Atorn 4513 Napisano Sreda u 14:07 Drug član, 1116 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan A je l' može broj na primer da se prenese u taj lobatel i da ostane na primer 063 ili 064 ali da se vodi na Global Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 719 Napisano Sreda u 14:31 Zainteresovan, 408 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pise da moze. Samo cekam da mi istekne ugovor i prelazim, nigde vise nista ne potpisujem. Samo prepaid brale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4513 Napisano Sreda u 14:51 Drug član, 1116 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Hvala malopre sam i ja video i video sam da je taj globaltel u stvari od Željka Mitrovića i da je prodao Telekomu onda dođesmo na isto 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11373 Napisano Sreda u 14:54 Ne silazi, 2632 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan @Atorn Da te ne citiram, boli me uvo ko je vlasnik i Globala, i ostalih operatera. Nisu sjajni sigurno, ali u pripejdu imaju dobru ponudu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4513 Napisano Sreda u 15:17 Drug član, 1116 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bitno, jer je Telekom, kao i druge korisnike, tako i moju kevu zeznuo sa uvećanjem računa. I jel sad mogu da im verujem u Globaltelu, ili? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11373 Napisano Sreda u 15:39 Ne silazi, 2632 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, šta da ti kažem. U principu, ne verujem nikome, jer i sa potpisanim ugovorom na 24 meseca, koji ti ujedno i garantuje nepromenjivu cenu, oni opet menjaju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 719 Napisano Sreda u 15:51 Zainteresovan, 408 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra stvar u tom globalu je sto mozes sam da napravis paket koji tebi odgovara, oces 1, 2, 4 ili koliko gb neta i 50, 150 ili 250 min i sms-ova mesecno. I da ti cenu za tu odredjeni kombinaciju koju si odabrao za taj paket. Ako krenu da za*ebavaju, ugasis na kraju meseca i trazis dalje. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2785 Napisano Sreda u 16:59 Drug član, 1316 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Atorn je napisao: Hvala malopre sam i ja video i video sam da je taj globaltel u stvari od Željka Mitrovića i da je prodao Telekomu onda dođesmo na isto Otprilike. MTS je vlasnik Globaltela možda jedno već pola godine ili čak i više. Bilo je nekih najava promena, SMS-ovima , ali se ništa još uvek nije desilo. Meni je čak umanjen račun za 150 RSD, sa 888 RSD na 738 RSD, za paket sa neograničenim minutima i SMS-ovima, i 8GB interneta mesečno. A ja još krckam onih 200GB koje sam dobio prenosom broja sad već pre 3 i kusur godine... No, nije poenta u vlasništvu i šta nas čeka od strane novog vlasnika, poenta je da uvek imaš kartu za izlazak. Ne treba ti paket? - Ne platiš ga (prepaid je). Skup ti je? - Potražiš manji ako ima. Treba ti više? - Potražiš veći ako ima. Hoćeš da ideš negde drugde? - Samo vozi, vrata su otvorena. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...