Alekre 12516 Napisano Jun 10 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta da kažem... Da se zamisliš uopšte što voziš motor. Ovi putevi sa duplim trakama su posebno opasni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15783 Napisano Jun 10 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Biker Boy je napisao: Info iz bmw viber grupe na pauzi na Zlatiboru jednom od kolega prišao je čovek koji je vozi hitnu pomoć koji ga je odvezao sa lica mesta, u stilu pazite se momci, i nije tačno da je bezao policiji vec ga je saobracajac par stotina metara pre sudara obisao i pokazao rukom da uspori kao kolega kolegu na motoru, policajac na motoru je video sudar u retrovizoru u autu su bile 3 starije gospođe, a ta starija koja je vozila auto je kucala poruku na telefonu i prešla u suprotnu stranu i očešala ga gde je došlo do sudara sa motociklom. Ako je ovo tačno, mogu misliti kako je policajcu. Da ga je obišao i zaustavio....do ovog ne bi došlo. Da ga nije obišao možda opet ne bi do ovog došlo, prošao bi kritičnu tačku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4422 Napisano Jun 10 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da ocenim , ali mislim da je bas ta krivina mesto gde sam pukom srecom/iskustvom izbegao tragediju, jer je mentol isekao duplu punu i usao u moju traku ( isao srednjom trakom ).. do udesa su falili centimetri , i bio sa zenom na motoru ( daklem , oba roditelja )... coveku trreba odrubiti glavu za to... @ProMaster , jel bese ta krivina , ti si bio iza mene ? 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1512 Napisano Jun 10 (promenjeno) Drug član, 955 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Mogao je on covek da ide i 20kmh, kada idiot(kinja) sece krivinu, dzabe sve. Volim da se vozim oko Golupca pa nadalje i najvise se plasim upravo idiota koji tamo redovno seku krivine, ne ni odrona, niti bilo cega drugog, nego njih. Promenio Jun 10 član Abi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8363 Napisano Jun 11 (promenjeno) Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Darko Mihajlovic je napisao: ne mogu da ocenim , ali mislim da je bas ta krivina mesto gde sam pukom srecom/iskustvom izbegao tragediju, jer je mentol isekao duplu punu i usao u moju traku ( isao srednjom trakom ).. do udesa su falili centimetri , i bio sa zenom na motoru ( daklem , oba roditelja )... coveku trreba odrubiti glavu za to... @ProMaster , jel bese ta krivina , ti si bio iza mene ? Da da, bukvalno to mesto u 10m... Scena kao iz filmova, u trenutku iskakanja BMW-a u tvoju traku, ti bežiš desno.. Sekunda i nema te... Tuga! Promenio Jun 11 član ProMaster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8426 Napisano Jun 11 4_tocka_i_karoserija, 1872 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ja, srazmerno tehnički mogućoj bezbednoj brzini, nigde sporije ne vozim nego na tim deonicama što s jedne strane imaju dve trake, a s druge jednu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Jun 11 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Bugari su taj problem rešili ili makar probali da reše na ovaj način. Deonica kroz kanjon reke Strume: 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Jun 11 Drug član, 4125 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan U CH na jednoj takvoj cesti su trake fizički razdvojili kao na autocesti.Bilo je često prometnih i ginulo se a spajala je dvije autoceste.„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 463 Napisano Jun 11 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan u Rumuniji su betonski zidovi visine 60-ak cm normalna pojava na ovakvim dionicama 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Jun 11 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Koji uzas... U Norveskoj sam isto video da se opasnije deonice odvajaju fizicki, ogradama, nema da mrdas ni levo ni desno iz svoje trake, a na svaih 100m imas ispust za SOS stajanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Jun 11 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas je zivot dzabe, a ograda je u nadleznosti opstine Čajetina,tj Uzica u stvari Nove Varosi. Ma to je medjunarodni put u nadlzenosti je puteva srbije. U stvari nema ni veze imaju liniju i to dve istovetne, sto bi se mi time bakćali. Rekli bi "nadležni" a mi moramo mnogo da se pazimo. Jedna idiotkinja letos kada sam se vracao iz CG preko Zlatibora je poootpuno ukocila (stala iznenada) u lakat krivini jer se uplasila slepera koji isto mota lakat iz suprotnog pravca. Video sam da je idiot i kocio sam na vreme, sreca da niko nije bio iza nas. Zene na putevima mogu da budu izuzetna opasnost. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11011 Napisano Jun 11 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan "Jedna idiotkinja letos kada sam se vracao iz CG preko Zlatibora je poootpuno ukocila (stala iznenada) u lakat krivini jer se uplasila slepera koji isto mota lakat iz suprotnog pravca. Video sam da je idiot i kocio sam na vreme, sreca da niko nije bio iza nas. Zene na putevima mogu da budu izuzetna opasnost." Slazem se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Jun 11 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Čika Srki nas brat Pančevac, uvek raspolozen, nasmejan. Preiskusan, bar 30 god staza i jedan od najboljih vozaca koje sam upoznao. Vozili se nekolicinu puta zajedno i mogu samo reći da je to jedna ljudska sudbina od koje se nije moglo pobeći, jer on nije gresio. Počivaj u miru brate 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Jun 11 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad sam video o kome se radi. Ja sam se vraćao kolima, a on me je obišao nekoliko km pre granice, i baš komentarišem sa suprugom kako čovek lepo vozi a vidi se da može i mnogo brže, toliko je siguran. Kasnije ga je zaustavila policija u nekom malom mestu pre Pljevlja (ograničenje 40 km/h). Posle sam ga video i na granici, gde je bio u grupi iza mene. Delovao je kao super lik, onako opušten. Neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7642 Napisano Jun 12 Drug član, 2920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prosto ne mogu da vjerujem, najezih se sad kada vidjeh o kome se radi! Tu ekipu smo sreli par puta i onda na granici sa Bosnom skupa cekali da predjemo. Bas do mene stajao i zezao se nesto s ovim mojima.Neka mu je laka zemlja Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 167 Napisano Jun 12 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće porodici i prijateljima. Imao sam čast da ga upoznam krajem prošle godine na Navaku, gde smo se lepo navozali. Nek su mu široki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2105 Napisano Jun 12 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Колеги, Господ душу прости, нека нађе мир и спокој,да вози неким другим путевима… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16901 Napisano Jun 13 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad tek vidim o kome se tačno radi... Tuga, tuga. Kolegu znam sa staze, bio je redovan na Navaku. Mogu odgovorno da kažem da se radi o iskusnom i dobrom vozaču. Imajte to na umu, vi mlađi koji čitate. Ako je to uopšte moguće, još mi je više žao. Baš, baš. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11011 Napisano Jun 13 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Na gornjoj slici ,koji je Srdjan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Jun 13 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, cezarpa je napisao: Na gornjoj slici ,koji je Srdjan? Desno skroz, u beloj majici, dosta stariji od nas, ali je bio večiti mladić u duši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11011 Napisano Jun 13 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Jel imao psa i istrcavao ga dok vozi bicikl oko narodne baste?Mislim da sam ga vidjao.Delovao mi je poznato na slici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Jun 13 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Da daПослато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...