malitomic 1881 Napisano Avgust 28, 2024 Drug član, 1255 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Twingo u dobrom stanju, u svakodnevnoj upotrebi. U našem vlasništvu poslednjih 8 godina. Kupljen od ljudi koji su ga uvezli iz Nemacke, koji su na autu uradili veliki servis. Kod nas je takodje redovno servisiran i u poslednjih dve godine promenjene su prednje kocnice komplet, zamenjen je set kvacila, akumulator, šolje amortizera. . Klima je ispravna, servisirana je prošle godine kada je i zamenjen hladnjak. Auto ima i set zimskih točkova na čeličnim felnama sa solidnim gumama(poslednje dve slike). Letnji alu set je sa odličnim gumama. Limarijski je u globalu zdrav, stim što je popustio na donjem delu krila , što sam i slikao. Nista nije mazano i farbano, sve je kako jeste. . Motor je odlican, ulje se menja jednom godisnje bez obzira na predjenu kilometrazu, a to nije nikad vise od 5000km 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10670 Napisano Avgust 28, 2024 Hronični Motociklopata, 7400 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Avgust 28, 2024 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan 1.350e. na PA 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1881 Napisano Avgust 28, 2024 Drug član, 1255 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Vuleta je napisao: 1.350e. na PA 1250e komplet 1100e bez alu točkova Renault Twingo 1.2 16v WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Renault Twingo 1.2 16v, 2001. godište, Hečbek, Benzin 1149 cm3, vozilo prešlo 180000 km... Auto je kod nas od 2017.koliko me sećanje služi. Prvih 3god ga je vozila supruga, pa je onda otišao u Zrenjanih kod njenog oca, na par godina, pa je sad opet kod nas, poslednje dve.(on ga je tamo garazirao, sredio sve sitnice, da bi shvatio da ipak previše malo prelazi da bi imao auto I ponudio nam da nazad) Ja sam sa njim nekih dva meseca radio dostavu I tu bi pokazao sve slabosti ako ih ima, ali se nije dao i sve je odlično prošlo. Sad kao i pre toga je u režimu 5km do posla i 5 nazad, u zeninim rukama. Bilo bi dobro uraditi veliki servis jer kod nas nije radjen. Ipak je godina proteklo iako je jako malo predjeno. Zimski set točkova je losnjikav, bar dve bi trebalo promeniti. Registrovan je do kraja Decembra, prenos bi trebalo uraditi svakako. I tako.. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2027 Napisano Avgust 28, 2024 Drug član, 1070 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Imam Kangoo-a sa ti motorm, od 2019. u porodici, od ulaganja set kvacila. Vrhunski brnzinac je u pitanju, verujem da je kod Twinga još bolja varijanta jer je dosta lakši. Od mene generalno (pričam za motor) ima ocenu 10! Godišnje predje u proseku 10-12000 km. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13331 Napisano Avgust 28, 2024 Ne silazi, 7517 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Twingo je kriminalno podcenjen auto. Karoserija odlično zaštićena od korozije. Ima čudnu formu, dođe kao mini MPV pa unutra ima mesta zaista puno za tako mali auto. Motor, apsolutno neuništiv uporediv sa Yarisom. Twingo je dugo bio kod nas dvorištu i to je bio auto sa najmanje problema i najjeftinijom vožnjom. Najjača priča, prodat je poznaniku. Čovek akademik nezainteresovan za vozila. Ne bi me iznenadilo da sipa tečnost za stakla umesto ulja. Jednom prilikom auto mu se pregreje se i stane. Mi ga odšlepamo, sipali mu antifriz, zamenili ulje i auto radi. Vozio ga još par godina posle toga. Tako da, od mene apsolutna preporuka za ovaj model. Felne su ti vrh, Intra T line, retke i skupe. Ja prodadoh perfektne sa autom onomad. Budala. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1881 Napisano Avgust 28, 2024 Drug član, 1255 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre sve si u pravu. Auto je bas neobičan i uprkos svojim malim spoljnim gabaritima, iznutra ima bas dosta prostora. Posebna je dimenzija voziti tako mali i zgodan auto u gradu gde svaki cm mnogo znači. Prvi dan posle voznje njega na dostavi, sednem u mog Grand Picassa i zakacim ga na neki stubić misleći da mogu da prodjem Felne su super i zato dajem opciju da se auto kupi bez njih jer ćemo verovatno uzeti Modusa, ako propadne moj tajni plan da ženu uguram u Hondu HR-V, koja se samo meni jako svidja 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1183 Napisano Avgust 29, 2024 Zainteresovan, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jeftino održavanje, pregledan, ok potrošač, pouzdan, idealan za lepši pol i početnike. Ova verzija sa 75ks mnogo žilavija od onog sa 58KS. Vozili smo jedno vreme verziju sa 58KS, samo novijeg, definitivno je baš za početnike i nekoga ko vozi lagan tempo. Ćale ga nije zadržao ni 3. meseca, a optimistično je mislio da njemu ne treba ništa jače. Jako lepo izgleda. Iskreno verujem da je među najboljima na oglasu. Srećna prodaja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5615 Napisano Avgust 29, 2024 Drug član, 2512 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, malitomic said: tu bi pokazao sve slabosti ako ih ima, ali se nije dao i sve je odlično prošlo. Nema twingo slabosti, za 6god dostave, 2 twinga, nikad problem nisam imao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Avgust 29, 2024 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Još je pouzdaniji onaj sa upola manje ventila. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1881 Napisano Avgust 29, 2024 Drug član, 1255 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na ukljucenju, auto je prodat Otišao u Rumu, u prave ruke 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2315 Napisano Avgust 29, 2024 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Kad pre....Nema veze, čekam neki Swift onda za ženu da naleti. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...