NIKOLA 1 824 Napisano Mart 19 (promenjeno) MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je bukvalno kao nov ! Nema ni jednu tačku na sebi, ni jednu ogrebotinu, radi kao sat, u vožnji utegnut, sve tačno. Odradjen kompletan servis jesenas ! Lepo ide a troši baš baš malo od 3L do max 4L goriva. 2017god, restajling model sa led svetlima, novije plastike , bolje ogibljenje, novija instrument tabla..... u odnosu na stari model. Kupljen je u Hondi Stojanov u Novom Sadu, ja sam drugi vlasnik. Motor je prešao pravih 15300km, još uvek su fabričke gume na njemu ! Motor se slabo vozio to je i razlog prodaje, registracija istekla, odjavljeni tablica i saobraćajna ! Uz motor idu povišeni vizir kao i fabrički, nosač kofera i kofer, fabrički alat..... Cena : 6200e Tel : 0641780510 Više slika ima na polovnim automobilima! http://www.polovniautomobili.com/motori/23629588/honda-nc-750-xa Promenio Mart 19 član NIKOLA 1 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22008 Napisano Mart 19 Integrisan, 9500 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kao lutka Nidzo! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 824 Napisano Mart 27 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 5990e Mogucnost prevoza motora buducem kupcu ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22008 Napisano April 1 Integrisan, 9500 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Rezervacija za mene do veceras! Ovo se ne propusta... Da vidim cas sta cu sa tigrom (Kaze Marina "Dva motora, jesi li ti normalan covece ") Javljam Nidzo do 18h, racunam da cu do tada moci novog vlasnika za macku naci. 5 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 824 Napisano April 3 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hondica dobila novog vlasnika ! 24 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22008 Napisano April 3 Integrisan, 9500 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bilo mi je zadovoljstvo, Nidza kolos, div od coveka! 12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2854 Napisano April 3 Drug član, 1693 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti bude visak taj lonac da mi das 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22008 Napisano April 3 Integrisan, 9500 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam u vidu ako ga zamenim! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9796 Napisano April 3 Ne silazi, 2276 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Čestitke !!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2989 Napisano April 3 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom nova makina Nešo.Naravno da ćemo pratiti Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22008 Napisano April 3 Integrisan, 9500 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je sve pokriveno, dugo je kod Darka ovaj model... Ako naletim na nesto interesantno ja cu kucnuti! Hvalaaaa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3480 Napisano April 3 Drug član, 1105 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Brinuo sam za tebe ali sada mi je lakse Neka je sa srecom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15856 Napisano April 3 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Verujem da je sve pokriveno, dugo je kod Darka ovaj model... Ako naletim na nesto interesantno ja cu kucnuti! Hvalaaaa BeZzzz obzira, meni milina kad vidim radove, čitam.....samo udri sa što više detalja. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3480 Napisano April 3 Drug član, 1105 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Tebe nesto nema da udaras a tvoje majstorije se citaju tako sto se zeni usta prelepe da ne prekine slucajno umetnost 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15856 Napisano April 3 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Biće, vreme mi nije saradnik trenutno. Mnogo sati provedem u radioni + radovi oko kuće + posla oko 2 skolarca = ne znam vrlo vrlo često di mi dupe a di glava. Tako mora i ako bi voleo drugačije biti, ali svemu jednom dodje kraj 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...