Rider000 1419 Napisano pre 21 sati Drug član, 925 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Majka mu stara, nek zaposle italijane da im rade dizajn... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10932 Napisano pre 21 sati Drug član, 1562 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Oni prave tačno ono što kupci žele da pazare. Pa umesto da postavljamo pitanje da li su dizajneri i ljudi iz razvoja novih modela normalni, zapravo bi pitanje bilo da li je nova klijentela malo zastranila sa svojim željama i vizijama kako bi motocikl trebalo da izgleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1043 Napisano pre 21 sati Drug član, 1098 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj novi MT izgledao kao stari koji je pretpeo havariju pa su mu nabudzili neku nakaradnu masku i onda u oglasu napisali "nije havarisan....maska je zbog prerade u streetfighter". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13422 Napisano pre 20 sati Ne silazi, 7539 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Stariji motocikli su imali karakterističan dizajn da se izdaleka moglo videti iz koje kuće dolazi. Onda su počeli da uklanjaju oklope pa svi izgledaju kao egzoskeleti. Nema oklope, brže se pakuje u fabrici, manje komponenti, manje alata, manje čoveka. Ljudi nisu svesni šta znaci izbaciti izbaciti jedan šraf sa proizvoda. Nema obuke za radnika, uzmeš mu alat, oslobodiš mesto gde mu stoji alat, oslobodiš mesto gde mu stoji šraf i još dva mesta za taj šraf u magacinu. Ukineš jednu stavku za kontrolu. Ne platiš taj šraf. Smanjiš mu vreme izrade i povećaš normu. To je nepojmljivo sa nekoga ko nije direktno u industriji. Takt time na liniji se meri u SEKUNDAMA. Pa onda kad nemaš oklope, nemaš farbanje, lakiranje, itd. Farove više ne prave kao nekada. Najlakše da mu ušrafe dva LED modula. Meni lično su dupli farovi npr. na 1999 R1 ili ZX12_R koji su već 20 godina stari lepši od ovih modula. No, to je bolje, moraš da ga platiš skuplje jer je to moderno i LED. Halogeno je zastarelo i demode. Evo ne znam, mene kad uhvati mrak sa dve halogene H7 sijalice ja odmah stanem kraj puta i zovem tatu da dođe prikolicom po mene Blatobrane ukinuli, rukohvate... Sedišta mršava, mala i tanka. Ne znam ni da li stavljaju više alat ispod sedišta? Nema više lakiranih površina, nema alumunijuma, hroma, duplih auspuha, Sve neke usrane mat površine i plastifikacije. No dobro, ljudi to vole, to je moderno, lepo... Ne znam, ajde, nek bude da je to samo moj lični ukus. Da ne valja ne bi se pravilo i kupovalo. Ja i dalje cenim i volim motocikl tipa 1100XX, Bandita 1200, R1, to kad vidim da je u super stanju lepše mi je nego većina novih modela. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10932 Napisano pre 20 sati Drug član, 1562 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su ovakve nakaze od motocikala mogle da nađu put do kupaca, šta ima da se čudimo izgledu ovog Suzukija i sličnih modela... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10688 Napisano pre 20 sati Hronični Motociklopata, 7410 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Trijumf je filigranski rad naspram onog Suzukija 8S i Yamahe MT 07-01 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18082 Napisano pre 20 sati Integrisan, 5351 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan I ovaj je mogao biti dosta lepsi samo da su napravili normalniji prednji kraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vicent 5 Napisano pre 20 sati U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Disko Nindža said: Ovaj Trijumf je filigranski rad naspram onog Suzukija 8S i Yamahe MT 07-01 Upravo sam hteo ovo da napišem. Ja koji ga vozim pa mi je malo ružnjikav, ali daleko lepši od 40% novih nakeda. Ne mogu da prežalim što nisam našao dobar primerak sa dva okrugla fara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...