Bokes 3069 Napisano Mart 8 Drug član, 1083 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 569 Napisano Mart 9 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Provjerio i ja ovde u Kopru,u S i M veličini ima samo ova jet koju tražiš u ovoj boji. Veće su crne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Capuera 0 Napisano Četvrtak u 04:31 (promenjeno) U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, prodajem dve jet kacige iz Lidla. Nisu nošene uopšte jer sam odustao od kupovine motora. Stajale su mi u svojim zaštitnim vrećama u plakaru u stanu. Obe su S vel. Cena po komadu : 3900 din. Kontakt : 0606222511 Beograd, može i lično preuzimanje. Promenio Četvrtak u 04:37 član Capuera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 747 Napisano Četvrtak u 08:53 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ehh da je M .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 157 Napisano Četvrtak u 09:01 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Za vespu dusu dale...Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...