Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha Tracer 700 MT-07 Akrapovič 2019.godište 32k+ km

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 144 postova
  • Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC

Teška srca se rastajem od devojčice :(

Taman kad sam odustao od zamene u ovoj sezoni, registrovao, uradio servis... istrča GS i nisam mogao da odolim a mislim i da nisam pogrešio... posle prvih 1.600km na GS-u ova 2 motora su neuporediva...

Yamaha je sva uglađena, nežna, sve što treba da radi radi očekivano dobro ali joj nedostaje udobnost velikog broja kilometara u turi, dok je ova krava od životinje sve suprotno, trese lupa udara zvoni odzvanja ali i posle 450km u danu možeš (ili makar imaš utisak da možeš ako metneš čepiće u uši) još barem 150-200 :) tako da je u borbi za prostor u garaži pobedu definitivno odneo GS!

Na oglasu je uglavnom sve napisano, dosta o našem druženju i izazovima sam pisao i ovdi, a za sve što je dodatno potrebno od informacija - pitajte...

Za kolege sa foruma svakako je moguća i proba, dogovor i popust na licu mesta 👍

P.S.

Ako osvanem ujutru u temi "Nerealna cena motora..." i ako me pitaju... objasniću svoju kalkulaciju cene klot motora - estetika + oprema :)

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Yamaha Tracer 700 MT-07 Akrap, 2019. godište, Touring, vozilo prešlo 32394 km, Čačak. Cena 7.300 € - Motori - Polovni Automobili

• Sviđa mi se 6
  • Tužan 1
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1548 postova
  • Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita

Predobar text oglasa, slatko sam se nasmejao.

Srecna prodaja, yamahica je top

• Hvala 1

... ode cena dole :( sa svom opremom (osim maglenki) 7.500€ fiksno

• Drug član, 691 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu

Kolega samo strpljenja, osim ako nije hitno. Ja kada prodajem nešto spremim se psihički da će to trajati mesecima, sve što brže ode je čista radost. Nisam kupac, ali volim ovakve detaljne i poštene oglase. Da si stavio jednu rečenicu, verovatno bi te zvalo već više njih čisto informativno, ovako prvi koji pozove je upoznat sa svime, nije slučajno zvao i verovatno je on taj. 

Cena je isto bitan faktor. Ne kažem u smislu da ne vredi, već da 80% ljudi u zemlji nemaju toliko novca da daju za motor, sve da im daš i ovakav nov, samim tim je broj potencijalnih kupaca dosta sužen.

Samo lagano i srećna prodaja!

• Hvala 1

Hvala na rečima podrške :) 

Razmišljam još i o kombinciji zamene, da dam Fiat 500L 1.3 multijet 2016. i Trejsi za noviju Fabiu, Golfa, X1...generalno gradski auto...

Svestan sam bio i kada sam ga kupovao da nije "najpoželjini" model u cenovnom rangu :) tako da sam sa te strane miran.

Nekako mu dođe malo skuplji ili blizu novog kineza a prelazi budžet koji je najčešće do max 5k€ pa je ni tamo ni ovamo...

Znamo da svaka roba ima svog kupca, tako da samo vreme igra ulogu promenljive u toj formuli, srećom po budžet, odustalo se od nekih investicija pa u ovom trenutku nije ni frka da ode odmah (a i nadam se da će junior položiti za punu A pa da se i ne proda njemu će značiti do posla ima skoro 30km svakodnevno, jes da ga nije zaradio (pa ga neće ni ceniti) ali kakav bi ja to roditelj bio da deci ne pomognem kad god mogu :) ).

Najteže mi pada što nemam prostora, pa sad GS-a držim napolju a Trejsi u radionici pa kad dođe zima a ne proda se... biće to teška odluka koji će biti garažiran a koji pokriven pod nadstrešnicom :( 

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 783 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------
On 13. 8. 2024. at 10:03, Dudico je napisao:

Nekako mu dođe malo skuplji ili blizu novog kineza a prelazi budžet koji je najčešće do max 5k€ pa je ni tamo ni ovamo...

Ne bih bas poredio Tracer i njegov CP2 agregat sa kinezom. 🙃 Probao sam skoro novog Tracer-a 7. Agregat je fenomenalan sto po pitanju isporuke snage i ugladjenosti, sto po pitanju pouzdanosti, bulletproof. 🇯🇵

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Apsolutno se slažem da je neuporedivo :) 

CP2 agregat je po meni sve što treba prosečnom vozaču, dok me onaj CP3 baš baš baš privlačio ali ujedno i plašio... pa sam ipak odustao i ostao na 2 cilindra... doduše pogrešno postavljena ;) ali na nadasve udobnoj šasiji

Komentar je bio više iz ugla finansija... a složićemo se da je većini lakše uzeti novo na kredu nego za polovno otvarati slamaricu :) 

• Sviđa mi se 1

Oglas Up cena down 6.999 €

...nije zezanje... stvarno imam 1€ u metalu da vratim kusur ;) 

• Sviđa mi se 1
  • Haha 2

Izašao je na svetlo dana malo :) ali pade kiša kako smo zamakli iza ćoška :(

Uglavnom... sve fercera kao i uvek a gume drže kao po suvom :)

image.thumb.jpeg.14ee6a49d8d077b1b9f4e8d6fe2880f5.jpeg

image.thumb.jpeg.3d23acfbc34fe0098a1b67d50b56dbcc.jpeg

• Sviđa mi se 3

...upravo iskočio osigurač ( u vugla ) :)

Može zamena uz moju doplatu za BMW 1200/1250 GS/GSA 2015 - 2019

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

...i dalje je tu...usamljena trejsi čeka budućeg ponosnog vlasnika...

• Drug član, 1290 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2

Iz nekog razloga jako slabo interesantan motocikl kupcima. Ljudi ne znaju šta propuštaju…

Ja sam dobio svega jedan poziv za dva meseca. :D Ajde kontam cena možda pomalo sportska, ali tu smo da se družimo, pa se onda i vrlo lako dogovorimo… Nego kontam to je i dobro, na pola sam puta da odustanem od prodaje… :)

• Sviđa mi se 2

Verujem da je cenovni rang u pitanju... ko god ima toliko novaca verovatno će moći da se nategne za još malo za novo :)

Ja pregovarah za neku zamenu za triple black gs... nešto mlađeg od mog ali... situacija je bila beskompromisna tj. precenjeno-podcenjeno a oba na moju (duplu) štetu pa sam odustao... sada sam u fazi da može zamena i za keramiku, kotao na pelet, crep, izolacija, 2 japanske gejše i slično ;) 

• Sviđa mi se 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja