shoyyka 10071 Napisano Novembar 10 Drug član, 3361 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Maki @Vojkan Vodič... 31 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7641 Napisano Novembar 10 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svi vi mladji koji kukate pogledajte Voju s operisanim kukom da se popeo na vrh i nemoj da vam pada na pamet da kukate kako vam je nesto tesko.Svaka cast Vojo Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1458 Napisano Novembar 10 Drug član, 565 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, a što je Maki pješaka? Ona to ladno popne motorom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Novembar 10 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan На врху више пењача него мотора Легенда каже да се ово први пут десило 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Novembar 10 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ostatak su policajci u civilu.... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16884 Napisano Novembar 10 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedan baš kvalitetan dan. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Novembar 10 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je baš drago da smo se pre svega baš lepo izdružili danas I da smo pomogli malo baki i deki. Evo par fotki i od mene, nisam bio nešto danas u elementu pa je slabije nego inače 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Novembar 10 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan I jedna sa mog telefona koja nije od mene 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3248 Napisano Novembar 10 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Predivan dan, i još bolje druženje. I pažnja i poštovanje Živanovićima koji to zaslužuju. Ko bi to očekivao od ekipe ljudi koja ponajviše liči na tajnu grupu TNT.Zezam se, hvala vam svima...Sent from my SM-S901B using Tapatalk 15 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16884 Napisano Novembar 10 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako da ti kažem, ovde jedini sa tvojom frizurom je Jeremija 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Novembar 10 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Evo par fotki i od mene 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3248 Napisano Novembar 10 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, imali smo i Nosonju. Al naš lepši... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 244 Napisano Novembar 10 Svrati ponekad, 135 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Au kakvo druženje.... Jako mi je žao što sam propustio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10071 Napisano Novembar 11 Drug član, 3361 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Upoznasmo neke osobe... i pse... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 180 Napisano Novembar 11 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kakav dan!Od vožnje do penjanja!A tek druženjeHvala na podršciПослато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 11 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan tradicionalno divan dan na Ostrvici. Lepo druženje, zezanje, duh, a i vreme nas je baš poslužilo. Naravno, čestitam svima koji su se popeli jer nije uopšte lako (nekima nam sve teže). Novi ljudi ( za nas dementne uvek novi) i poneki dlakavi najbolji čovekov prijatelj su upotpunili uvek lepu sliku druženja i lepu fotku na K1. Imam nešto fotki, ali ništa spektakularno i drugačije od ovih koje su postavljene. Ako zdravlje posluži, rado se vidimo i sledeće godine. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...