alamunja 2472 Napisano Mart 14 (promenjeno) Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par meseci, drugar seta i snima neki otpad u Johansburgu, pobacani motori... i snimim u svom onom krsu KACIGU. Sjebana, ali Jeb's. Stigne ona iz JAR u Bocvanu, pa odatle u Svicu, posto ne idu paketi za Srb i na kraju u Mitrovicu. Promenio Mart 15 član alamunja 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2472 Napisano Mart 14 (promenjeno) Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam da je peskarim. Prvobitna ideja je bila da skinem kalup i odlijem je od Karbona, ali to bi pomerilo mnoge zapocete projekte, a nije neophodno. Za one koji imaju ispod 50-60 godina, osamdesetih je ta kaciga bila toliko skupa da je bila apsolutno nedostupna. Samo Simpson joj je parirala po ceni. Inace dizajn je iz 1974 i proslavio ju je Clay Regazzoni, vozac formule 1, koji je vozio od 1970-1980. Promenio Mart 14 član alamunja 28 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2472 Napisano Mart 14 (promenjeno) Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Neki polustari Subert je bio donor stiropora, unutrasnjosti i kaiseva. Vizir je jednostavan, iseci cu ga na laseru, a kopce za vizir sam izlio od karbona. Otprintao sam kalup i nije ispalo lose. Saraf sam takodje napravio od karbona. Nisam printao navoj nego sam ga urezao u ABS nakon printanja. Tako navoj ispadne ostriji i jaci. Promenio Mart 14 član alamunja 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2472 Napisano Mart 14 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Ostao je jos vizir i novi kederi. 54 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Mart 15 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno... Svaka čast!Sent from my M2101K9G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1418 Napisano Mart 15 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast izgleda brutalno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 169 Napisano Mart 16 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti se divim... Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solidSnejk 100 Napisano Mart 16 U prolazu, 40 postova Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Vrh izgleda! Kako pravis natpise, neki plotter ili (nisam previse upucen) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2472 Napisano Mart 16 (promenjeno) Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, solidSnejk je napisao: Vrh izgleda! Kako pravis natpise, neki plotter ili (nisam previse upucen) ? Kater za vecinu stvari, a laser sa sitno. Sablon folija je gumenasta i kater ne moze da lepo uradi ostar ugao. Sitne crne tackice na ovoj kacigi kater ne moze da napravi. Farbam, ne lepim nalepnice. Promenio Mart 16 član alamunja 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4246 Napisano Mart 16 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Držao je u rukama osamdeset neke. Bilo mi smešno-"jebs"... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano Mart 17 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na ovome. Ja sam zinuo do poda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2472 Napisano Mart 24 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Svega ovoga oko kacige ne bi bilo da nije dosla Katana i ubacila me u vremeplov. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Mart 24 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Pitam se kako li ce katana uskoro da izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2472 Napisano Mart 24 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Trebala je ovako dok nije dosla, a za sada mi je lepa kakva jeste. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Mart 24 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo, umetnicki sredjena kaciga! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rkekoke 103 Napisano April 4 U prolazu, 71 postova Lokacija: BG-PA Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2472 Napisano April 7 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Musterija je razbila novu KBC kacigu, popravka nije bila moguca, a bilo mi zao da bacim, pa je unutrasnjos lepo legla u Jeb's. Stiropor sam uzeo od Schubert S1, Malo obrusio gde je bilo viska i polepio. Kaisevi su isto od Schuberta. Prvobitna ideja je bila da skeniram glavu i kacigu i da na 3D stampacu isprintam sace od TPU filamenta. To je neka vrsta gume. Vidim sada sedista na biciklovima stampaju na istu foru. U realnosti imam toliko posla da sam jedva i ovako zavrsio. Vizir(e) je uradio Ivan. Velemajstorski. 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 591 Napisano pre 19 sati Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Evo je u radnji.Podseca na neka stara vremena.Samo školjka.Unutrasnjost nema i u fabričkoj boji.Dobio sam ideju da je sredim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...