerak onoga prodali ako je bio ispravan taj što sam vozio, a u teoriji mi je bio savršen motor.

BMW mi je sličan koncept, 19/17 ali opet malo više fokusiran na off.. Mada se 450MT stvarno lepo vozi po putu za tempo koji mene zanima, nema potrebe smanjivati točkove.

Promenio član andrej.
  • Podržavam 1

• Drug član, 1043 postova
  • Motocikl: -
pre 32 minuta, Blackened je napisao:

Lakši, ali zašto?

Motor 800cc i jedan disk. Ili puca hvatište zadnjeg amortizera.

Moguće da su to dječije bolesti, ali ja bih još sačekao sa Koveom.

• Integrisan, 8100 postova
  • Motocikl: TDM 900

Jel ovo jedini BMW koji se vozi sa A2? Čini mi se da jeste. Ne računam onaj od 310 kubika. Može da se kaže i da je jedini "premijum" u A2. Sad će da organizuju BMW dane, da im iskopaju malu stazicu mini bagerom, pa će neko da kupi detetu ili ženi da se voze zajedno, itd. Plus će da ima olakšice vozaču. Ostali konkurenti to nemaju a BMW zna da napravi priču i drži svima lekciju.

Ne znam samo šta je sa Yamahom... Imaju celu porodicu Tenere modela i tradiciju koju nisu uspeli da kapitalizuju. Fali još mala Tenera.

Ako se ne računaju skuteri jeste, sledeći posle je 850cc u F800GS.

Yamaha nema agregat, bezveze bi bilo da stave onaj 320cc u Teneru. Verovatno i oni dogodine, ne verujem da će preskočiti ovu klasu.

• BJB Maxi Scooter Club, 6566 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Možemo mi ovde da besedimo do besvesti ali ovaj mali BMW-ejac će se prodavati k'o ćeten alva videćete. Isto kao i novi KLE, imaće oni svoju klijentelu. Aprilia kilavi sa predstavljanjem Tuarega a mogli su oni biti ta udarna pesnica premium-a, da ih kupuje raja koja se gadi na Kineze. Pogotovo što će mali Tuareg očito biti vrlo sposobna mašina za sve.

BMW ima resurse da, što kaže Alekre gura malog GS-a na sva usta, biće tu raznih YT avantura, letenja po svim terenima, da ne pominjem kad se nakače Turateh i ostali krpelji sa gedžetima, predstaviće ga potencijalnim kupcima kao jedino što vredi kupiti pre naravno većeg ili najvećeg GS-a ;)

• Podržavam 1

• Drug član, 1701 postova
  • Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic
Pre 2 sati, Blackened je napisao:

Iz razloga da je kove u Srbiji prisutan tek od ove godine, dok su ostali mnogo duže.....baci pgled na Ameriku, gde ljudi prodaju svoje KTM-ove da kupe Kove 450......nisam baš nešto zasledio da tamo neko pominje 450MT...a možda i grešim, ko bi ga znao...

450MT je sabio u Americi kao i u Australiji.. Kove isto. 

Meni su to dva omiljena motora, ali realno mnogo više kupaca pokriva 450MT od 450 Rally, univerzalniji je, i razlika u ceni nije mala.. realno retko ko se dvoumi izmedju njih, ko uzima Kove zna zašto mu on treba.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja