Gordak985 2459 Napisano Septembar 13 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Baksuzzzzzzz... Vredi li ga kupovati, niko se ne oglasava?Nema ni jedan polovan na pa a sezona se završava, biće da su zadovoljni :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1469 Napisano Septembar 13 Drug član, 833 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Gordak985 je napisao: Nema ni jedan polovan na pa a sezona se završava, biće da su zadovoljni Sent from my 2107113SG using Tapatalk Nadam se da si u pravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Septembar 13 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Te naše Kineze prodaju ljudi koji su imali prevelika očekivanja od motocikala, koji su realno najjeftiniji na tržištu. Meni je krivo što nisam imao love za DSX ili Kove 800 ali i nema predstavništva u RS-oj, ili u B i H. Tako da mi se Benelli svidio najviše poslije toga. Tačno što sam očekivao sam dobio, čak i više. Svakim danom sve više uživam, mada i nisam neku kilometražu nabio.. Lagano ga opremam i prilagođavam svojim potrebama. Prilagodio se da nemam više skoro sto konja ispod dupeta, i eto. Mislim da je DSX odličan bajk. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Septembar 14 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan A šta da kažem...Odličan motor.Baš dobar...Mislim da ću možda morati da ga prodajem, imam neke velike investicije u kući...Ali opet se mislim, možda i ostane.Baš je dobra stvar.Nemaju šta da ruše cene, nemaju robe... 900tka im stiže mislim od januara, ili čak februara...Šta da ruše cene?Može da se desi da sledeće dođu sa Miracast...Nije nešto da mu fali, ali eto, razmišljam se da li da to uradim na mom...Sent from VOGE DS900X using ChinaTech 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Septembar 14 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Posle 5 čokanja...Dobro je da mi se motor ne javlja sa guten ahtBaš mi dosadno bilo danas, i večeras...Sent from VOGE DS900X using ChinaTech 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Septembar 20 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Dva DS900X u proputovanju kroz Bosnu.@Sale BP Sad evo Sokolac, konoba KUM.Preporuka na keca!Idemo na Sarajevo, pa sutra Tjentište, Mostar, Jablanica, Blidinje, Jajce i tamo noćivanjeNedelja povratak preko Banjaluke i Bijeljine.Sent from VOGE DS900X using ChinaTech 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 18 Napisano Septembar 21 U prolazu, 57 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda Integra 750s Prijavi odgovor kao problematičan On 9/14/2024 at 11:15 PM, TAZZ said: Posle 5 čokanja... Dobro je da mi se motor ne javlja sa guten aht Baš mi dosadno bilo danas, i večeras... Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Bravo. Da li mogu da zamolim za detaljno uputstvo kako se radi Upgrade, na sta obratiti paznju...meni je ovo bas znacajno jer nova mapa=drugi motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Septembar 24 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Da nije kod tebe isto 900DSX...Tražimo gde su ...Da se vozamo...Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Octobar 20 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan 9000km...Osim odvrtanja šrafova ovih malih torxića...Gubljenja po putu i tih stvari...Nemam šta progovoriti ...Mama je to što po meni uvoznik nije koristio Loctite i osigurao šrafiće na taj načinOstalo...Sve topina!Sent from VOGE DS900X using ChinaTech 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grofbg 36 Napisano Novembar 13 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I meni su se odvili ali stavio sam lepak, pa cemo videti sta im kako ide sad...jbg. jedan je ostao negde na putu...porucio sam preko Alije imaju set srafovi za BMW koji su identicni za Voge noge...:) Ja sam presao neki kilometar manje od 8.000 i nemam zamerku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grofbg 36 Napisano Novembar 13 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Grofbg je napisao: I meni su se odvili ali stavio sam lepak, pa cemo videti sta im kako ide sad...jbg. jedan je ostao negde na putu...porucio sam preko Alije imaju set srafovi za BMW koji su identicni za Voge noge...:) Ja sam presao neki kilometar manje od 8.000 i nemam zamerku... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1481 Napisano Novembar 14 Drug član, 571 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Rusi se drndaju po Pamiru, jedan na Vogetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Novembar 14 Drug član, 4129 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam danas gledao taj video.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...