MrD 1537 Napisano Septembar 15 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Odvili su mi se (sami!) šrafovi sa jedne strane na Airoh kacigi. Jedan je ispao, drugi se zadržao jer ga je sprečio vizi. Dimenzija je čudna, u dve radnje u kojima sam bio su imali šrafove sa ovakvim navojem, ali ne i sa toliko plitkom a širokom glavom. Ima li neko ideju gde se ovakav šraf može naći? Ima li Airoh neko predstavništvo kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Septembar 15 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Obrusiš glavu šarafa i narežeš kanal za šrafciger i rešeno, tako sam ja rešio problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zejtin014 26 Napisano Septembar 15 U prolazu, 46 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Uskoro stize Prijavi odgovor kao problematičan Nailaizo sma na veoma slicne pri sklapanju kompjutera. Mozda proveriti u nekoj radnji koja radi sa kompjuterima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Septembar 15 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako budeš dovoljno uporan, naći ćeš na Temu, ima neki odgovarajući sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Septembar 15 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Zejtin014, srafovi za desktop PC su slabački, i rđaju, može samo privremeno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1537 Napisano Septembar 15 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, boza_kg said: Ako budeš dovoljno uporan, naći ćeš na Temu, ima neki odgovarajući sigurno. Jaooo, neću valjda morati da ulazimu tu sektu zbog šrafa Vidim da svi gube glavu kad instaliraju aplikaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Septembar 15 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hočeš, pre ili kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6154 Napisano Septembar 15 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako nema Temu, Aliexpres ima sigurno, pa probaj oba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4354 Napisano Septembar 15 (promenjeno) Svrati cesto, 3517 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan @MrD https://www.xmoto.rs/delovi/proizvodi/113?page=1&limit=15&sort=is_on_sale_desc&brand[]=10&price[min]=100.00&price[max]=40000.00 Promenio Septembar 15 član Fredi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5841 Napisano Septembar 15 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, MrD said: Odvili su mi se (sami!) šrafovi sa jedne strane na Airoh kacigi. Jedan je ispao, drugi se zadržao jer ga je sprečio vizi. Dimenzija je čudna, u dve radnje u kojima sam bio su imali šrafove sa ovakvim navojem, ali ne i sa toliko plitkom a širokom glavom. Ima li neko ideju gde se ovakav šraf može naći? Ima li Airoh neko predstavništvo kod nas? Nisi naveo promer, ali plitku i siroku glavu imaju vijci za rucke namestaja. Oni su mislim M4 ili M5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1537 Napisano Septembar 16 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Fredi said: @MrD https://www.xmoto.rs/delovi/proizvodi/113?page=1&limit=15&sort=is_on_sale_desc&brand[]=10&price[min]=100.00&price[max]=40000.00 Hvala. Izgleda da se ovaj šraf prodaje samo u kompletu sa mehanizmom za otvaranje vizira: https://www.xmoto.rs/mehanizam-za-kacige-airoh-hunter/proizvod/14213 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7644 Napisano Septembar 16 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kada bi znao dimenzijuПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1537 Napisano Septembar 16 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam šraf (M4) u običnoj radnji šrafovske robe. Isti navoj. Glava iste širine, ali 0.1mm viša (ipak, pokazalo se da ne smeta viziru).Posto nije moto radnja, košta 5 dinara.Nije crn, pa se primećuje. Funkcionalno nema razlike.Hvala svima na pomoći.Sent from my SM-S908E using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6030 Napisano Septembar 16 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pošto nije crn, nivo buke će se podići za 8db 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1537 Napisano Septembar 16 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Al će smanjiti temperaturu na suncu za 3C Sent from my SM-S908E using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Septembar 19 (promenjeno) Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 9. 2024. at 14:04, MrD je napisao: Odvili su mi se (sami!) šrafovi sa jedne strane na Airoh kacigi. Jedan je ispao, drugi se zadržao jer ga je sprečio vizi. Isto se meni desilo na X-Lite kacigi. Ja sam nekako skarabudžio da mi ne ispada ceo taj plastični deo / držač vizira, ali od tada mi ne dihtuje lepo sa te strane. A i desi se nekad, prilikom prevrtanja kacige u rukama, dok brišem vizir, da škangrlja taj srafić negde unutra. Promenio Septembar 19 član DonToni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1537 Napisano Septembar 19 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene nakon intervencije nema nikakvih problema. Čvrsto mi stoji (taj plastični deo, držač vizira) Sve kao novo. I dalje je misterija kako šrafovi mogu tako da se odvrnu (s jedne strane, a sa druge sve OK). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Septembar 19 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Da se ispravim, meni je šrafić takođe ispao a unutra se čuje verovatno matica, jer nisam mogao da zavrnem novi šrafić, pa sam improvizovao sa čačkalicom i novim šrafićem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1537 Napisano Septembar 19 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh... ja bih to rastavio i našao maticu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...