lemy 1544 Napisano pre 19 sati Drug član, 1281 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure, KTM 390 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Stvar potreba, mtx je zver za ovog malog bmw, ali sa druge strane ja bih u neku offroad avanturu radije sa malim, jer je lakši 40-50 kg koliko vidim. Nama nejboljeg izbora za sve, idealan broj motora je uvek bio n+1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23694 Napisano pre 16 sati Integrisan, 7663 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bih vec stvarno na offroad avanturu onda bih radije iskesirao novi DRZ4 koji sada kosta skoro isto kao taj BMW. Ali razumem ja, imaju ljudi kesa, imaju i roditelji kesa da to kupe svojoj deci, BMW bedz, stajling, prica... Jasno mi je. Meni previse skupo za nesto sto i nije iz Nemacke. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...