Yanco 2524 Napisano Septembar 29 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Sviram gitaru, klavijature i bubnjeve, pa je sad crv proradio i za bas gitaru. Opcija koja mi je sigurna je neka nova u cenovnom rangu oko 200e (ima ih nekoliko modela), ili neka jeftina polovna. Ništa ozbiljno mi ne treba, jer svakako sa njom neću tezgariti. I ako ima basista medju nama, neka posavetuju šta da gledam, jel bolja aktivna ili pasivna, itd... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16877 Napisano Septembar 29 Integrisan, 4999 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je uvek videti kolegu da kupuje muzicki instrument Da ne uzimam motor verovatno bih obnovio instrumente isto sa nekim Ibanezom i novim gitarskim procesorom, al za sada ce pacifica 112j da sluzi koliko meni treba... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano Septembar 29 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Imam instrumenata za ceo bend Klasična spanish gitara, klasična ozvučena gitara, strat električni, Yamaha električni piano (do skoro sam imao i Korg aranžer, ali morao je da leti napolje), Alesis DM10 električni bubanj... Bass je nekako ostao želja od davnina, i sad pošto se uopšte ne bavim više muzikom, vreme je da sledeću dekadu života posvetim novom instrumentu 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Septembar 29 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jos da imas Cajon... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Septembar 29 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je želja Thunderbird, ima i u Epiphone izvedbi ali samo su Gibsoni sa onim banjo čivijama, totalno nesrećnog rasporeda mase ali meni najkul bas ikad.Ja sam zadnje uzeo novog Harley Bentona, roundback akustični bas, vrhunski instrument za male pare, svi oduševljeni koji su ga probali, tako da pogledaj i šta se od HB nudi po KP, mogu da ti pošaljem kontakt od lika od koga sam uzeo, valja tu robu, jako profesionalno radi. Dođe karavanom na parking Lidla za primopredaju, ja sam bio jedan od 10 kupaca to predveče.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano Septembar 29 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Gordak985 said: Meni je želja Thunderbird, ima i u Epiphone izvedbi ali samo su Gibsoni sa onim banjo čivijama, totalno nesrećnog rasporeda mase ali meni najkul bas ikad. Ja sam zadnje uzeo novog Harley Bentona, roundback akustični bas, vrhunski instrument za male pare, svi oduševljeni koji su ga probali, tako da pogledaj i šta se od HB nudi po KP, mogu da ti pošaljem kontakt od lika od koga sam uzeo, valja tu robu, jako profesionalno radi. Dođe karavanom na parking Lidla za primopredaju, ja sam bio jedan od 10 kupaca to predveče. Sent from my SM-S911B using Tapatalk Ja sam uzeo HB clasičnu ozvučenu, preko Thomann, i skroz je ok, za te pare extra. Ako ne nadjem polovno, uzeo bih novu Ibanez GSR180, dosta je povoljna oko 200e, a lepo izgleda, što mi je sad i jedini kriterijum 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16877 Napisano Septembar 29 Integrisan, 4999 postova Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, Yanco said: Imam instrumenata za ceo bend Klasična spanish gitara, klasična ozvučena gitara, strat električni, Yamaha električni piano (do skoro sam imao i Korg aranžer, ali morao je da leti napolje), Alesis DM10 električni bubanj... Bass je nekako ostao želja od davnina, i sad pošto se uopšte ne bavim više muzikom, vreme je da sledeću dekadu života posvetim novom instrumentu Meni je zelja od deteta bubnjevi ali eto nikada se nije desilo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Septembar 29 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo HB clasičnu ozvučenu, preko Thomann, i skroz je ok, za te pare extra. Ako ne nadjem polovno, uzeo bih novu Ibanez GSR180, dosta je povoljna oko 200e, a lepo izgleda, što mi je sad i jedini kriterijum Lep bas za male pare. Ja uvek gledam i šta Yamaha nudi kad gledam instrument za razumne pare, mada su makar kod nas u poslednje vreme jeftinije serije Yamaha baseva isčezle iz ponude.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5378 Napisano Septembar 30 Drug član, 808 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Motorcyclist je napisao: Meni je zelja od deteta bubnjevi ali eto nikada se nije desilo... Koliko lupamo po forumu, svi smo mi bubnjari... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5592 Napisano Septembar 30 Drug član, 1398 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan @Yanco Распитаћу се у току дана да ли код од моје екипе овде по Уе има шта на продају па јављам. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 470 Napisano Septembar 30 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nedavno sebi uzeo Sire V7 Marcus Miller Swamp Ash Modern druge generacije. Nasao za 450€, ako mozes da se protegnes, stvarno vrijedi svaki dinar. Preamp je odlican, mozes da saltas izmedju pasivne i aktivne elektronike. Ozbiljan instrument. Imam i Harley Benton takodje u natural finishu, ali ne moze se to porediti 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Septembar 30 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Bole37 said: Koliko lupamo po forumu, svi smo mi bubnjari... Velika je razlika između lupanja i sviranja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Septembar 30 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kad lupaš u ritmu, ti u stvari sviraš?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1646 Napisano Septembar 30 Drug član, 983 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Cort Action V Plus crni (5 zica). Kupio ga u Pragu pre dal 2-3 godine, snimao neki demo za neki projekat i uzeo ga samo zbog toga jer me smaralo da simuliram bas gitarom. Doneo ga posle sa sobom i stoji na zidu kao ukras sa ostalim gitarama... Nikoliko sviran, prve zice na njemu kao nove. Nisam razmisljao o prodaji, nego citam tvoju temu, gledam ga ovde pored i razmisljam... dal cu ga i kada uzeti u ruke, sa obzirom da ni gitare ne sviram Je*em li ga, ako te interesuje, pisi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano Septembar 30 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Abi said: Ja imam Cort Action V Plus crni (5 zica). Kupio ga u Pragu pre dal 2-3 godine, snimao neki demo za neki projekat i uzeo ga samo zbog toga jer me smaralo da simuliram bas gitarom. Doneo ga posle sa sobom i stoji na zidu kao ukras sa ostalim gitarama... Nikoliko sviran, prve zice na njemu kao nove. Nisam razmisljao o prodaji, nego citam tvoju temu, gledam ga ovde pored i razmisljam... dal cu ga i kada uzeti u ruke, sa obzirom da ni gitare ne sviram Je*em li ga, ako te interesuje, pisi. Jedan Cord Acrion već gledam. Ajde daj ponudu u DM 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Septembar 30 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Malo za inspiraciju. https://youtu.be/5e_LuhIu288?t=18 do negde 02:12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano Septembar 30 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, MoToM said: Malo za inspiraciju. https://youtu.be/5e_LuhIu288?t=18 do negde 02:12 Čekaj prvo da savladam "Kad sam bio mlad" 4/4 Am G 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano Octobar 1 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 470 Napisano Octobar 1 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Yanco said: Kupljena svaka cast, da te sluzi! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Octobar 2 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Cort je uvek dobar izbor. Sapuni mislim da nisu za classic zvuk bas idealni. Srecno u nove muzicke pobede:)Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...