Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki Gsxr 600 K8 Problem sa menjacem kada se motor zagreje

Recommended Posts

• U prolazu, 11 postova

Pozdrav bajkeri, zamolio bih vas za pomoc ako je neko imao slican problem...

Posedujem Gsxr k8 600 i imam problem sa menjacem, dok je motor hladan normalno salta normalno razdvaja sve odlicno radi, cim motor predje 80 stepeni menjac krene da glavi u prvoj brzini kada stanem u mestu bukvalo ne moze na gore dok ne upotrebim veliku silu i onda samo ode u drugu brzinu i ima onaj neprirodan zvuk kao da nisam ni stisnuo kvacilo, u neutral nema sanse da se ubaci , takodje kad je zagrejan motor i kad ga ugasim i odmah hocu da upalim dok je u brzini motor trzne napred kao da ne razdvaja dobro kvacilo dok je vruc... Ako je neko imao slican problem i resio ga zamolio bih ga da podeli svoje iskustvo... Hvala puno 😄

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 11 postova

Brate, nisam pokusaavao iskreno ali u voznji salta skroz normalno sa kvacilom problem je samo kad stanem u mestu onda zaglavi menjac bukvalno

• Drug član, 4744 postova
Pozdrav bajkeri, zamolio bih vas za pomoc ako je neko imao slican problem...
Posedujem Gsxr k8 600 i imam problem sa menjacem, dok je motor hladan normalno salta normalno razdvaja sve odlicno radi, cim motor predje 80 stepeni menjac krene da glavi u prvoj brzini kada stanem u mestu bukvalo ne moze na gore dok ne upotrebim veliku silu i onda samo ode u drugu brzinu i ima onaj neprirodan zvuk kao da nisam ni stisnuo kvacilo, u neutral nema sanse da se ubaci , takodje kad je zagrejan motor i kad ga ugasim i odmah hocu da upalim dok je u brzini motor trzne napred kao da ne razdvaja dobro kvacilo dok je vruc... Ako je neko imao slican problem i resio ga zamolio bih ga da podeli svoje iskustvo... Hvala puno
Без КАО, квачило дефинитивно не ради прописно.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

• Drug član, 2104 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0
Pre 1 sat, ReMa357 je napisao:

Hvala, stvarno nisam znao da ne radi kako treba dok mi niste rekli....

Ovo bi trebalo da zvuči kako,kao sarkazam ili.......

• Drug član, 2104 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0

Pa javili su ti se dva člana,od toga @Krokodilo koji je velemajstor za motore.Ako si očekivao da će neko konkretno da ti kaže koji deo je u pitanju,ovako napamet,to može samo inddijanski vrač,ili neki šaman.Ukazano ti je gde je problem,dal ti je ručica kvačila tvrda,dal proklizava lamela,dal je sajla loša,dal je trista čuda,ovako na pisanje,nemož brale.

Promenio član gebee&co
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 3

• Drug član, 1210 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Za početak, kad si menjao ulje poslednji put? Ali da, neće da može dijagnostika na daljinu.

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

• U prolazu, 11 postova

Brate kao i uvek posle svake zime pred pocetak sezone i u toku sezone ako predjem vise od 5k km, odrzavam stvarno motor savrseno sve na vreme, svestan sam ja da ne moze na daljinu da se vidi sta je nego sam samo hteo da vidim da li je neko imao slican problem, svakako motor ide kod majstora za 3 dana pa cemo videti sta se desava...

• Sviđa mi se 2
  • Haha 1

• U prolazu, 11 postova

Rekao mi je majstor da postoji mogucnost da je neki prsten koji ide izmedju lamele i korpe pretegnut previse i kada se zagreje motor da on hoce da pravi takav problem pa cemo videti...

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 986 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

Ali ovo ,,brate" mi zapara uši. Valjda postoji neka kultura pisanja, poštovanje sagovornika pa bio on i preko tastature... Ovako brate, druže i ostala skupina nepoznate rodbine mi se kosa podigne na glavi. Oprostili smo se polavekovnog drugarisanja (drugarica i drugova) sad je rodbina na redu 😅 

• -, 1746 postova
  • Motocikl: /
18 minutes ago, ReMa357 said:

Jeste na sajlu, pokusavao sam da zatezem i otpustam ako na to mislis nije do toga uvek isto bude

Jel odvaja drugacije kad prestelujes?

• Drug član, 4744 postova

Јамаха зна да има овакав проблем ако се претегне шраф унутрашњег дела корпе, тада треба да се мења звездаста подлошка иза. Сузуки је рецимо имун на ово али не значи да није могуче. Значи проблем је око корпе и тилико из кугле/искуства, за све подробније треба видети, пробати, опипати

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja