Luka9905 826 Napisano Februar 24 (promenjeno) Zainteresovan, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drage koleginice i kolege, forumaši, Aktivan sam poduže, pogotovu u čitanju i praćenju, i znatno manje u pisanju. Čekao sam pravi trenutak da se predstavim, tj. da nas predstavim. Kao što naslov kaže, u pitanju su otac i sin, Saša i Luka. Piše Luka. Naše dosadašnje iskustvo se baziralo na skuterima, Peugeot VClick, Piaggio Liberty i Beverly, i Keeway Outlook. Što se kaže, nismo silazili sa skutera. Ja sam započeo sa svojih 14 godina. Sve do sada je bilo prevozno sredstvo, od tačke A do tačke B. Posle kraće pauze, stvorila se pasija i to je preraslo u mnogo više od običnog prevoznog sredstva, zato ovo i jeste pravi trenutak da se predstavimo kao bajkeri. Najveća je želja da nas dvojica pravimo ture zajedno. Pored nas, u timu je i brat od tetke koji ima nešto duži bajkerski staž, kao i još nekoliko prijatelja bajkera. Predstavljamo se sa istim markama, Suzuki, modelima SV650 i Freewind. Za mene naked, za njega Enduro. Freewind je kupljen od člana sa foruma, dok se SV prvi put predstavlja (ako ne računamo temu o SV). Inače smo Alfisti, pa hajde da sada budemo i Suzukaši. Uvek raspoloženi za dobro druženje i zajedničke vožnje. Može kafa, pivo, roštilj, ma sve. Forum je zaista neverovatna stvar i oduševljavam se time da postoji takva sloga i solidarnosti, mnoštvo ljudi mi se javilo za pomoć pri kupovini, ili da mi udeli savet. Lično sam imao priliku da upoznam dva člana, Nikolu, prethodnog vlasnika Freewind-a, i Ranka, poznatog kao Abarth_maniac. Ne znam šta bih rekao, sem da im se javno zahvalim na svemu. @abarth_maniac @Efendija Skalin. Tu je i najmlađi član, moj sin, već se po pogledu vidi da je pasija nasledna tako da ćemo imati budućeg bajkera. Ako to bude slučaj, nadam se da ćemo menjati naslov na like grandpa, like father, like son. Izvinjavam se unapred na slikama bez opreme, vožnja je zaista bila samo u ulici i to na selu. Možete nas sresti na relaciji Beograd, Pančevo. Promenio Februar 24 član Luka9905 32 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 227 Napisano Februar 24 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošli! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Februar 24 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano Februar 24 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došli! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Februar 24 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 463 Napisano Februar 24 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Luka, super je bilo upoznati vas. Zahvali se roditeljima na gostoprimstvu. A mi se cujemo skorije za neku voznju, idemo gdje Sasa kaze Srecan sam sto je Tetreb takav dom nasao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1569 Napisano Februar 24 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Februar 24 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došli! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9610 Napisano Februar 25 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošli ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 296 Napisano Februar 25 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bećari 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Februar 25 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошли на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Februar 26 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrab dobrodosli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solidSnejk 100 Napisano Februar 26 U prolazu, 40 postova Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Poyy Luka, vidimo se cim se poboljsa vreme da uporedimo SV-ove, tj. da vidimo koliko je ovaj moj krš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 99 Napisano Februar 26 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1759 Napisano Februar 29 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao!!! Послато са 2201116SG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...