Efendija Skalin 796 Napisano April 5 Zainteresovan, 365 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/2/2025 at 8:28 PM, solidSnejk said: Gde ima da se skinu snimci trka ako propustimo live stream? https://overtakefans.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solidSnejk 149 Napisano April 6 (promenjeno) U prolazu, 60 postova Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Efendija Skalin said: https://overtakefans.com/ Hvala, al' ja trazih za MotoGP. Promenio April 6 član solidSnejk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 711 Napisano April 6 Zainteresovan, 365 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga https://fullmatchsports.cc/motogp/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
partlov 101 Napisano Avgust 1 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Rebel Prijavi odgovor kao problematičan Znači haos šta su ovi uradili sa paketima na SBB i novim Arena kanalima. Arena je napravila gomilu nekih novih kanala među kojima je i Adrenalin na kojem će emitovati Formulu i MotoGP. Ali, ti kanali nisu dostupni ni u jednom od postojećih paketa nego za to mora da se pređe na novi paket koji je naravno skuplji. Ja do sada imao full paket na SBB, sve kanale ove naravno nemam sada, niti imam mogućnost da ih dobijem jer mi ugovor još nije istekao. Zovem korisnički servis oni ko da su sada tek skonatli. Haos totalni. I šta sada pređem na novi paket dobijem taj Adrenalin a arena odluči aj sada da prebacimo na Adrenalin 2 i tako dalje. Jel realno to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 335 Napisano Avgust 1 (promenjeno) Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ovde moguće i bilo je jasno u kom smeru će se kretati poslovna politika jedne nelojalne državne firme onog momenta kad su ubili konkurenciju jer sad imaju sve nabijem ih na q. SBB je još luđi, u trenutno najvećem premium paketu novi kanali nisu uključeni, za to treba novi premium + paket koji podrazumeva usporenje interneta i veću cenu pretplate. I da stream, ovaj za sad radi https://wearechecking.online/streams/2272 Promenio Avgust 1 član nuk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peconi90 48 Napisano Avgust 1 U prolazu, 55 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Kymco Xciting 300R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, partlov je napisao: Znači haos šta su ovi uradili sa paketima na SBB i novim Arena kanalima. Arena je napravila gomilu nekih novih kanala među kojima je i Adrenalin na kojem će emitovati Formulu i MotoGP. Ali, ti kanali nisu dostupni ni u jednom od postojećih paketa nego za to mora da se pređe na novi paket koji je naravno skuplji. Ja do sada imao full paket na SBB, sve kanale ove naravno nemam sada, niti imam mogućnost da ih dobijem jer mi ugovor još nije istekao. Zovem korisnički servis oni ko da su sada tek skonatli. Haos totalni. I šta sada pređem na novi paket dobijem taj Adrenalin a arena odluči aj sada da prebacimo na Adrenalin 2 i tako dalje. Jel realno to. Ja na total tv imam neki srednji paket i dobio sam sve nove arene, na eon aplikaciji ih nemam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 239 Napisano Avgust 2 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako ovi na Areni misle da ću da im plaćam 12evra mesečno dodatno da bih slušao one mutavce od voditelja , zajebali su se . Žao mi je što se ranije nije desilo da ne obnavljam paket SBBa . Pre ću da uzmem Moto GP videopass 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1482 Napisano Avgust 16 Drug član, 1397 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja preko 12 godina koristim najveće pakete na SBB i sad kako su me preko CC odjebali je za medalju. Nazovem i kažem da me prebace na taj novi paket jer svakako isto košta - kaže mi fina operaterka NE MOŽE. Totalni rebus, rekoh zašto ne može??? Pa istekla mi je ugovorna obaveza i jedini način da promenim paket je da potpišem novi ugovor na 24 meseca. Šta dobijam ako potpišem ugovor ? Popust 300 dinara na pretplatu !?!?!?!?!? Pa ako već plaćam skoro 5500 mesečno onda mi 300 dinara ništa ne znači - kakav je to benefit za mene ? Pa kaže kako nije benefit kada ću plaćati čak 300 dinara manje ?! Benefit možda njoj koja ni ne zna šta znači benefit ali ajde... Benefit, jedini benefit za mene je da mogu da gledam glupavi automoto sport jer svakako ne gledam onih ostalih 400+ kanala koje plaćam, ne koristim fiksnu telefoniju koju plaćam i svakako ne dobijam brzinu 600 koju za internet plaćam. Neću da se obavezujem na 24 meseca zarad mesečne uštede 300 dinara. Kaže ona lepo, pa ne morate ali onda ne možete preći na najnoviji paket. Ja lepo kažem onda ću podneti zahtev za raskid ugovora, ona kaže nema problema i izrecituje mi kako se zahtev za raskid podnosi !? I onda ja skontam kakav sam teletabis jer dozvoljavam da me ucenjuju... Lepo raskid ugovora, pa lepo uvedem neku optiku koja će lepše raditi pa uplatim Netflikse i GPove i sve što me interesuje i u najgorem slučaju ću za iste pare gledati šta ja hoću i imati bolji net od glupavog SBB... Inače, ovo je prvi put u mom životu da sam sedeo kod kuće i da nisam gledao treninge - trke motoGP. Napljuvaću ih sad na društvenim mrežama opasno, a naložiću i sve drugare da isto urade. Platiće mi za ovo . . . zlotvori 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 13174 Napisano Avgust 16 Drug član, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zvao korisnički 19900, najebao im se majke. Prvo se izvinio operaterki i rekao da se to što ću reći odnosi na vlasnike, ne na nju lično. A to sa linkovima je sranje za kidanje živaca, barem meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1482 Napisano Avgust 16 Drug član, 1397 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 8. 