dvlns 13987 Napisano Jun 4, 2024 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne placa Ducati Pramakove motore nego pramakni dorna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Jun 4, 2024 (promenjeno) Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan @ARESKoliko sam upratio dukati je da kažem više čoperastiji od honde Ugao viljuške ili veći međuosovinski raspon bar tako djeluje pa ne ulazi u oštre krivine kao nekad honda ali ove blaže kao da ne vidi..a markez je na kočenju honde bio i rosi(spuštena noga) i binder(sm zabacivanje zadnjeg) dok sad kao da se trudi da bude što više lorenco. Promenio Jun 4, 2024 član BRACO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Jun 4, 2024 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne placa Ducati Pramakove motore nego pramakni dornaA proizvodi ih Tomos mislim mašine, razvoj, materijali škart to fabriku baš i ne zanima tu je dorna . Kako kažu ne bi bogati bili bogati kad ne bi štedeli gde god mogu. Sad za dva tima sa gp24 treba da proizvedu 24 mašine ako imaju 6 mašina po motoru po sezoni. I još 4 satelitske gp23 X 6. Dukatiju je 8 mašina na gridu ubrzalo razvoj. Sad pred njima još samo 2 sezone sa ovim pravilima, od 2027 sve ispočetka. Što ne bi sad malo prikočili smanjili broj gp24 i gp23 na pola a uštedu usmerili u razvoj nove mašine po novim pravilima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Jun 4, 2024 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan O rake i trail ne mogu suditi jer je sa novim aero, oklop otisao ka hladnjaku pa mi svi deluju ruznjikavo, coperasto kako ti kazes. Mislim da je aero uneo velike izmene. Ne znam da li si provalio, ali Dukati ne nosi vise kasiku na zadnjoj viljusci (vise od godinu dana) koja je omogucavala vertikalni pritisak i zadnji tocak na zemlji. Meni ovo govori da je aero sa elektronikom odigrao veliku ulogu i da im nije potreban jer svakako stvara otpor a imaju grip i bez njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Jun 4, 2024 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, stilgar said: A proizvodi ih Tomos mislim mašine, razvoj, materijali škart to fabriku baš i ne zanima tu je dorna . Kako kažu ne bi bogati bili bogati kad ne bi štedeli gde god mogu. Sad za dva tima sa gp24 treba da proizvedu 24 mašine ako imaju 6 mašina po motoru po sezoni. I još 4 satelitske gp23 X 6. Dukatiju je 8 mašina na gridu ubrzalo razvoj. Sad pred njima još samo 2 sezone sa ovim pravilima, od 2027 sve ispočetka. Što ne bi sad malo prikočili smanjili broj gp24 i gp23 na pola a uštedu usmerili u razvoj nove mašine po novim pravilima. A da zaboravio sam da je razvoj za satelitske poseban. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Jun 4, 2024 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Jun 4, 2024 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan I onaj potez od prve do trece krivine(s.donato,luko,p.seko)su šikane, ubjeđen sam da oni moto3 idu brže od ovih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Jun 4, 2024 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Ninja66 said: E ovde ja mislim da lezi kljuc cele igranke 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1685 Napisano Jun 4, 2024 Drug član, 2286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan A sta ako se ne dogovore x) Dukati ostane bez sve trojice )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Jun 4, 2024 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nista onda ce da ispromovisu Aldegera i da kazu da je to plan za budućnost 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Jun 4, 2024 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, dvlns said: E ovde ja mislim da lezi kljuc cele igranke Koga vidiš u Lenovo VW? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Jun 4, 2024 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se iznenadio cak i Morbidelija da gurnu ili Bezekija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Jun 4, 2024 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A MM ostaje u Gresini sa kao factory ride? Druge opcije nema... KTM na sva usta zadržava Bindera uz Acostu, Aprillia nažalost otpala ko opcija, Japanci go qrac... siroče, niko ga neće kljakavog! Možda je vreme za Kawasaki ili BSB. