Blaza 9623 Napisano April 14 (promenjeno) Ne silazi, 2266 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan POGINUO MOTOCIKLISTA KOD TOPOLE: Teška saobraćajna nesreća u Krćevcu, sudarili se auto i motor, nesrećni čovek podlegao povredama WWW.KURIR.RS Jedna osoba stradala je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u... Teška saobraćajna nesreća u Krćevcu: Poginuo motorciklista kod Topole WWW.RINA.RS Regionalna informativna novinska agencija Promenio April 14 član Blaza 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9623 Napisano April 14 (promenjeno) Ne silazi, 2266 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Na forumu Motomanijaci pročitao sam da je reč o Milošu iz moto kluba Arhangel, Smederevo. Mlad momak, tuga .. Moje iskreno saučešće. Promenio April 14 član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 828 Napisano April 14 Zainteresovan, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sudeći po motoru, bio je jak udarac. Iskreno saučešće, nek mu je laka zemlja Kolege, čuvajte se i obazrivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
6.5 Creedmoor 106 Napisano April 14 U prolazu, 65 postova Motocikl: Honda VFR 1200 DCT Africa 1100 DCT BMW S1000RR M Yamaha Xmax 400 Yamaha Nmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pretuzno. Iskreno saucesce. Juce sam bio u nekom restoranu na Ibarskoj, kod Meljaka. Ljudi moji, preko 50 motora je proslo za dva sata, niko od njih nije isao ispod 130 cak i u grupi kolege na GS-u, Afrikama, Multistradama... A bas tu za vikend sve krcato, pecenjare, restorani, samousluzne autoperionice, milion vozila na putu, los pregled, hiljadu nekih skretanja i ukrstanja, i opet ljudi voze prebrzo kao da su sami. Ne moralisem, znate i sami da besumucno gazim masine, ali zna se gde za to ima prostora i mesta, a gde treba voziti po ogranicenju, a nekad i ispod toga... 5 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7749 Napisano April 14 Drug član, 808 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Videh u Viber grupi ovo. Deluje da je slila s lica mesta... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1490 Napisano April 14 Drug član, 572 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, the_doctor je napisao: Videh u Viber grupi ovo. Deluje da je slila s lica mesta... Sad gospoju u zatvor za ubistvo sa predumišljajem. Al svi znamo da od toga nema ništa, nije ga vidjela, majke joj njene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duća94 13 Napisano April 14 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, admiki said: Sad gospoju u zatvor za ubistvo sa predumišljajem. Al svi znamo da od toga nema ništa, nije ga vidjela, majke joj njene. Zavisi i od brzine kojom je kolega išao. Ne umanjujem ničiju krivicu, ali treba znati i biti oprezan. Brzoj vožnji nije mesto u javnom saobraćaju! 5 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7162 Napisano April 14 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan .. Slava mu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano April 14 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da znam o kom motoru se radi. Viđao sam ga, moji drugari su ga znali. Pokoj mu duši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanY 41 Napisano April 14 (promenjeno) U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan BS6 Prijavi odgovor kao problematičan Zateko sam se na licu mesta. Kaciga na jednoj strani rezervuar odkinut od suzukija na drugoj strani. Usput jos par situacija,kolege ka Mladenovcu pun gas na punoj liniji preticu sleper u koloni vozila,vozac prvi siguran u svoju voznju ali drugi nesesiguran hoce da prodje nece na kraju pretice i opet pravi situaciju za novi kontakt sa putnickim vozilom. Mozda ko zeli da vozi pun gas poseti malo Navak da se uvoza uziva u carima staze a ne ovako. Ovo nema mozda veze sa ovom situaciom,zapazanja nakon toga. Slava mu… Promenio April 15 član IvanY 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16540 Napisano April 14 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Smanjite gas. Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko2 2 Napisano April 14 U prolazu, 22 postova Lokacija: Brvenik Motocikl: Bmw K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano April 14 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ово је у селу Крћевац, леп правац, врло блага и прегледна лева кривина у смеру ка Тополи. Возач бубе је очигледно занемарио мотоциклисту и скренуо лево на то стовариште. Ужас, нек му је покој души. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9573 Napisano April 14 Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici, šteta za izgubljen mlad život. Očigledno je kolega bio brz ali je imao prvenstvo. Kada bi se napravila neka statistika za vozače automobila koji su ubili motociklistu mislim da bi 80% bile žene a ostatak dede... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1518 Napisano April 14 Drug član, 956 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Kako napisase, isekla ga je skrenuvsi na stovariste. Otkada mi se slicna situacija odavno desila i to dok sam isao 70kmh i ne bih bas krivio motoristu za brzinu, jednostavno su bahati i "jaci" i boli ih dupe, a ne da ne vide. Uzasna nesreca, coveka vise nista ne moze vratiti. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11028 Napisano April 14 Ne silazi, 2195 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Bleje okolo,a motocikl ima manju siluetu.Samo mu far koji bljesti vidis.Jos zensko,ako je bila na telefonu sa naocarima za sunce.To joj smanjuje vidno polje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4246 Napisano April 14 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Tužno, pretužno... Jedan mlad život ode u nepovrat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7749 Napisano April 14 Drug član, 808 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Suzdržaću se od bilo kakvih komentara... 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano April 14 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Uh, jak udarac, strašno..Saučešće porodici :mobilizator: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2619 Napisano April 14 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Strahovit udarac... nije dobro procenila koliko brzo stize i samo je smotala da skrene, zene su i ovako pogubljene u vremenu i prostoru. Iskreno saučešće porodici i prijateljima... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano April 14 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kriva je kao jedan i jedan. Nesrecni kolega je isao bas brzo. Takvo dvoje u saobracaju otvaraju nove teme u ovom delu foruma. Moramo voziti sporije,i pokusati makar na taj nacin sacuvati glavu. Ovakih oduzimanja prednosti je bilo i bice,i ja sam imao udes bas zbog toga. Sreca nisam isao brzo pa su samo koske popucale,i Bogu hvala zarasle. Saucesce svima koji su poznavali momka. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1470 Napisano April 14 Drug član, 835 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Momak je bio kao raketa, nije pratio situaciju, ona je usporavala odavno sto se jasno vidi. Nije opravdanje za nju, samo kazem da je se jasno moglo naslutiti da ce da skrene. Tu mora sirena da radi i oduzimanje gasa cim uocis nesto sumnjivo. Isekla ga je neporezno, ili nije gledala ili je lose procenila njegovu brzinu. Dzaba sad sve, lako je biti pametan iz fotelje. Bog da mu dusu prosti i siroki mu putevi nebeski, a svi mi ostali pamet u glavu i voznja rezonom a ne srcem. 2 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16540 Napisano April 14 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo da je kolega iza njega poprilicno usporio i obisao auto. Ili se sporije kretao ili je oduzeo gas ranije jer je naslutio sta moze da bude. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5029 Napisano April 14 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su neverovatne situacije. Ona je morala da vidi njega, ali i on nju...A desilo se kao da niko nikoga video nije...Povratka nema, ode necije dete...Saucesce porodici. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1518 Napisano April 14 Drug član, 956 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Biker Boy said: Strahovit udarac... nije dobro procenila koliko brzo stize i samo je smotala da skrene, zene su i ovako pogubljene u vremenu i prostoru. Iskreno saučešće porodici i prijateljima... Nije ona ni pogledala, ni zastala, nista. Nije ni on isao 50, ali ona bi isto uradila ma koliko on ili bilo ko da je isao. Takvi staju jedino kada vide kamion koji je "jaci". 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...