shoyyka 10027 Napisano Nedelja u 15:52 Drug član, 3340 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Maki @Vojkan Vodič... 31 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7632 Napisano Nedelja u 16:27 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svi vi mladji koji kukate pogledajte Voju s operisanim kukom da se popeo na vrh i nemoj da vam pada na pamet da kukate kako vam je nesto tesko.Svaka cast Vojo Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1420 Napisano Nedelja u 16:36 Drug član, 558 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, a što je Maki pješaka? Ona to ladno popne motorom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Nedelja u 18:49 BJB Maxi Scooter Club, 2067 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan На врху више пењача него мотора Легенда каже да се ово први пут десило 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5536 Napisano Nedelja u 19:28 Drug član, 794 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ostatak su policajci u civilu.... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16867 Napisano Nedelja u 20:14 Integrisan, 8292 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedan baš kvalitetan dan. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Nedelja u 20:50 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je baš drago da smo se pre svega baš lepo izdružili danas I da smo pomogli malo baki i deki. Evo par fotki i od mene, nisam bio nešto danas u elementu pa je slabije nego inače 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Nedelja u 21:21 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan I jedna sa mog telefona koja nije od mene 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3204 Napisano Nedelja u 21:53 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Predivan dan, i još bolje druženje. I pažnja i poštovanje Živanovićima koji to zaslužuju. Ko bi to očekivao od ekipe ljudi koja ponajviše liči na tajnu grupu TNT.Zezam se, hvala vam svima...Sent from my SM-S901B using Tapatalk 15 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16867 Napisano Nedelja u 21:58 Integrisan, 8292 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako da ti kažem, ovde jedini sa tvojom frizurom je Jeremija 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Nedelja u 21:59 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Evo par fotki i od mene 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3204 Napisano Nedelja u 21:59 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, imali smo i Nosonju. Al naš lepši... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 216 Napisano Nedelja u 22:24 Svrati ponekad, 126 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Au kakvo druženje.... Jako mi je žao što sam propustio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10027 Napisano Ponedeljak u 07:25 Drug član, 3340 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Upoznasmo neke osobe... i pse... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 180 Napisano Ponedeljak u 09:05 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kakav dan!Od vožnje do penjanja!A tek druženjeHvala na podršciПослато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Ponedeljak u 09:07 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan tradicionalno divan dan na Ostrvici. Lepo druženje, zezanje, duh, a i vreme nas je baš poslužilo. Naravno, čestitam svima koji su se popeli jer nije uopšte lako (nekima nam sve teže). Novi ljudi ( za nas dementne uvek novi) i poneki dlakavi najbolji čovekov prijatelj su upotpunili uvek lepu sliku druženja i lepu fotku na K1. Imam nešto fotki, ali ništa spektakularno i drugačije od ovih koje su postavljene. Ako zdravlje posluži, rado se vidimo i sledeće godine. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...