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Jun 4, 2024 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da i KTM tvrdi pazar makar onaj deo para koji bi oni morali da daju. Ne znam do sada za primer da je neki vozac sa Red Bull ugovorom presao na Monster i obrnuto. Ne kazem da nije samo ja ne znam a i za sve postoji prvi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4415 Napisano Jun 4, 2024 Svrati cesto, 3538 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, severian je napisao: Meni deluje da je bilo više nego jasno šta Dukati hoće. Martin u fabriku, Peko ostaje, a MM sa gp25 u Pramac. Pa obećali su već mesto martinu bili. I onda je iskusni mačor odigrao neku svoju igru, iz samo njemu znanih motiva i ubacio Dukatiju klip... Javno poručio da Pramac ne dolazi u obzir (oštrina izjave je prenerazila pramac do tačke da su javno zapitali zašto tako) i da hoće (pazi genijalne formulacije!) "fabrički motor" (pretnja ktm-om i otvorenim mestom u apriliji, dakle ne praznom puškom) ili da mu daju gp25 "tamo gde se već dobro oseća" (gresini). I klip mu uspe, ne što su ga želeli u fabrici, nego što nisu bili spremni da ga izgube, a ni da daju gp25 Gresiniju (e, ovo mi je prava mistarija zašto ne! Možda neki jaki ugovori sa Pramacom, bog sveti zna). I onda razjebu sve, martin poludi i za dan ode, Pramac besan... Uglavnom, 93 je maher psiholoških igara, bogami i većeg kalibra nego 46. Okrenuo je naglavce najjači tim za 7d. DORNA i timovi zajednicki rade na pravljenju para. Sedi neki direktor Liberty Media ili kakvu vec funkciju ima i pita savetnike kako zaraditi jos para. Sto vise konkurentnih timova i vozaca. Ima li neko posebno ime? Ima par mladjih vozaca i jedan legendarni. Moze li on jos da se nosi sa ovim mladjim? Moze ali nema masinu za to. Dajte mu je odmah. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Jun 4, 2024 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Taman!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Jun 4, 2024 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, dvlns said: Ja mislim da i KTM tvrdi pazar makar onaj deo para koji bi oni morali da daju. Ne znam do sada za primer da je neki vozac sa Red Bull ugovorom presao na Monster i obrnuto. Ne kazem da nije samo ja ne znam a i za sve postoji prvi put Tvrde pazar tvrdeći Binder ovo-ono? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17611 Napisano Jun 4, 2024 Integrisan, 8355 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, stilgar je napisao: Markez je sa svojih 6 doneo hondi takvu dominaciju da su ostali mogli samo da maštaju. Što ducati ne bi hteo isto to, Pa dobro, i dugotrajno mleko ima neki rok trajanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Jun 4, 2024 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Posle svakog napisanog ili pročitanog posta idem na Crash.net da vidim dal ima neka vest. :)) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Jun 4, 2024 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Išao bih na GPone al nisu dobro povezani u Stuttgartu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16021 Napisano Jun 4, 2024 Ne silazi, 1175 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel dolazi neki omladinac iz moto 2 sledeće sezone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Jun 4, 2024 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, to crank said: Tvrde pazar tvrdeći Binder ovo-ono? Pa ono kao mi imamo Bindera ako hoces KTM dacemo ti njegovu platu max ne moze i plata i sponzori i fabricki bajk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Jun 4, 2024 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, dvlns said: Pa ono kao mi imamo Bindera ako hoces KTM dacemo ti njegovu platu max ne moze i plata i sponzori i fabricki bajk Mislim da plata ne igra apsolutno nikakvu ulogu! Vrv se pravi da ga zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2434 Napisano Jun 4, 2024 (promenjeno) Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Jun 4, 2024 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1685 Napisano Jun 4, 2024 Drug član, 2286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je Dukati u uzasnoj pregovarackoj poziciji prema 93. Ima 93 da iscedi sve zivo i nezivo iz njih sada... Zato tako dugo nema objave. I treba - kada su se tako odnosili prema drugima sada ce ovaj da im naplati sve sa kamatom. Ima bre Repsol da bude sponzor Ducatija sledece godine x))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...