deys 100 Napisano Septembar 22 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta da dodam jos za ovaj motor priblizio sam se cifri od 10000 km , jos malo vreme za treci servis.. jedno sto mi smeta je u nocnoj voznji po krivinama izuzetno nisko postavljen snop dugog svetla (koji prati siluetu kratkog) i kad nagazis na kocnicu ono jos gore...ali ima podesavanje ispod oplata za kratko i za dugo svetlo po visini ... Na autoputu i van odlicno se ponasa sa koferima 150-170 kmh odlicno podnosi i ne manjka mu snage..ali nekako mu sa koferima najvise prijaju brzine od 120-150 sa saputnikom tad su i manji udari vetra u ramena. I to gledam da resim prosirenim vizirom..potrosnja od 4.9 do 5.7 litara i to ga ne mazim narocito. Aplikaciju jos nisam uspeo povezem i azuriram frimvare. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3865 Napisano Octobar 22 Drug član, 1903 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno sam ga probao, oduševio me u skoro svim aspektima. Od mana, ne mogu da prežalim što nema cruise control i na autoputu već preko 120 nekako me baca vetar, morao sam da spustim vizir u najniži položaj, onda je bolje ali bučniji vetar. Agregat sjajan, kako reži posle 6000rpm, milina... Kvikšiter radi odlično. Izuzetno stabilan na milećim brzinama, čak i stojeći. Odličan paket.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3865 Napisano Octobar 22 Drug član, 1903 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Slike, drugi pokušaj.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5782 Napisano Utorak u 11:05 Drug član, 1229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Sreo sam jednom momka prekjuče kad sam se vozio na crnom 703F. Motor jako interesantno deluje, ali mi se čini i da se malo više dere nego što bih voleo. Nisam ga provozao, pa ne mogu još da komentarišem kako je voziti ga, ali planiram da zakažem probu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 100 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 11. 2025. at 12:05, Forsberg je napisao: Sreo sam jednom momka prekjuče kad sam se vozio na crnom 703F. Motor jako interesantno deluje, ali mi se čini i da se malo više dere nego što bih voleo. Nisam ga provozao, pa ne mogu još da komentarišem kako je voziti ga, ali planiram da zakažem probu. Kako to mislis vise se dere...mislis na obrtaje kad vristi agregat....kod njih je zbog 3 cilindra malo zivahniji iznad 6k obrtaja...sve ispod toga je miran.... Sad po ovom hladnom vremenu da ga testiras ...hmm upitno je sobzirom sta moze da ti pokaze ...poteze lepo ali nije za trke od semafora do semafora, za krivine je strah i trepet pegla ih neprikosnoveno... Cekaj da temp bude bar 20°C da bi se gume zagrejale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...