h0use 390 Napisano Februar 8 (promenjeno) Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Poziv, SNS i gej STOP. Promenio Februar 8 član h0use 2 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 390 Napisano Februar 16 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bump Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 390 Napisano Februar 21 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena, 7500. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 697 Napisano Februar 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Možda bi uspešnija prodaja bila bez Red Bull, Mitas, DJI wrapa? Samo kažem? Lično mi ne bi palo na pamet da vozim sponzorisan motor ukoliko nisam plaćen za to. Nisam kupac (da se razumemo, voleo bi da sam na tržištu za ovaj konkretan model), ali da jesam, to bi me odbilo. Promenio Februar 21 član Sveti Atila 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 390 Napisano Februar 21 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Može da se skine vrlo lako, kao što piše, svakako stoji do registracije. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3116 Napisano Februar 22 Drug član, 1192 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan A meni se bas ovakav jako svidja a da je u fabrika bojama ne bi ga ni pogledao 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1774 Napisano Februar 22 Drug član, 621 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan I meni takodje jako se dopada što je brendiran i interesuje me gde se to može uraditi razvijam neki projekat za lagani OffRoad pa bih da bude po mom ukusu i ideji. Hvala za info unapredI sreċna prodaja!Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1774 Napisano Februar 22 Drug član, 621 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19633 Napisano Februar 23 Integrisan, 8578 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno da u ovoj opremi, po ovoj ceni, ovaj motor nije otišao... Kad grane sunce, ode za milisekund... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18270 Napisano Februar 23 Integrisan, 5434 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican stroj. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 390 Napisano Februar 23 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, DarkoČa said: I meni takodje jako se dopada što je brendiran i interesuje me gde se to može uraditi razvijam neki projekat za lagani OffRoad pa bih da bude po mom ukusu i ideji. Hvala za info unapred I sreċna prodaja! Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Ja sam radio dizajn, a nalepnice mi je štampao Dalibor. 063427580 53 minutes ago, severian said: Neverovatno da u ovoj opremi, po ovoj ceni, ovaj motor nije otišao... Kad grane sunce, ode za milisekund... Sumnjivo ljudima što je ovako dobar 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...