2025. at 18:17, nuk je napisao: I da stream, ovaj za sad radi https://wearechecking.online/streams/2272 E da... hvala za link, sutra će ga gledamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 13174 Napisano Avgust 16 Drug član, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Djeneral je napisao: E da... hvala za link, sutra će ga gledamo Radi al u qrcu, na kom god sam probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 386 Napisano Avgust 16 Zainteresovan, 164 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 8. 2025. at 5:57, Bug1 je napisao: Moto GP videopass Ovo sam hteo da uzmem još prošle godine ali pošto retko gledam uživo nemam baš neke koristi. Kakva su iskustva ako je neko gledao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 335 Napisano Avgust 16 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Best je napisao: Radi al u qrcu, na kom god sam probao. Radi, radi nego je iskopiran link za staru trku koja je bila aktuelna, samo si trebao da se vratiš na početnu stranu. Evo ovako za ubuduće https://wearechecking.online/streams-pages/motorsports 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5657 Napisano Avgust 17 Integrisan, 13492 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo samo F1 ili ima i MotoGP? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 710 Napisano Avgust 17 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3970 Napisano Avgust 17 Ne silazi, 5087 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Robi said: Ima Nije ti dobar snimak ekrana. Ovako treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 710 Napisano Avgust 17 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Pa vide se opcije, to je na snimku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3970 Napisano Avgust 17 Ne silazi, 5087 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Robi said: Pa vide se opcije, to je na snimku Ima nekih koji slabo vide. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan-K1200R 118 Napisano Avgust 17 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1200GS, R1200RT, K1200R,F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko kontaktirao SBB povodom ovih izmena, tj da li je uspeo nesto da uradi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
realnost 83 Napisano Avgust 17 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :/ Prijavi odgovor kao problematičan MotoMundo.Net – All MotoGP Races in a Single Place MOTOMUNDO.NET овде сам гледао једну трку и нисам имао проблема. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1482 Napisano juče u 11:15 Drug član, 1397 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 8. 2025. at 13:32, Stefan-K1200R je napisao: Da li je neko kontaktirao SBB povodom ovih izmena, tj da li je uspeo nesto da uradi... Meni je pre par dana stigao mail da dobijam "promotovni" period besplatnog gledanja Adrenalin kanala... i još nekih, sve BEZ potpisivanja ugovora. Gle kako odjednom ipak može. Za sada sam "namiren" pa imam fore da smislim šta ću i kude ću dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan-K1200R 118 Napisano juče u 18:34 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1200GS, R1200RT, K1200R,F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zvao, zalio se, nije u redu da nakon produzenja ugovora koje sam napravio proslog meseca menjaju ponudu. Verovatno se dosta ljudi zalilo, na kraju cujem da svi stari korisnici dobijaju adrenalin kanal besplatno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 335 Napisano juče u 18:43 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Sbb samo premium paketi, ostali jok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5657 Napisano pre 23 sati Integrisan, 13492 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/17/2025 at 1:39 PM, realnost said: MotoMundo.Net – All MotoGP Races in a Single Place MOTOMUNDO.NET овде сам гледао једну трку и нисам имао проблема. @Darko Mihajlovic Dve godine ovde gledam, bez ikakvih problema - doslovno! I ma LIVE Dornin a posle sat vremena i snimci i Dorninog i TNT prenosa. Blokiraj pop up i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 836 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Drug član, 1453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Stefan-K1200R je napisao: Ja sam zvao, zalio se, nije u redu da nakon produzenja ugovora koje sam napravio proslog meseca menjaju ponudu. Verovatno se dosta ljudi zalilo, na kraju cujem da svi stari korisnici dobijaju adrenalin kanal besplatno... Jel ima negde nesto zvanicno o tome? Skoro da ne verujem u to da naprave takvu glupost a da onda svima aktiviraju ono sto je deo novog paketa, pre ce kao i drugi do sada ici na kartu sporadicno ko ulozi ozbiljnu reklamaciju da mu puste i to je to. Oni koji ne gledaju MotoGp i F1 nisu nikako afektirani, njima je nebitan Adrenalin kao meni onih prethodnih 13-14 raznih Arena Sport kanala gde je primarno fudbal Promenio pre 14 sati član GixxerK6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...