Sharky - Alex 6144 Napisano Jun 2 Drug član, 1770 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kolega i prijatelj je veceras izgubio centralni kofer (Shad) na Cukarici, kretao se iz pravca Obrenovca. Kod cukarice mu vozac iz auta rekao da mu je spao kofer, vracao se, setao ali ga nije nasao. Bitni su mu papiri iz kofera (punomocja, ostavinska i slicno) Nemanja 064 0533 350 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Jun 4 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Možda ima neke veze, isto je Shad u pitanju POLOVNA MOTO OPREMA | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 685 Napisano Jun 5 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Juce mi spade gornji kofer SW-Motech DUSC 41l, sumnjam na delu AP (obilaznice) izmedju Cukarice i iskljucenja za Avalu (1000 Ruza). Kretao sam se Ibarskom ka Bg i skrenuo odatle ka Nišu na obilaznicu. Sumnjam na tu deonicu jer sam odvrnuo gas malo preko 130 (jbg, sve znam... ) da produvam mashinu Pre toga ne verujem da je spao. Inace radi se o novom kacenju koje je SW-Motech prepisao od Givia za novu seriju Dusc kofera, isto kao Monokey. Sad da li je problematicno kacenje, jbg ne mogu da ih krivim, vozio sam brže. Kofer je bio prazan, imao sam samo u njemu onu vrecicu od kacige... Ako neko ima neku informaciju, cisto da pitam, vec sam ga prezalio... I nadam se da kofer nekome nije napravilo neki problem i stetu na vozilu. Zahvaljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...