Dule Sebeški 977 Napisano Februar 22 (promenjeno) Sindikat Samostalni Jahač, 372 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Februar 22 član Dule Sebeški 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7924 Napisano Februar 22 -, 1782 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Alekre said: Opet muke sa ovim klošarima. Ne možeš da se otreseš troškova jer non stop nešto povećavaju. U zgradi nemam drugi izbor. Žalio sam se na povećanje cene i dobio sam ovaj odgovor. Šta će mi prelazak na novu komercijalnu ponudu kad sam UGOVORIO uslugu i cenu. Koji je to €[[#÷<<÷ od ugovora? Ja se ove poruke i ne sećam niti mogu da je pronađem. Ima li neko savet kako dalje ovo da guram da mi vrate staru cenu? I meni to isto napisali, tj poslali tu automatsku poruku. Sada cekam da mi dostave dokaz da su mi poslali taj sms od 09.12. (nije mi poslat) i da mi odgovore kako su na svoju ruku u pretplatu dodali i onaj net limit il sta je vec koji se dodatno placa, a kojeg nisam imao u pretplati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18406 Napisano Februar 22 Integrisan, 5490 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Najveca djubrad od kompanije. Sledeci put kad mi neki udje u dvoriste da nudi nesto ima da izleti napolje. Koga sve zaposljavaju... Ono ladno covek udje u dvoriste kao da je njegovo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13657 Napisano Februar 22 Ne silazi, 7601 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi sad ovo, dosta ljudi pominje da su im aktivirali neki NetBoost i to uredno naplatili. A oni koji su raskinuli ugovor u zakonskom roku, slali da plate penale. Ako se žališ onda kao ipak ne treba. Ako im prođe prođe. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1157 Napisano Februar 22 Zlaja, 290 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i meni koji radim u Telekomu su slali uvecane racune (neke usluge koje nisam inicirao) pa sam se zalio. Cak su me mesecima zvali iz neke agencije za uterivanje dugova Melon da platim dug.. Al nema veze mozda nekoga i prevare da mogu da nam isplate zarade Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1157 Napisano Februar 22 (promenjeno) Zlaja, 290 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da niko tu ne vara gradjane namerno vec su zaposlili stotine stranackih retarda i prave sranja nesvesno. Cak su uveli da prodaja unosi neki deo tehnickih podataka u nalog pa su sranja svakodnevna Promenio Februar 22 član zlatkojov Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5111 Napisano Februar 22 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima stav suda vezano za penale Taj net boost ne možeš da isključiš preko aplikacije nego moraš da zoveš. Pilićare na sitno Uglavnom, ja stvarno više para potrošim loveći to što su podvalili nego da radim svoj posao. Jedino ako ne odlučim da pustim jedan cirkularni mejl svima iz imenika i napravim parnicu. Ko hoće da se zajebava sa tim može čak i ok da zaradi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11189 Napisano Februar 22 Ne silazi, 2581 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bar imaju dobar signal, dobar net... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13657 Napisano Februar 25 Ne silazi, 7601 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Žalio sam se ponovo i pozvao se na član Zakona gde je napisano tačno kako treba da izgleda obaveštenje. Dobio sam mejl od njih da će mi odgovor poslati pismenim putem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11189 Napisano Februar 25 Ne silazi, 2581 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, pisani trag je najvažniji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2763 Napisano Februar 25 Drug član, 1313 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh ja, lov u mutnom. Kod mnogih prođe, nažalost, pa to pokrije i svo njihovo cimanje oko ovih koji se žale, i još ostane preko ihaaa. Ja dugo već nemam nikakve veze sa njima, mada sam prvo njihove usluge koristio za sve (brat radio u Telekomu, sve su nam završavali lako). Međutim, eto, otkupili su i Globaltel i NetNet, i eto mene opet tu… Globaltel se za sad drži. Bilo je još onda najave, čak i zvanične putem SMS obaveštenja, o promeni paketa i eventualnom poskupljenju (ne bih smeo da tvrdim da je poskupljenje pominjano, ali mislim da je to bila suština). Umesto toga dobio sam neki popust od 150 dinara (738 RSD umesto 888 RSD za paket sa neograničenim minutima i SMS porukama, i 8GB interneta mesečno), ni sam ne znam zbog čega i na osnovu čega, ali se ne bunim. NetNet su ukenjali ubrzo nakon preuzimanja, masa stvari je izmenjena i načisto su me poremetili jer sam imao masu javno dostupnih servisa hostovanih kod sebe kući. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13657 Napisano Februar 25 Ne silazi, 7601 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je i šta će da odgovore. Vidim redove svakodnevno ispred poslovnice. Ja ih gledam kao pljačkašku kompaniju koja izvlači pare iz naroda za avanture. Drugačije ne mogu da razumem njihove poteze i cene. Oni su ubedljivo najskuplja stavka. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13657 Napisano Subota u 04:36 Ne silazi, 7601 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i dobrih vesti. Izborio sam se. Dobio sam odgovor da će račun biti korigovan i da će cena ostati nepromenjena do kraja ugovora. Nažalost, eto kako funkcionišu. Banditska monopolska državna firma sa sisanje novca iz naših džepova. Morao sam više puta da se obraćam, na specifičan način, svaki put sa jasnim zahtevom i argumentima da bi popustili na kraju tek kad sam se jasno pozvao na Zakon o elektronskoj komunikaciji i članu na koji se moj problem odnosi. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5111 Napisano Subota u 04:43 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I meni su odgovorili da mi se zahtev uvažava. A bio sam se baš raspisao, jedna rečenica u tri reda. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4404 Napisano Subota u 06:04 Drug član, 1089 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 2. 2025. at 19:29, Alekre je napisao: Žalio sam se ponovo i pozvao se na član Zakona gde je napisano tačno kako treba da izgleda obaveštenje. Dobio sam mejl od njih da će mi odgovor poslati pismenim putem. Daj tu formu žalbe da pošaljem za kevu, i njoj tri meseca zaredom dižu račun. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4404 Napisano Subota u 06:06 Drug član, 1089 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Skyrunner je napisao: I meni su odgovorili da mi se zahtev uvažava. A bio sam se baš raspisao, jedna rečenica u tri reda. Daj i ti postavi kako treba da piše na žalbi. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13657 Napisano Subota u 06:21 Ne silazi, 7601 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Napiši prvo žalbu na uvećanu cenu usluge u odnosu na ugovor. Kad te obaveste da su te obavestili SMS porukom, onda se pozovi na Zakon o elektronskim komunikacijama, član 131. Stav 1. Tu je definisano na koji način obaveštenje trena da dospe do korisnika. 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1690 Napisano Subota u 07:21 Drug član, 1052 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Mojim ukucankma du isto povecali. Pdlepili su. Napisali zalbu. Za 1000 din je veci racun. Ja sam odavno izasao iz mts a. Jedino mi je sluzbenjak tamo al to ne placam. Uvek su bili takvi. Stalno nesto menjaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7924 Napisano Subota u 09:04 -, 1782 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Alekre said: Napiši prvo žalbu na uvećanu cenu usluge u odnosu na ugovor. Kad te obaveste da su te obavestili SMS porukom, onda se pozovi na Zakon o elektronskim komunikacijama, član 131. Stav 1. Tu je definisano na koji način obaveštenje trena da dospe do korisnika. Jel si sacuvao mozda (ili jos neko) sms poruku koju su poslali kao obavestenje nakon prigovora? Obrisao sam je, al su svima slali istu. Jel moze da izbaci neko da vidim sta pise. Da idem dalje, ja jos nisam ni platio januarski dok ne resim to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 712 Napisano Subota u 09:06 Zainteresovan, 407 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su za februar povecali za nekih 300tinak dinara za telefon, tako im doslo. U avgustu mi istice ugovor i prelazim na pripejd, taj globaltel ili koji je vec bio pominjan da je ok. Prelistacu opet kad se priblizi avgust. Za preprosli mesec su mi za tv i internet greskom ubacili hbo pretplatu koja bi vec trebalo da bude pokrivena osnovnom cenom, ja uplatio, nisam ni primetio. Posle su poslali poruku sami da ce mi sledeceg meseca umanjiti za taj iznos. Tako je i bilo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11189 Napisano Subota u 10:43 Ne silazi, 2581 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Moja deca su od početka u Globaltel-u, i zadovoljni su. Ne hvalim ih, samo prenosim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Subota u 19:06 (promenjeno) Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, ser said: Jel si sacuvao mozda (ili jos neko) sms poruku koju su poslali kao obavestenje nakon prigovora? Obrisao sam je, al su svima slali istu. Jel moze da izbaci neko da vidim sta pise. Da idem dalje, ja jos nisam ni platio januarski dok ne resim to Prvo "obavestenje" poštovani vaš račun za novembar iznosi bla bla... Od 09.01.2025 vazice aktuelni paketi iz komercijalne ponude koji donose" vece brzine kucnog interneta uz izjednacen upload i download na optici, televiziju da kreirate po svojoj meri, postpejd tarife sa neogranicenim internetom u Srbiji, razgovorima i porukama ka MTEL Zoni, i jos mnogo toga. O primeni komercijalne ponude se mozete dodatno infromisati na sajtu http.... Vas mts Sad cekam odgovor na prigovor, pa postavljam ovde Promenio Subota u 19:13 član zodini Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2177 Napisano Subota u 19:35 Drug član, 727 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Majke mi, ako se ikad budem razvodio, tebe ću da angažujem da mi sklapaš pismena! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...