Efendija Skalin 788 Napisano April 5 Zainteresovan, 362 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/2/2025 at 8:28 PM, solidSnejk said: Gde ima da se skinu snimci trka ako propustimo live stream? https://overtakefans.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solidSnejk 149 Napisano April 6 (promenjeno) U prolazu, 60 postova Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Efendija Skalin said: https://overtakefans.com/ Hvala, al' ja trazih za MotoGP. Promenio April 6 član solidSnejk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 711 Napisano April 6 Zainteresovan, 365 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga https://fullmatchsports.cc/motogp/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
partlov 100 Napisano Petak u 15:28 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Rebel Prijavi odgovor kao problematičan Znači haos šta su ovi uradili sa paketima na SBB i novim Arena kanalima. Arena je napravila gomilu nekih novih kanala među kojima je i Adrenalin na kojem će emitovati Formulu i MotoGP. Ali, ti kanali nisu dostupni ni u jednom od postojećih paketa nego za to mora da se pređe na novi paket koji je naravno skuplji. Ja do sada imao full paket na SBB, sve kanale ove naravno nemam sada, niti imam mogućnost da ih dobijem jer mi ugovor još nije istekao. Zovem korisnički servis oni ko da su sada tek skonatli. Haos totalni. I šta sada pređem na novi paket dobijem taj Adrenalin a arena odluči aj sada da prebacimo na Adrenalin 2 i tako dalje. Jel realno to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 298 Napisano Petak u 16:17 (promenjeno) Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ovde moguće i bilo je jasno u kom smeru će se kretati poslovna politika jedne nelojalne državne firme onog momenta kad su ubili konkurenciju jer sad imaju sve nabijem ih na q. SBB je još luđi, u trenutno najvećem premium paketu novi kanali nisu uključeni, za to treba novi premium + paket koji podrazumeva usporenje interneta i veću cenu pretplate. I da stream, ovaj za sad radi https://wearechecking.online/streams/2272 Promenio Petak u 16:18 član nuk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peconi90 47 Napisano Petak u 17:20 U prolazu, 53 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Kymco Xciting 300R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, partlov je napisao: Znači haos šta su ovi uradili sa paketima na SBB i novim Arena kanalima. Arena je napravila gomilu nekih novih kanala među kojima je i Adrenalin na kojem će emitovati Formulu i MotoGP. Ali, ti kanali nisu dostupni ni u jednom od postojećih paketa nego za to mora da se pređe na novi paket koji je naravno skuplji. Ja do sada imao full paket na SBB, sve kanale ove naravno nemam sada, niti imam mogućnost da ih dobijem jer mi ugovor još nije istekao. Zovem korisnički servis oni ko da su sada tek skonatli. Haos totalni. I šta sada pređem na novi paket dobijem taj Adrenalin a arena odluči aj sada da prebacimo na Adrenalin 2 i tako dalje. Jel realno to. Ja na total tv imam neki srednji paket i dobio sam sve nove arene, na eon aplikaciji ih nemam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 237 Napisano Subota u 03:57 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako ovi na Areni misle da ću da im plaćam 12evra mesečno dodatno da bih slušao one mutavce od voditelja , zajebali su se . Žao mi je što se ranije nije desilo da ne obnavljam paket SBBa . Pre ću da uzmem Moto GP videopass 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...