Andrej_Hotstepper 7591 Napisano juče u 10:22 (promenjeno) Drug član, 3128 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...mi smo u društvu imali ovakvu kacigu.. Doduše narandža... I slušila je kao pomoćno sredstvo kad neko od bećara ide da provoza neku damu... Što bi se reklo "opšte dobro" @abarth_maniac nek kaže kako se zvala kaciga Promenio juče u 10:23 član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6039 Napisano juče u 11:01 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na Sandru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13207 Napisano juče u 15:05 Ne silazi, 7487 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam i ja nekada "pomoćnu kacigu". Nisam je nikad vadio iz kofera. Pre par godina poklonih je drugaru koji se još nije oženio. On će izgleda da se ženi, na dobrom je putu. Pa ako ima još neko ko treba da se oženi da mu prosledimo tu kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...