mradomir 3048 Napisano Maj 21 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne igramo gluvih telefona pročitajte zadnjih par strana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 385 Napisano Maj 21 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 362 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Peda motocikli mi jedini izgledaju kao da se niko inzenjerski posebno ne bavi njima nego sklepaju... kao da izgleda u trendu sa ponudom ostalih brendova...Ono...pali,vrte se tockovi i td... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1674 Napisano Maj 22 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...to misliš zbog par modela,jedan od njih je i onaj od 125 i 250 sa ful oklopima...Tim modelima mora da se radi nulti servis posle 1000km,pregled u 99 tačaka,ubacivanje gumenih podloški,filca,sunđera... Ovo se vidi sa slike da je totalno druga dimenzija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 385 Napisano Maj 22 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 362 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Drugar koji se amaterski bavi i popravkom motora je dobio neki skuter peda faktički nov,ali mu istekla garancija kojem je amort udarao u nešto što ima veze sa dovodom goriva ili samim karburatorom pa nije mogao da upali...jedan primer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4665 Napisano Maj 22 Drug član, 3583 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Peda nije proizvođač, nego lepe etikete na razne kineske proizvode iz Zongshen grupacije. Može da se potrefe razni parametri, pa da motor bude dobar (za te novce), ali najjeftiniji skuterići koji koštaju nešto preko 1.000€ u prodaji kod nas, nisu baš dobar primer. To smešno malo košta u nabavci, tj. iz fabrike, i pravo je čudo da uopšte radi Sve u svemu, ne mogu se upoređivati babe i žabe, bez obzira što nose istu nalepnicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5783 Napisano Jul 8 Drug član, 1364 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Novi Sad Peda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 928 Napisano Jul 8 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Baš me zanima da li je i jedan prodat za 5700e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan SD 63 Napisano Jul 8 U prolazu, 60 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, JunioR. je napisao: Baš me zanima da li je i jedan prodat za 5700e I meni deluej da je cena prejaka za PEDA marku . Za malo vise novca vec ima masina s proverenim agregatima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3048 Napisano Jul 9 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan @slave74 jel ima neki za probnu vožnju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5783 Napisano Jul 9 Drug član, 1364 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, mradomir said: @slave74 jel ima neki za probnu vožnju? Ne znam al sumnjam. Pozovi ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 385 Napisano Jul 9 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 362 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan On 5/2/2024 at 2:02 PM, gebee&co said: Slikao danas u Jagodini.Porilično ozbiljnije izgleda od Tek250,i ovo su 250-ice. Ovo je onda RX 3 250 ccm... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 385 Napisano Jul 9 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 362 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan 400 ipak i ne izgled tako lose ali cena je uzas...bila bi ok da ide i set kofera pride. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7867 Napisano Jul 9 Drug član, 2081 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ebi ga,uklopili između kubikaže,takve i cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkezx 38 Napisano Avgust 18 U prolazu, 92 postova Lokacija: Zemun Motocikl: S-M3 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci niko ni kupio, ni slikao u radnji a kamoli vozio!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan555 1 Napisano Avgust 21 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo je drugar pre 3 dana, probso sam i ja zaista je odlican. Ja imam XDV 300 skuter i isto sam prezadovoljan. Zaista ne zaostaju za zvucnim imenima, kome smeta ime neka kupi Ktm. Inace svi RX modeli se rade u Zonsen fabrici koja je delom vlasnik i Piaggia, a Zonsen fabrika je druga u Kini po velicini i prodaji motora. Ps imaju rx401 test vozilo, samo traze dozvolu na uvid i depozit naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan555 1 Napisano Avgust 21 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 7. 2024. at 11:18, slave74 je napisao: Ne znam al sumnjam. Pozovi ih. Imau Beogradu i NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkezx 38 Napisano Septembar 15 U prolazu, 92 postova Lokacija: Zemun Motocikl: S-M3 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkezx 38 Napisano Septembar 15 U prolazu, 92 postova Lokacija: Zemun Motocikl: S-M3 Prijavi odgovor kao problematičan Cena u bg 5900e sa 3 kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...