MIHA 8 Napisano Februar 5, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan a sta mogu stavit u one police mozd da svercam sarafe i matice i slicne pizdarije da dilam travu heheh ;D ma dosta je to cvrsto napravljeno dok sam to pocupo van malo sam se namucio upotrbuo sam i pilu za zelezo i razna kljesta hehe jedino sto mi je sam onak moze bit problem morat cu ih malo povuci nazad ak mislim jos kog vozit a zena mi se napalila da ce ove sezone ic samnomn po susretima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Februar 5, 2009 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlično Miha! Što kažu drugari, obavezno slikaj sve faze akcije, meni se tvoji koferi baš sviđaju, možebiti da bi i na mom TA lepo stajali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 5, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Onda oblozi unutrasnjost tankim sundjerom (spuzva) da ne lupaju metalne stvari i tome slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 5, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ma tu cu ja vozit robu pice jelo i zak to alat ide u onaj gornji kofer a ove cu stavljat sam kad budem iso ne dalja putovanja ono na dva i vis edana da mozda nalepim neku spuzvu al neku tanju da mi ne zauzima prostor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bas ce ti dobro doci kada budes dolazio na MZ skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 6, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan joj bas bi volio dojt al znas malo me trta ipak ide m u srbiju znas na sto mislim jeb neznam a i svojima moram nesto moram smuljat da idem na neki susret al posto svakak ima plan ici nekak mi on daje vece izglede da cu se odlucit na put ipak smo dvojca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Svakak ima iskustva on je dolazio par puta...Najbolje sa njim!! Lepo bi bilo da dodjete! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 6, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ko sto sam vec reko, dogovorimo se, nadjemo se na auto putu kod skretanja za Sabac, i nemas nikakvih problema ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ovak bi to nekak trebalo izgledat nagrubo crno nosac crveno kofer žuto mozda stavim neku sipku cca 8 mm iza zadnjeg tocka da mi nosaci nebi bjezali prema tocku ili usljed pada da se previse ne pomotaju al to cu jos vidit kad pocnem radit kolko ce bit cvrsto ovo dno od nosaca bi napravio od vinkla onak da mi kofer sjedne u folc i sa zadnje strane st probusit dvije rupe i stavit saraf cca 8 mm il veci sa obadvije strane stavit siroke podloske i na nosacu napravit ovak nest da samo stavim saraf u ovaj utor i zasarafim također cu radit i novi nosac za ovaj zadnji kofer jel mi stari dosta slab i kompliciran za skidanje jel sam ga napravio na brzinu radi jednog izleta sam kad stari zavrsi sa svojim projektom pa d adobilam aparate na raspolaganje krecem na posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 9, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dodaj mu jos jedan drzac do zadnjih fuzastera : Mislim - po jedan sa svake strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan da zaboravio sam to mapisat dada napravit cu i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ev poceo sam radit nosace na cega bi se nosaci trebeli kacit tj nosac nosaca hehe okviri kofrra na njoma ce se kofer drzati treba ih sam o povarit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 12, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan A zasto nisi to probao da pravis od Aluminijuma?? Recimo od onih stolica sa platnom, verovatno ima negde stare polomljene.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 12, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan mz a mejstore nije ti losa ideja al treba znat varit aluminij ai nevjerujem da se moze s obicnim aparatom za varenje ma ovo sve je tesko mozda 4 kg uzeo sam onu čet cjev 14 x14mm 3m = 3 kg da sam mjerio nebi bio tocniji ostalo mi par cenata viska i jos par ovi komada vinkla i fleha koji su u vr gleve teski 1 kg i to je to jednom cu to sve bas vagnit pa stavim na net kolko je tesko nego evo kak radovi napreduju nagrubo je vecina gotovo sam jos sitnice oko kacenja kofera i farbanje na ovoj zadnjoj slici malo izgleda grbavo al nije neg mi rep bjezi malo uljevo ove plastike ;D al meni jae zakon ispalo to sve a i svi kolege koji su mi srali za moj plan sad kad su vidili slozili su se da je zakon stvar znam da bi neki majstor napravio to bolje i preciznije ravnije itd al jeb ja sam pocetnik u tome al svedno sam sretan sto sam uspio ovo napravit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 12, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, Miha! Najbitnije je da kad pogledaš ono što si napravio imaš osmeh zadovoljstva na licu! A što se tiče aluminijuma, on ne može da se vari običnim aparatom. Potrebni su MIG ili TIG aparati (može da se nađe objašnjenje na netu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 12, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ma znam zato i kad mi nest ode od aluminije nosim jednom tokaru da mi zavari ma da buduci punac mi je ono mislim tokar bravar biker i slic al nevolim bas iamt posla s njim ono nemam nikakvo lose misljenje o njemu al tek sam mu sa kceri pol god hehe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 12, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Čuvaj ćerku- trebaće ti tata! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 12, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ti je super ispalo, tek sad kad je montirano vidi se koliko je dobro. Mozda jos samo da nadjes neke gumice da mu stavis na spoju kofera i poklopca - da ne pusta vodu i da ne ulazi prasina. Mozda bi mogle one samolepljive za vrata u kuci sto se prodaju, ili ako ima neki zleb da ubacis gumicu od ventila za biciklu - nadje se ponekad da se kupi na metar . Slikaj i kad montiras top kejs da vidimo kako to zajedno izgleda ( slikaj i sa strane ). Ona nalepnica ispod tablice ti je do 00 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan a neznam polit cu ga jednom namjerno vodom pa cu vidirt dal pusta sta ??? ma ima ti on na sastavu onak ko neki folc ovak nesto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Miha! Htjeo sam ti napisati da će nosač biti preglomazan i onda vidim zadnju sliku, kad ono sve na svom mjestu. Samo, zašto si kofere onako unazad pomaknuo, hoće li zadnji kraj biti u stanju izdržati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bravoooo miha... Meni ovo izgleda super, bas mu lepo cuci? Nego jedno pitanje, na jednoj od slika sam video da ti je rezervoar crvenkaste boje a kasnije plav?? O cemu se radi jel' ovo plavo samo maska koja se stavlja preko originalnog rezervoara?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan svakak : da znam neznam kak ce se ponasati u voznji al vidi cu jos znas skak ja imam prednje nozice na mjestu org zadnji nozica a zadnje su mi na osovini zadnjeg tocka a i ove god moram zenu vozat po susretima pa di ce noge stavit ;D picaso: da rezervar je crveni orginal a preko njega idu ove plastike tj oklop ev slike oklopa van motora on se sam nabije na motor odozgo bez jednog sarafa i malo je preuređen zadnji karaj imam i malo stolerije na motoru ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan e majstori kak to sad sto bolje ofarbat a da ne nosim limaru ??? ono temeljna boja pa poslje crnim sprejem il imate bolju ideju al ono sad da me ne izađe farbanje skuplje od cjelih nosaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Najbezbolnije(po dzepu) je osnova pa crni sprej!! 2-3 ruke i bon-bona...! Neces valjda i kofere da farbas ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ma nisam lud bas su lepi ovakvi znaci kazes temeljna i dva sloja spreja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...