mick 3091 Napisano Octobar 29 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Dakle sjajna stvar za vikend druženje... ''BJB Lov na mOgare prevarantsko'' taman će vikend biti ok za vožnju! Rasporedimo se po Srbiji i čekamo u zasedi! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8653 Napisano Octobar 29 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Nema prevare,lik samo još nije vratio pare koje su mu pozajmili neki. Čitam, pre je vozio Poršea,au bre. Znaš kad bi mu dao dinar na tu foru,nikad.Rekao bi mu da pita pumpadziju da mu sipa za dzabe,nekako mi to logičnije nego da se mlati okolo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10442 Napisano Octobar 30 Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi ga odjebo sve u 16, meni nemože da proda takvu priču, to nek mamici svojoj priča. Pre ću dati pare nekom ubogom cigi koji pošteno prosi nego očiglednom prevarantu. Al i dalje ne mogu da verujem koliko ljudi je namagarčio, koliko su ljudi naivni... 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2974 Napisano Octobar 30 Drug član, 1173 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da ne komentarišem konkretan slučaj, ali moram da kažem: uvek daj samo i ako možeš da alališ. Kad daš, nikad ne očekuj da ti vrate. Sad je +2000 godina i ovo je zlatno pravilo što se tiče pozajmica novca i stvari. Daaavno prošlo vreme poštenja kad je ljude pozajmljen novac pekao više nego hleb za porodicu. Ima nas, ali svako može samo na prste jedne ruke da pobroji takve ljude danas. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 803 Napisano Octobar 30 Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Disko Nindža said: Kako bi ga odjebo sve u 16, meni nemože da proda takvu priču, to nek mamici svojoj priča. Pre ću dati pare nekom ubogom cigi koji pošteno prosi nego očiglednom prevarantu. Al i dalje ne mogu da verujem koliko ljudi je namagarčio, koliko su ljudi naivni... Na žalost, nisi dao ubogoljenom cigi već onome za koga taj ubogoljeni radi. Ako želite da pomognete postoje humanitarne organizacije. Bolje poslati poruku za nekoga kome je novac potreban za lečenje nego rizikovati da vaš novac nekome bude prihod. 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1452 Napisano Octobar 30 Drug član, 562 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Luka9905 je napisao: Na žalost, nisi dao ubogoljenom cigi već onome za koga taj ubogoljeni radi. Ako želite da pomognete postoje humanitarne organizacije. Bolje poslati poruku za nekoga kome je novac potreban za lečenje nego rizikovati da vaš novac nekome bude prihod. Problem je što većina humanitarnih organizacija uzima određeni procenat za sebe (administracija, plate). Čuo sam podatak da američki Crveni krst uzima oko 50% donacija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Octobar 30 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Meni je neverovatno da se ljudi primaju na ovakve fore. Pazi, jos mu dao 2000 da mu se nadje za usput Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3354 Napisano Octobar 30 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala što si obavestio i skrenuo pažnju ovde na forumu. I drago mi je da si lepo proveo ostatak dana. Nego... Je l bi mogao da mi pozajmiš 3500 dindži, fali mi za autobusku kartu do Banjaluke, treba tedki da odnesem neke lekove 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12508 Napisano Octobar 30 Ne silazi, 7309 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da nas troluje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12508 Napisano Octobar 30 Ne silazi, 7309 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, AndjeoPakla said: Hvala što si obavestio i skrenuo pažnju ovde na forumu. I drago mi je da si lepo proveo ostatak dana. Nego... Je l bi mogao da mi pozajmiš 3500 dindži, fali mi za autobusku kartu do Banjaluke, treba tedki da odnesem neke lekove I meni isto samo druga tetka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10442 Napisano Octobar 30 Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su vam bre to tetke, umesto da šalju 200.000evra one traže lekove... eee ni Kanada nije što je nekad bila 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1452 Napisano Octobar 30 Drug član, 562 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Čitaj malo bolje. Jedna je u Banja Luku (da izbjegnem rimovanje sa kojekakvim bezobraznim odgovorima), druga je......druga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2576 Napisano Octobar 30 Braveheart, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da mi priđe neka izmučena glava u yugicu-ladi sa zenom i decom unutra musavi-prljavi verovatno bih i ja dao... Ali da mi pridje neko ko je izasao iz mečke-limuzine, znas da nisu čista posla... jbt koliko je lik samo tako puta nasamario ljudi i uzeo im lovu. Jel se to sad vodi kao pod prevarom ili ono ko te šiša sam si mu dao, neće policija da ga tereti jer si mu samovoljno dao lovu. Svaka škola se plaća... oduvek bilo . 