Gordak985 4199 Napisano Četvrtak u 08:30 Drug član, 2069 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Hoćeš gurati i dalje da poprave? Gde ići na servis? Ma hoću, nego polako :-)Kolega svoj 525dsx održava kod Fiće točka. Zadovoljan je.Sent from my DNP-NX9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 89 Napisano Četvrtak u 09:19 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo , pošto sam uzeo 2 sr3 i nautici i 4 Segway a za posao,znam ih većinu u servisu i znam da čekaju info od fabrike za softver za gorivo, a servise imate više pogotovu u Beogradu ,ja sam i kvadove i motor radio kod Fice točka i moto garaže, iz prostog razloga jer je uvek velika gužva u glavnom servisu i zbog broja vozila i zbog sklapanja novih,čisto kažem kao savet ,momci su super ali sad su u haosu zbog isporuke posle sajma jer svi hoće motor za odmah ,topla preporuka za fiću momak je na mestu i profesionalan skroz,i ostali takodje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salekojot 14 Napisano Subota u 10:24 U prolazu, 5 postova Lokacija: Нови Сад Motocikl: SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Данас је баш леп дан за вожњу. Клинац пеца на каналу, па да га обиђем. За сада једина примедба је, да не ради сензор задње гуме. Приказује две црвене линије и имам упозорење жуте боје, вероватно због тога. Скутер ми је упалио вентилатор после пређених 6км. Хмммм. Иначе сам уживао у вожњи. Послато са 23124RN87C помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurovic S. 58 Napisano Subota u 14:50 (promenjeno) U prolazu, 63 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno ista situacija kod mene, ja se i dalje nadam da mu treba vremena za pritisak jer u podesavanjima pise Calculating Promenio Subota u 14:51 član Djurovic S. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 265 Napisano Subota u 18:41 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Probajte da ispustate pritisak dok uparujete senzor. Tako se poveže. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 726 Napisano Subota u 20:01 (promenjeno) Zainteresovan, 685 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Ima u uputstvu tačna procedura, ako ne uspe znači da je senzor ćao Promenio Subota u 20:01 član nuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17759 Napisano Nedelja u 12:44 Integrisan, 9764 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Senzori točkova kad se usvajaju, obično se traži da za 1b pneumati(ci)k bude više napumpan pre nego se krene sa radom. Pored dijagnostickig uredjaja treba jos jedan mali alatčić koji hvata signal kod ventila i salje ga uređaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 265 Napisano Nedelja u 18:35 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Devojka je čitala uputstvo i pitali smo pametnjakovića (čitaj AI). Pokrenuli povezivanje i pritisnuo sam ventil da ispušta vazduh i povezali su se. Dopumpao gumu i sve ok. Ne znam ima li razlike između proizvođača/sistema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salekojot 14 Napisano Nedelja u 21:11 U prolazu, 5 postova Lokacija: Нови Сад Motocikl: SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Када пустим очитавање сензора, пријави "fail". Видећу сутра и метод испуштања ваздуха, на некој пумпи. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 265 Napisano Ponedeljak u 07:44 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, pored kompresora nekog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurovic S. 58 Napisano Ponedeljak u 11:46 U prolazu, 63 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/4/2026 at 8:41 PM, VPetar said: Probajte da ispustate pritisak dok uparujete senzor. Tako se poveže. Hvala, upalilo je! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...