Vojkan 236 Napisano juče u 07:06 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak @TAZZ Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 1018 Napisano juče u 07:19 Sindikat Samostalni Jahač, 387 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak želim i tebi i tvom atu @TAZZ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1557 Napisano pre 20 sati prisutan, 1210 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak.. Fizikalna, lagano.. Desi se , teško da je bilo kod od nas imun na ovakve stvari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
j1ggy 59 Napisano pre 18 sati U prolazu, 34 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak... Ja se vise sad pazim tih sporih manevara kada je na putu bilo sta, sto ne bi trebalo da bude. Pre dve veceri, vozim kroz naselje i idem mozda 40 km/h. Izlazim iz krivine i prilazim nekoj radnjici i vidim neki uzduzni trag po putu, koji vodi bas sa njihovog parkinga. Posto je tu lepo osvetljeno, prikocim malo i vidim izlazi klinac na bajsu odatle i samo tras(!) na asfalt. Usporim da vidim sta je, kad ono - nekom otisao karter i prosulo se nekoliko litara ulja po prilazu i celom putu odatle pa nadalje u duzini od bar 500 metara. Da nisam video klinca da je pao, ne bi mi ni palo na pamet da je ulje i ko zna sta bi bilo. Tek sutradan su sve ocistili i sredili... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1488 Napisano pre 11 sati Drug član, 1122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Atu nije ništa.Ja posle operacije i 6 nedelja mislim da ću biti dobar...Da li ću uspeti ove sezone na motor, nadam se da ću moći, ali to zavisi od oporavka i još dosta sitnica. Motor može sad na put oko sveta, nema nikakvih posledica. Kao što rekoh, Volja Božija tako da bude, i bi tako.Sent from VOGE DS900X using ChinaTech 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...