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16480 Napisano Octobar 30 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja je fora sa tom meckom i likom uopste? Rentirao mecku? Ima mecku od ko zna koliko desetina hiljada evra pa ga mrzi da radi, nasao lik da zica za pare? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6582 Napisano Octobar 30 Ne silazi, 6513 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je fora i u iznosu. 5000 je valjda maksimum do kojeg se "delo" smatra kao sitna krađa...za koju postoji kazna tipa, javni ukor. Zato se nekada ljudi udružuju pa prave kolektivne tužbe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Octobar 30 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nije to fora pošto realno ovaj dobri gospodin ništa nije ukrao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano Octobar 30 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, pronto said: Mislim da je fora i u iznosu. 5000 je valjda maksimum do kojeg se "delo" smatra kao sitna krađa...za koju postoji kazna tipa, javni ukor. Zato se nekada ljudi udružuju pa prave kolektivne tužbe. Digli opet na 15.000. Raj za ovakve njuske... 4 minutes ago, ekozelj said: Nije to fora pošto realno ovaj dobri gospodin ništa nije ukrao. Jeste. Sitna kradja, utaja i prevara su istom clanu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Octobar 30 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Realno nije ni prevara. Da imaju napismeno ugovor o pozajmici ili da je makar bilo u prisustvu svedoka moglo bi da se priča o prevari. Ovako je reč protiv reči i svodi se na to da je dobio malu novčanu sumu na poklon. Na stranu da ostavimo to da može da kaže da je hteo da se javi da vrati pozajmicu ali eto slučajno je obrisao broj a ima fobiju od javljanja na nepoznate brojeve. Nešto u fazonu "pas mu je pojeo domaći". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3855 Napisano Octobar 30 Ne silazi, 5003 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A ovaj lik vozi Audi TT Street beggar packs up for the day and drives off in £50,000 Audi TT sports car | UK | News | Express.co.uk WWW.EXPRESS.CO.UK A PROFESSIONAL beggar has been videoed leaving his begging pitch and driving home in a super-flash £50K AUDI TT sports car. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano Octobar 30 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan A pa imamo mi i onu zenu sto vec 20god leci dete i skuplja priloge po javnom prevozu... Sto su je vidjali po fensi resortima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6582 Napisano Octobar 30 Ne silazi, 6513 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Idem po Pobedinoj ulici letos (Nish) sa klincem, upravo smo kupili nešto sitno i znam gde sam turio kusur...prilazi nam jedna, ono kao zvanična..kartica oko vrata, neka fa'cikla..meni se već pale lampice. Ni ne slušam šta priča vadim onu lovu i dajem....zaista je bilo malo, tipa 50ak dinara sitno...novčanice 10, 20, gvožđe, ona se već spremila da piše priznanicu (mo'š misliti). Kad je videla onu siću, okrete se, samo što me još i ne opsova.... I eto, obrukah se što ne izvadih jednog Vajferta bar, u zamenu za priznanicu sa pečatom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1112 30 Napisano Octobar 30 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Čuvajte se prevare sa Lidl poklon karticom,čovek nudi poklon karticu vrednosti od 6000din a vi njemu dajete 2000din jer on ne može da je unovci jer je kao zaposlen u lidl. Vi na kasi a na kasi labud. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zejtin014 26 Napisano Octobar 30 U prolazu, 46 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Uskoro stize Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, admiki said: Problem je što većina humanitarnih organizacija uzima određeni procenat za sebe (administracija, plate). Čuo sam podatak da američki Crveni krst uzima oko 50% donacija. Hum. org. Srbi za Srbe recimo skenira i kaci na sajt sve racune i troskove, veoma su transparentni. Mada, iskreno, nisam ih ni proveravao u poslednjih godinu/dve, ali verujem da se drze iste prakse s obzirom da dosta beleze na drustvenim mrezama kome i kako pomazu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10989 Napisano Octobar 30 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Smesni su mi ti sto pridju i "Mogu da pitam nesto?" Uvek ladno kazem NE.Oni opet.Kako ne shvataju da me ne interesuje? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8461 Napisano Octobar 30 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, admiki je napisao: Problem je što većina humanitarnih organizacija uzima određeni procenat za sebe (administracija, plate). Čuo sam podatak da američki Crveni krst uzima oko 50% donacija. Kao član izvršnog odbora Humanitarnog udruženja "U srcu" mogu da ti kažem da grešiš. Nekada daješ iz svog džepa. A gde je vreme, trud, putovanje... I onda mi kažu "opet ideš na neki ručak, hotel za dž". A kada ih pitam hajde ti sledeće nedelje, muk. 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...